Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Håller tummarna för bra resultat Ninnis!

    Heloise, det är inte rättvist med PWS. Inte på något sätt. Tankarna går till de familjerna.

    Stackars E  med tanden. Det var imponerande att kunna ta sig ur spälsängen tycker jag.

  • start september

    Kikar också efter Syrinx - hur gick allt?

    Heloise - häftigt med beslut och familjeprojekt! Lycka till!

    Muggles - all respekt för tre småtjejer på en strand. Det vågar jag nog knappt med två i sommar tror jag? Den stora är vattendjur och rätt gränstestande nu så det får i såfall vara med lillasyster i sele, alt fast i en vagn hela tiden.

    Här jobbar jag och är hemma växelvis. Rörigt  ibland men nyttigt för min hjärna och för barnen och pappa. Lilla är 8,5 månader och hasar på rumpan. Hon är ganska liten efter lite sjukor och med inte så stor aptit, men väldigt med i allt som händer. Storasyster är idolen och de har jättekul ihop redan. Nattsömnen är sommarens projekt, nu sover jag med lilltjejen och ammar mycket på nätterna. Jag vill ge närhet och hon har behövt näringen vid alla sjukor men egentligen borde vi vända på steken med ordentligt nattsömn utan mat så att hon blir mer hungrig på dagen och jag blir piggare. Samlar energi och väntar till sommarsemestrar för att orka med förändringen tror jag.

  • start september

    Grattis till Ninnis-familjen! Fantastiskt verkligen med två första försöksträffar.

    Hvidis, hoppas på en smidig separation med barnen i fokus. Hur vet jag inte dock, det måste vara så svårt.

    Heloise, kankse ska du ändå förska prata med någon när lillasyster väl är här. Du har säkert rätt i att du behöver tid att läka, men tiden upptas av så mycket annat krävande och viktigt. Kanske kan du komma över någon liten puckel om du pratar med någon bra?

    Fru E, håller alla tummar.

  • start september

    Flamman, vad gulligt med Kevin! Hoppas det går att ordna. Klädhysteri nämnde du - jag känner också såna vibbar och tar gärna emot lite tips. Här har vi numera en fyraåring- tänk vad tiden går.

  • start september

    Glad midsommar! Nöjd och trött efter en midsommar med en gästande familj. Mycket barn och mycket hatf men oj så kul alla haft. Jag vill också ha en storebror sa storan när de åkt hem. Hm.

  • start september

    Hej i tråden! Så mycket som har hänt över en lång sommar.

    Grattis till Helipanzer först och främst, men också grattis till Leksi och Ninnis -. så roligt med småsyskon. Och Fru E - hopppas så att allt fortfarande är bra. Och Ingis - vad roligt att det snart är dags!

    Syrinx, så fina foton! Och grattis till både bröllop och bra sommarjobb.

    PB, håller alla tummar för villavagnen. Vilken prestation med din löpning! Bra jobbat!

    Soldemor, det låter kämpigt men det är väl rimligt att det har med pension att göra. Hoppas ni kan nå fram till varandra i det och att det sen kan lätta.

    Flamman - är du kvar därborta? Hoppas allt har gått bra.

    Lanovia, de låter som ni är på rätt väg. Jag känner igen det där med att ta åt sig trots att man har bestämt sig, jag har kloka svärföräldrar i så många frågor men gällande just sömnrutiner tycker vi så olika och det är svårt att stå upp. Efter Lillas namngivning var tex stora helt färdig (inte konstigt, lek och släktkalas i två dagar och mycket sötsaker mm) men det är inte ändå en kalasidé att en 3,5-åring som inte längre sover middag ska få sova middag kl 17  en söndag kväll trots tjat.  Svärmor tyckte jag var hård, kanske var flickan sjuk, ska hon inte få sova. Då måste man kunna kompromissa lite lite med någon minuts sömn men sen ändå inte paja kväll och natt samt ork för dagis dagen efter - det beslutet måste jag ta för hennes och vår skull. Men det var tufft, det medges. Ännu tuffare om man inte varit i sitt eget hem.

    Villemoa, hoppas allt är bra med dig. Hittade i en gammal tråd att du varit på ett hotell som vi ska besöka - jag inboxar dig några frågor, svara bara om du hinner såklart.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård