• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Härligt med huliganröj i magen Daa, kan du känna skillnad på axel och fälga? Dum fråga kanske men jag har alltid tänkt på det, vet man vem som gör vad, eller är det som att ha en bläckfisk( hmm bästa uttrycket jag kunde komma på) i magen?

    Muggles; jag la på minnet att du frågade om smurfhuset, det är enkelt vårt lilla hus är alldeles dalablått, med mörkblå knutar och röda foder, samt röd dörr, ergo smurfhuset

    Det var en stor dag igår ladies, vi rullade ut bebben i hallen och ägnade oss åt lite boomshackalacka Sweet lord vad jag saknat det, alltså orgasmer gör underverk för både humöret och själen. Det gjorde helt plötsligt inte så mkt att jag bara snittar en sisådär 3 timmars sömn per natt

    Idag har en av mina bästa vänner och hennes man varit här och tittat på underverket som sov  komasömnen genom hela besöket. Vi fick låna en babysitter som vibrerar( om man vill) Elise tycket underligt nog väldigt mkt om den och fick superbra värden, lite durr i rumpan är nog inte så tokigt, dessutom så är vibrationerna bra för hennes muskler
     Fru SY: det låter som halsbränna, novalucol fungerar alldeles utmärkt, jag levde på novalucol from v 7 ungefär. Hittar fortfarande novalucol överallt i huset, och i alla jackor/handväskor samt i bilen. Känner att novalucol aktierna måste ha gått upp när jag var gravid haha

  • Heloise

    Hej hopp i stugan!
    muggles: vi tog inte alls illa upp, iofs så är jag kanske inte fullt så paranoid   och filmerna var inte sökbara online, men vi har ändrat ytterligare så att man inte kan se såvida man inte ha anvnamn som vi lägger till på youtube, Vi valde att inte ha det från början för att ex mina föräldrar  som inte har youtubekonto etc, men nu har  ju de flesta sett.

    Idag har mensen dragit igång, precis 10v efter Elise föddes. Vet inte riktigt om jag är glad över det, nu måxte jag ju skaffa nått preventivmedel.

    Sondandet tar knäcken på mig och att vänta på provsvar hela jävla tiden. Men i övrigt går det jättebra och hon är väldigt stabil och mkt stadigare i kroppen.

    Åt helstekt ruggbiff med sojasås och ugnsstekta grönsaker igår, rekomenderar det verkligen.
    Idag blir det kycklingfilé med morotsbearnaise( från ica buffe) och klyftpotatis. Får se hur det blir.

    Klart finas axel och fälga som fick mvg. Herregud det är dags snart Daa
    Jättefina kläder fru sy.

    Idag kommer Elise gudmor H, ska bli härligt att träffa henne, tyvärr är Elsa ff förkyld, jag saknar henne, lilla snuttan.

  • Heloise

    Funderar allvarligt på att ge upp nu. Lindorff har missat att dra tillbaka ifrån kronofogden och jag har fått en betalningsanmärkning, de kan skirva en dementi, men det är svårt att bli av med en betalningsanmärkning när den väl är där, mao 3 år i ekonomiskt fängelse för ett misstag som en drullfia på lindorff gjort. Förstår helt plötsligt att folk gör revulotion, ge mig en grep och en fackla!!!

  • Heloise

     Åh vad kul att allt ser bra ut Hvidis och en liten kille *hjärtar*

    Tja problemet är att de inte anser att de gjort fel, hon säger nått helt annat nu än när hon pratade med mig, och då är det ord mot ord, dvs jag förlorar. Ska ta tag i det men ska betala av skiten först och få huset sålt sen jävlar ska jag ägna min mammaledighet åt att vara en nagel i ögat på den där jävla Alexandra. Jag har mkt tid, är stridslysten och väldigt  aggressiv förnärvarande. Tillsvidare så får man provocera långsamt, de har makten över mig, just nu. Det gjorde de väldigt tydligt klart för mig igår när jag pratade med dem.

    Nåja  idag kommer Elise gudmor och ska hänga med oss ikväll.
    Hon skrämde siten ur oss imorse, när hon gick ner sig i syresättning och tog evigheter( 2 min iaf) på sig att vända.  Ibland blir jag så trött, jag vill ha en frisk "normal" bebis som kan suga, svälja och andas samtidigt utan att ställa till det för sig, men nu har vi ju världens finaste bebis som kan mkt men inte just det

    Logopeden ringde imorse och hon kan inte träffa oss den 28e dec( när vi har ögonläkaren och neurologen) så hon skickar en kollega som ska vara med på neurologens undersökning, och jag är så jävla nära att ringa och säga ifrån, ajg vill inte träffa nå mer folk. Vill inte ha med folk på hennes undersökningar, hon är ingen apa på zoo. Jag blir helt galen när jag tänker på hur de alla diskuterar, analyserar och utvärderar min fina fina bebis. Överkänslig? Ja en smula kanske.

