• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har varit en sväng till biblan, 10 nya böcker, av 10( för mig helt okända författare) mest deckare, jag plockade på mig på måfå, det är då jag hittar ny favoriter fick med mig en av Bodströms deckare, ska bli spännande att läsa, får se om han håller måttet

    Elise väger hela 4640gr, lilla knubbis.

    Första dagen som viktväktare går bra( än så länge). Panzer är på fp möte efter jobbet så jag ska kura ihop mig i soffan med en av böckerna medan skvätten sussar på maten.

  • Heloise

    Jag har väskan hängande på handtaget och jag tycker faktiskt att det är rätt snyggt. Den är aldrig i vägen tycker jag, och jag har heller aldrig slagit i den. Det är däremot väldigt praktiskt att ha den på handtaget, man kan ha mobil, plånbok, nyklar, nappar och anat smått och gott där, lätt att komma åt. Jag går ju och handlar med vagnen och till biblan, ner på stan etc, och då är det bra att lägga saker under vagnen ex kassar. Skulle aldrig ta up det utrymmet med skötväskan, för att inte tala om att skötväskan skulle bli skitig på nolltid.

    Jag köpte en sprittny( inplastad med lapparna kvar) navy emmaljunga sport skötväska för 350kr på tradera. Bästa köpa jag gjort. Jag har en ytteliten termos i ett av sidofacken med varmvatten så att jag kan göra mat till Elise, allt får plats i väskan och den sitter stadigt på handtaget.

  • Heloise

    När barnen blir större och har sittvagnen så har jag sett endel som har använta sig av "små" skötväskor som man bara får plats med det absolut nödvändigaste i. den fäster man ju på handtaget högt uppe. Annars har jag inte tänk så mkt på när det är dags för sittvagn. Är inte säker på att vi ens kommer att använda vår vagn som sittvagn.

  • Heloise

    btw så kom tanten idag, och symptomen var såldes, som jag trodde, trötthetsrelaterade.

  • Heloise

    Svischar förbi för att tala om att det finns bilder på Elise under starka bilder.

  • Heloise

    Eller inte, eftersom alla bilder är för stora och jag orkar inte minska ner dem just nu, får göra det sen, bt suger verkligen på den fronten!

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2011-02-15 18:23:47 följande:
    Jag försöker verkligen läsa lite varje dag så jag inte tappar kollen helt på er allihop. Men det är egentligen inte alls läge för mig att hänga såmycket här just nu.
    Jag har så mycket med att försöka hitta bra rutiner och allt som rullar på med teamet och de olika personerna jag har tider hos, träningar, läxor och matcher för sonen och så hans nyväckta mat-och bakintresse, mina bollövningar och promenader plus allt annat som faktiskt behöver hända hemma oavsett sjukskrivning eller sorg. Elda, kånka ved, diska, tvätta, hålla undan den värsta skiten (det går sådär) och så naturligtvis planeringen av mat varje dag-maten hör ju till mitt upplägg dessutom.

    När man är där jag är nu, så räcker resurserna inte riktigt till, men jag gör så gott det går och även om jag inte kommenterar allt ni gör och upplever, så hänger jag med efter förmåga och BRYR mig gör jag helhjärtat.

    En hund mitt i allt? Är hon galen tänker ni.
    Ja det tänker jag med.
    Fast vi har ju faktiskt pratat om hund och kollat uppfödare på rasen i sisådär tre år nu, så det är inte så värst överilat, även om det blev lite tidigare än tänkt.
    Och egentligen är nu kanske lika bra, eftersom jag ju mest är hemma och valpen ju behöver den tillsynen nu.

    Min son kommer i varje fall att smälla av. Han fyller år på torsdag och då ska jag berätta för honom att efter helgen kommer en liten person till att bo här. Jag tror sportlovets aktiviteter kommer att ge sig helt av sig självt faktiskt...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Blomman jag tycker aldrig att du är galen och de är fullständigt ljuvliga! Vilket fint hem den valpen kommer att få!
    Jag orkar inte heller riktigt hänga med just nu för jag håller på och klappa ihop fullständigt känns det som.
    På fred-lör är det KS. Elise har fått vansinnigt ont i magen och kan inte fokusera påå ätande, hence sonden är tillbaka och med den en jävla ond cirkel. Som jag slitit så för att bryta. Bakslag på bakslag på bakslag. Det räcker nu. Annars vet jag inte hur jag ska klara det.

    Varma kramar till er alla
  • Heloise

    Gråter lite över fina fina blompojken! Ge din underbara unge en stora kram ifrån oss!

    Hälsa fina pappan med!

    Jag orkar inte ens bena ut mig själv och vad jag skulle behöva hjälp med just nu. Jag försöker bara överleva känns det som, näsa ovanför ytan, ett andetag åt gången. För det mesta är jag stark men idag är jag skitsvag. Jag fattar inte hur det här ska gå, jag är inte skapt för det här. Men vi får massor med hjälp på KS och sen ska Panzer och jag träffa psykolog och kurator den 7 mars.

    Och däremellan är hon ju så ljuvlig att det skär i hjärtat!
    Om hon bara kunde ät anär Panzer matar, om hon bara kunde slippa sonden så kan vi får mer hjälp, men sondamata får bara vi göra och hon är så speciell med flarran att det inte går när andra försöker. Men snart, snart, bara hålla i ett litet tag till...

  • Heloise

    Grattis blompojken och fru sy!

    Truls är ett perfekt namn tycker jag.

    Muggles vad skönt att Ada och Beda mår bra( vet man att det är 2 småflickor?)

    Leksi; skickar en varm kram och håller med de andra, ta hand om dig själv!

    Imorgon sticker vi till KS, jag känner mer och mer hur jag verkligen inte vill åka för då betyder det att det inte är en mardröm Men på säått och vis ska det bli skönt också, få prata med människor som verkligen vet. Lilla skvätten skrattar med ljud( hehehe lät det) svårt att tycka att det är jobbigt då

    Fasar för andningsstudien( som börjar kl 21 imorgon tom 06:00 lördag morgon) då vi måste sova i skilda sovrum, har redan ont i magen, hon ska ligga alldeles själv i en stor spjälsäng, inte ta upp henne utan vid matning, det ogillar vi

    Återkommer på lördag med en sammanfattning.
    Ha en underbar helg

    puss och kram
    smurffamiljen

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård