• Chicita

    Rapportera buggar här!

    Boringbrick skrev 2012-11-27 19:24:43 följande:
    Min inbox ser helkonstig ut när man ska svara på meddelanden där, blir bara en massa "><<</>>//<<>".Ser det ut så för alla eller bara för mig? Tycker att det är väldigt knepigt att hålla reda på vad som skrevs eftersom det är miljoner symboler runt texten. Finns det något att göra åt saken? 

    Tack för svar! 
    Det är HTML-koden som syns i svarsmeddelandena. (Om inte ditt är extra konstigt då)
    Jag brukar antingen radera allt som är skrivet tidigare i konversationen (efter att jag svarat på inlägget) eller helt enkelt skriva mitt inlägg högst upp och sen göra 3-4 radbrytningar för att separera mitt svar från det tidigare.

    Radbrytning på HTML-språket heter <br> 

    Det jag tycker är konstigast dock är att vid varje gång meddelandet går fram och tillbaka (om man inte rensar bort gamla inlägg) så läggs det till extra radbrytningar i alla tidigare inlägg, så efter bara ett par gånger fram och tillbaka så har en mailkonversation som borde vara typ en skärmhöjd lång, blivit 3-4 skärmhöjder lång pga alla radbrytningar som har lagts in 
  • Chicita
    Boringbrick skrev 2012-11-27 19:44:48 följande:
    Ja, väldigt irriterande faktiskt. På andra hemsidor kan man ju skriva meddelanden utan massa HTML-koder osv, så varför inte här också?  

    Ja, väldigt dumt med radbrytningarna också, något borde man väl kunna göra för att få en bättre/mer clean inbox funktion. 
    Ja det är störande. Förstår inte varför dom har programmerat det på det viset. Skrikandes
  • Chicita
    Boringbrick skrev 2012-11-27 20:02:47 följande:
    Haha, tack för att någon håller med! Sitter och skriver i inbox och blir alldeles tokig på detta, och undrar varför ingen reagerat. :P 
    Det är nog många som reagerat, men ingen som orkat engagera sig Flört

    Jag skriver inte så jättemycket mess här, så det stör mig bara om det blir någon längre konversation med någon
Svar på tråden Rapportera buggar här!