  • Heloise

    Härlig dag med Elise som är jättekinkig och gnällig Andra mammor kanske inte gillar gnälliga bebisar som bara kinkar men jag är överlycklig, hon får fan skrika och gnälla sig blå, bara hon reagerar, vilket hon gör nu, det passade inte alls lilla fröken att ligga i sängen själv

    Flamman: jag önskar jag kunde svepa bort dig till nån varm strand, skämma bort dig och låta dig koppla av.
    Härligt att konserten gick så bra.

    Daa: jag är så spänd på Axel och fälga, det är ju dags snart ojojoj.
    Ang säte Mugglan och Daa, Elises gudmor födde sin dotter i säte och det gick hur bra som helst, inte ett stygn. Så det behöver inte vara sämre att föda i säte, själv skulle jag, om  jag hade haft den valmöjligheten, fött i säte hellre än tagit kejsarsnitt. Men det är ju lätt för mig att säga som fortfarande är jävligt bitter över att jag aldrig får föda naturligt, eftersom jag verkligen hatade att bli snittad.

    Om inte Elise hade blivit vräkt ifrån sin etta med kokvrå,  så hade jag varit så jäkla supergravid just nu, bitter, jag? Knappt något alls.

    Bästa H aka gudmor till Elise aka läkaren, erbjöd sig att sitta barnvakt, eftersom hon kan sonda och fattar saturationsmätaren, jag visste väl att att jag gjorde ett bra val på dagis när vi blev bästisar

    Det är bara dåligt på tv idag, så vi ska maratonkolla på sagan om ringen triologin, extended version på vår nya stora fina tv Mao jag kommer att vara så himla nära Viggo att man nästan kan låtsas att det är bara han och jag Panzer kan dreggla över Liv Tyler

  • Heloise

    Nu har jag satt sond för första gången helt själv utan sjuksysterövervakning, ganska scary men jag känner mig modig som vågar. Den sitter bra och jag känner mig som värsta supermorsan, som kan sådana saker som att sätta sond .-D

  • Heloise

    Fru Sy: Nu måste du vila ordentligt och ta hand om dig och Orvar. Inte suger du på att vara gravid heller, du gör det ju jättebra, det är inte ditt fel att din kropp reagerar så här, förstmed illamåenden sen med sd. Men det är klart att sådana tankar kommer, jag får stundtals sådan ångest att jag vill hoppa från nått högt när jag tänker på att det är mitt "fel" att Elise blev vräkt. Men så är det ju inte, vi gör så gott vi kan och mer kan man inte göra. Och du tänk så här, det är faktiskt inte så vanligt med prematura förlossningar och jag har redan tagit den öppna platsen i den här tråden, sorry så Orvar kommer att bo kvar tills han är för stor!

    Lanovia: det är väl inte så konstigt att du inte vill lämna bort E, hon är ju så liten, sen är det väl ännu "värre" att lämna "bort". Det är nog bäst för barnen att den första gången som de är utan mamma och pappa att de iaf är i sin hemmiljö, men det är bara min åsikt

    Daa: det är klart att det är skrämmande att bli mamma, jag tror faktiskt inte riktigt att jag är det, vaknar upp ibland och måste nypa mig i armen Det faller sig så naturligt och Axel och Fälga kan inte få det bättre!

    Ninnis: Yay för 13 veckor, bir ni erbjudna KUB där ni bor eller ska ni göra privat? I vårt landsting får man bara göra efter att mamman är 36, vill man ha ett om man är yngre än det så får man gå privat.

  • Heloise

    Blomman: har sådana härlöigt juliga bilder framför mig av lilla blomslottet
    Vi måste komma förbi i sommar, när Elise klarar av att åka bilbarnstol liiiite bättre än nu

    Kramar till Bruttan och Blomman

  • Heloise
    Ninnnis skrev 2010-12-20 15:50:50 följande:
    Heloise, här blir man erbjuden KUB om man är över 33 år och jag fyllde 33 i somras. Vi diskuterade lite fram och tillbaks huruvida vi skulle göra det eller inte, men nu blir det så.
    Ja varför inte, hade vi blivit erbjudna så hade vi också tagit ett KUB.
  • Heloise

    Ninnis, usch vad jobbigt med dubbla budskap, men jag hängde i en dec-bebistråd på familjeliv och det var en tjej där som var lika gammal som mig som med  sitt förra barn fått väldigt dåliga siffror och sedan gått vidare och gjort fvp och som visade att deras lila son var helt frisk.

    Jag förstår att det måste vara väldigt svårt,  usch jag kan inte råda dig till vare sig det ena eller det andra. Det enda jag kan säga är att jag nog skulle ha gjort fvp om det var jag, inte för att jag skulle abortera ett foster som hade DS men av 2 anledningar, a: oron av att  inte veta under hela graviditeten skulle vara värre än att veta.
     B: Vet man så kan man, om det är så att det mot förmodan är något,  läsa på, ställa in sig och sörja under graviditeten och sedan kunna njuta av och vara lycklig över sitt barn. Är det inget så kan man slappna av just den delen och oroa sig över andra saker. Jag vet inte om du förstår riktigt hur jag tänker, för jag måste erkänna att jag är rätt puckad nuförtiden

    Varma stora kramar skickar jag till er, och du ninnis, det är klart att det inte är nått fel på ert fina underbara foster!!!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård