• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag läste i tråden redan igår och jag skrattade så jag grät!


    passionsblomman skrev 2010-11-29 12:21:15 följande:
    Här, det här garvar vi åt i andra tråden:www.familjeliv.se/Forum-4-46/m51972762-9.htmlJag vet minst tre i den här som också kommer att skratta...Inlägg 87 tex. My God!
  • Villemoa

    Vi har det bra men lite körigt. Moa fick feber igår, den pendlar mellan 38.5-39.3, men hon är vid ganska god vigör. Ellie har de två senaste kvällarna haft ont i magen och då velat bli ammad så jag har legat flera timmar, det har varit lite jobbigt. Men, hon har i gengäld då sovit 6 timmar i sträck så jag ska inte klaga alltför mycket. På dagarna har det varit bra, hon har ätit och sovit. Jag läser allt ni skriver och tänker mycket på er! Jag kommenterar sen när det lugnat ner sig lite. Många kramar till er alla!

  • Villemoa

    Helt UNDERBARA nyheter!!!! Heja Elise, vilken tjej!! Stor kram till hela familjen Helipanzer


    Fjällbruttan skrev 2010-11-30 21:09:08 följande:
    Läkarna hade FEL!!!Inga avvikelser.Elise rocks och vi får komma hem nästa vecka.Glädjen är gränslösSpridKram
  • Villemoa

    Nu ska vi se om jag kommer ihåg nåt av det jag skulle kommentera, jag gör ett försök.

    Blommis: vilken härlig AF-handläggare du har!! Tänk om fler människor var som hon! Och JÄTTEBRA att du ringde VC och har fått tid redan på måndag! Säger som Ninnis; det är inte lätt att ringa såna samtal så heja dig!

    Flamman: vilken jävla skithelg du hade!! Kören ska du definitivt inte ge upp, det är din chans att få komma ifrån en stund. Måtte det finnas nån medicin som passar din man! Så bra också att du och dfk kan ventilera med varandra eftersom ni befinner er i en liknande situation.
    Vad mig anbelangar, och jag vet att de andra heller inte har nåt emot det, så får du spy ur dig hur mycket du vill! Du belastar ingen med dina problem, i vått och torrt vet du!

    dfk: tack för att du delade med dig av din situation! Det är inte alltid så lätt att göra det och speciellt inte på ett forum med massa människor som läser.

    Bruttan: när jag läste om att ärkeaset fönade nya brudens pudel så undrade jag varför i hela fridens namn hon ens skulle vilja föna sitt KÖNSHÅR tills jag insåg att det faktiskt var en riktig PUDEL!! Hahahaha... Även om det är så jävla tragiskt att ärkeaset skiter i sina barn så kunde jag inte låta bli att skratta högt åt ditt inlägg. Du skriver så jäkla roligt med en drypande sarkasm i tonen!

    Fru Sy: fan vad jobbigt med svärmor och julstressen! På julen vill man bara ta det lugnt.
    Har också flängt mellan två städer växelvis julafton/juldagen i flera år men förra året sa vi stopp och firade jul hemma. Det ska vi göra i år också.
    Och du, klart du kan sy till Orvar i magen Jättefint arbetsnamn förresten! Kram

    lanovia: säger till dig som jag sa till Fru Sy: fan vad jobbigt med svärmor och julstressen! BRA att ni sa ifrån om den 23:e! Kram

    Det var ungefär så mycket jag kom ihåg att kommentera. Jag vill att ni som inte blivit kommenterade ska veta att jag tänker på er alla och skickar varma kramar!

    Moa har varit nästintill feberfri idag, tog tempen nyss och då hade hon 38 så det blir inget dagis imorgon heller. Ellie hade inte lika ont i magen igår kväll men hon ville äta mycket ändå. Thank whoever för liggande amning säger jag bara! Ryggen har tagit rätt mycket stryk av all amning, jag måste liksom sitta i lite framåtlutande ställning eftersom jag har ganska stora bröst. Men det ger väl med sig så småningom.

  • Villemoa

    Bruttan: vi mår bra tackar som frågar! Moa har varit feberfri sen onsdags men är lite snorig. Ellie fortsätter att vilja äta mycket på kvällarna men har lite mindre ont i magen. Vi var på BVC idag och lilla damen har vuxit 3cm sen hon föddes och hon har gått upp 390g sen vägningen förra måndagen så det verkar som jag har grädde i tuttarna Visserligen får hon äta precis när hon vill så det kan ju ha nåt med det att göra också

  • Villemoa

    Underbara nyheter! Hoppas, hoppas, hoppas att det blir så!


    Panzerfaust skrev 2010-12-03 20:14:39 följande:
    Eventuellt/preliminärt så få Elise komma hem på onsdag nästa vecka...
  • Villemoa

    Det verkar onekligen som om 2010 varit ett skitår för de flesta och jag hoppas innerligt att 2011 blir ett mycket bättre år!

  • Villemoa

    Panzer: ja vilket jävla skitår!!! Men som Bruttan sa; nu kan det bara bli bättre! Hoppas att lillsyrran mår bra efter omständigheterna och storesyrran med för den delen! Många kramar till er

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård