• Villemoa

    Andbeyond: ja jättehärligt att du mår bättre nu! Vi finns här närhelst du behöver. Ta hand om dig och bebisen i magen!

  • Villemoa

    Det går bara bra! Ellie mår alldeles utmärkt, äter oftare nu, varannan timme ungefär men sover längre på natten. Då äter hon var tredje, fjärde ungefär. Idag var första gången jag var ensam med flickorna och det var lite nervöst men har gått bra. Maken har varit i Köpenhamn på jobb och skulle varit innanför dörren nu men planet har inte ens landat än, typiskt lanovia 08 skrev 2010-11-25 20:47:55 följande:


    Hur går det för dig Villemoa? allt bra med lilla Ellie?
  • Villemoa

    Blommis: jag är säker på att Casa Passion är underbart mysigt i adventsskrud! Pratar vi oputsade fönster så ska ni se mina!! Och vad ÄR det med karlar och alltid göra allt i sista minuten?! TUR att ni har vinterdäcken på!

  • Villemoa

    Heloise: det är inte lathet att hyra in städerskor. Ibland måste man prioritera och ni har verkligen skäl till det nu! Vi har faktiskt också bokat in en städfirma som ska komma till oss varje vecka och det ska bli så skönt! Just städningen har vi dividerat om mycket här hemma men nu blir det sluttjafsat om den saken. Hoppas såå att ni får komma hem till jul och att alla resultat veckan som kommer är toppenbra! Ge Elise en stor kram från oss!

  • Villemoa

    Idag har Moa och jag bakat pepparkakor och sen har jag bakat saffransmums. Jäklar i min lilla låda vad goda de blev! Ett par grannar med barn har varit här och fikat också så vi har haft en mysig 1:a advent.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård