• Kookai

    Frieri tips?

    Jag tankte fria till min pojkvan nu i helgen. Hade egentligen tankt att gora en riktigt stor grej utav det forra helgen (picknick med skumpa, rosblad i sangen, you name it!) men det resulterade bara i att jag forlorade modet sa denna helgen tanker jag 'bara' laga en speciell middag, kopa hem lite gott vin, se honom djupt i ogonen och stalla FRAGAN.

    Sa hall tummarna e ni snalla!

  • Kookai

    Forsokte lite smidigt fa in konversationen pa forlovning och aktenskap igar framfor TVn for att forsoka checka laget. Fick intrycket av att det ligger till sa har: Han vill garna gifta sig med mig men just nu har han inte tid och energi nog att gladja sig at det (han har nyligen flyttat upp hit och letar fortfarande jobb, all energi gar at till det). Dessutom namde han I forbigaende ?Trust me, I will ask you?. Han sa ocksa att han tycker en 6 manaders forlovning ar lagom (jag var mer installd pa ett ar) sa kanske det hinner bli nat till sommaren I alla fall.

    Undrande? Nu far du beratta hur det gar for dig, och lycka till!!!

  • Kookai

    undrande? Haller tummarna! Tycker det var fint att det var ett gemensamt beslut trots allt. Och som sagt, det gar ju bra att gora nagot speciellt av sjalva dagen!

Svar på tråden Frieri tips?