• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman, det är klart du måste få utbrotta dig när du har haft en sån skithelg. *kramar om varsamt*

    Och håller med Ninnis:

  • Daa

    Nämen, lilla Spillevinken, då... *fnissar*


    lanovia 08 skrev 2010-11-26 20:20:44 följande:
    Ikväll fick vi oss ett riktigt gott skratt. På mellanvåningen har vi bla kök och hall. Dessa är så barnsäkrat som något kan bli och här kan vi låta henne krypa runt utan att oroa oss något större. Jag o maken sitter o äter, spillevinken hade redan ätit och leker runt på golvet. Helt plötsligt här vi hur hon börjar gråta i hallen, tittar ut och hittar en tjej som ställt sig på huvudet i hundens korg. Huvudet neråt och bena spratlandes i luften. Gissa om vi skrattade. (hon hade alltså inte skadat sig för då hade vi inte skrattat).

     

  • Daa

    Jag hoppas och tror att det kommer att göra dig gott att få prata med en utomstående. *kramar om igen och bygger upp en stor snöhög att sparka på*


    Norrskensflamman skrev 2010-11-29 09:45:46 följande:
    Btw så ska jag till kuratorn första gången i övermorgon. Misstänker att jag kommer måsta ta på mig solglajjorna, för det lär vara mycket som kommer att bubbla upp där... Just nu känner jag mig väldigt arg och bitter och maktlös. Snart övergår det till likgiltighet är jag rädd

     

  • Daa

    Ja, det stämmer. Ibland har jag svårt att ta in att det är samma person du pratar om.

    ÅÅÅÅH, så frustrerande.


    Norrskensflamman skrev 2010-11-29 09:51:07 följande:
      Men Daa, du som träffat honom, visst kan du förstå frustrationen; han är ju en så glad, positiv, social och karismatisk härlig, varm hjälpsam kille EGENTLIGEN, mellan de här "bågilen". Det är det som gör mig så olycklig. För hade han enbart varit en stor skit så hade det varit så enkelt. Då hade jag vetat vad jag skulle göra. Och han är en jättefin pappa som älskar sina barn, men hans ego blir för stort mellan varven och det är himla trist.

     

  • Daa

    Fru E: eländes att det ska krångla på jobbet också. Det är väl det sista man behöver när allt känns jobbigt. *kramar*

    Blommis: det är glädjande att det finns medmänskliga och förstående handläggare där ute. Och än mer glädjande att just din handläggare är sådan. *smälter över fina blompojkens kompis kommentar*

    Heloise: fantastiskt hur mycket en rapport om ett barns vredesutbrott kan sprida glädje över Sverige. Heja, fina lilla Elise! Skönt att ni ska få bo tillsammans nu.

    Fru Sy: jobbigt med svärmorsbekymmer.

    Ninnis: så kul det ska bli att få pynta i nyrenoverat hus!

    Vi har varit på 60-årsfest i helgen. Mest uppmärksamhet fick jubilaren, näst mest uppmärksamhet fick min mage. De flesta uttryckte förvåning, för de hade väntat sig att jag skulle vara betydligt större än vad jag är. Inte vet jag. Inte är det så viktigt heller, bara Axel och Fälga mår bra och jag mår hyfsat.

  • Daa

    Åh, det blev en fin röd orkidé? Så kul.

    Tack själv för alla fina kläder.



    Fjällbruttan skrev 2010-11-29 10:07:34 följande:
    Daa!! Förlåt Min hjärna är som ett jäkla såll!!Hoppas att allt är bra med dig och Axel och Fälga!!Och så har jag glömt att tacka för en synnerligen vacker röd orkidé som står i en vacker röd kruka på vårt köksbord Jag tänker på dig och skäggmannen med glädje varje gång jag ser den!!Tack

    Tack, vi mår ganska bra vad det verkar. Det är så skönt att vara ledig, eller snarare vet jag inte hur jag skulle kunna orka jobba. Inatt var det en redig halsbränna med illamående som störde länge när jag skulle sova och när den gav med sig lite vaknade parvlarna. Vet inte vad de höll på med riktigt, men de var ihärdiga i alla fall. *hjärtar*
    Strax dags för en tupplur, tror jag.

  • Daa

    Bruttan: jobbigt med blodtrycket! Hoppas ni får ordning på det.
    Antar att kontakter med ärkeaset (måste också skratta åt bilden med den fönade pudeln. ) och sådana som "hjälte"-mamman inte hjälper blodtrycket ner i nivå...
    Du verkar ha kloka strategier inför julen i alla fall.

  • Daa

    Hej!
    Oj, jag skulle ju kommentera så mycket, hade jag tänkt, men det är ju dags att baka lite.

    Fru Sy och lanovia: så himla trist att julfirandet ska måsta bestå av en massa måsten och dåligt samvete. Det har skrivits så kloka inlägg, så jag känner att jag inte har något alls att tillägga.

    *dansar en liten sväng med Ninnis*

    Blommis: bra dealat.

    Och lanovia: spännande med beslutet om att låta naturen bestämma.

    En massa kramar till Flamman.

  • Daa

    dfk: många kramar till dig också. Tack för att du delar med dig. Förstår att det känns utlämnande att skriva såhär, men som Flamman säger kan det vara skönt också.
    Ska ställa in lite kaka här i tråden när den är klar.

    Kakan står i ugnen nu och jag tänkte ta en promenad under tiden, men jag tror att jag avvaktar tills den är färdiggräddad. Det är en fantastiskt vacker dag. Svinkall, förvisso, men åh, så fint det är med snön och solen (som börjar färden nedåt om bara någon timme...)!

    För min familj har det varit naturligt att turas om vad gäller julfirandet, vartannat år hos respektive släkt. Den första julen som maken och jag var gifta ville mamma väldigt, väldigt gärna fira med oss, men hon kände ju att det var svärföräldrarnas tur att "rå om" oss på julafton och maken är ju enda barnet. Så hon löste det genom att bjuda in oss och makens föräldrar och voilá: en alldeles ny tradition.
    Julen därpå ville svärmor bjuda igen och det är ju inget konstigt med det, men på grund av lite tråkiga omständigheter kände svärfar, maken och jag att det inte är lämpligt. Vi drog till med svepskälet att det är mer plats hemma hos oss och kom överens om ett knytkalas. Det blev en fin julafton med hela min och makens familjer.

  • Daa

    Ett kort ögonblick tänkte jag faktiskt: Men vad har jag nu skrivit?? Fast bara ett kort ögonblick...


    passionsblomman skrev 2010-11-30 11:34:38 följande:
    Förresten så skrev jag visst Daa istället för Dfk där uppe i mitt inlägg till er. *skäms*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård