Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis, tycker din skola verkar helt okej och jag tror nog du hitter en bra balans där ang etiken och moralen.  You'll find a way. Och förhoppningsvis inspireras andra av dig också

     

  • Norrskensflamman

    *spammar vidare* Idag har jag varit med bror och far och gjort bouppteckning efter mamman. KÄnns helt absurt att sitta och göra bokslut över en människas liv så där med siffror. Blä  Var tvungen att gråta en skvätt när jag kom hem.
    Sedan så åt vi och jag pussade på m och barnen och SEDAN mina vänner gjorde jag något roligt.
    Det är så att min käre sambo blev först kontaktad av en musikerkollega som frågade om han kunde vara med i en kompgrupp till ett litet småhemligt projekt... SEdan ringde MIN telefon och jag blev tillfrågad om jag ville vara med i ett litet projekt. En gospelkör! Det visade sig vara samma projekt vi blivit engagerade i, haha! Problemet är att det är på samma dag som min andra kör. Som jag inte vill släppa. Men den kören har inte börjat ännu så idag var vi på första träffen. Och till min stora lycka kunde vi ändra dag!!!! Åh, så underbart roligt det var att få sjunga gospel (vilket jag inte är så jättehaj på ännu, har gjort det några ggr). Ska bli så himla kul att få utveckla sig inom det. Att sedan Älsko också är med på ett hörn gör ju det hela ännu roligare. Lycklig!!!! 

  • Norrskensflamman

    Tack Millan! Det där med 85 % fattar jag inte.  

    Om lånet på huset är över taxeringsvärdet (vilket är vanligt här uppe i norr), och den andre träder in och tar över halva lånet, då räknas det inte som gåva, är det korrekt uppfattat?
     

  • Norrskensflamman
    Millan skrev 2013-09-06 08:33:17 följande:
    De stämmer: om lånen är över taxeringsvärdet går det inte att göra de som en gåva utan de blir då ett köp. Lycka till!



    Tack Millan, snällt att du förklarade för mig.
    Jag har nu varit i kontakt med en som arbetar med sådant här på daglig basis.
    Fick rådet att gifta oss och skriva inbördes testamente. Tjo...
    Så jag får väl vänta på ett frieri då...
     
  • Norrskensflamman

    Gott att höra från dig Blomman! och så himla skönt att FK inte knäppar sig... Jag har också förundrats över att det mesta blir en tävling; bärplockning, hur många träningspass man gjort, hur många fönster man putsat, hur fort man fick plockat fram julen och hur himla snabbta man fick städat bort den, osv osv osv.'****Nu har jag iaf varit på träff två med körgänget. Åh, tack gode Gud för att just jag får chansen att vara med på denna resa, för det är helt galet roligt. Förutom gospel (som gör att man ler från örsnibb till örsnibb och omöjligt kan stå stilla) så har vi idag sjungit en Eagelslåt och en Toto (1). Tänk vilken lyx att ha ett helt kompband i ryggen dessutom. Fy fabian vilket privilegium. Och körledaren grät nästan idag av lycka!Helt plötsligt har måndagkvällarna blivit veckans bästa kväll        

  • Norrskensflamman

    Jätteduktig är du Klockis!!! Fasiken så bra gjort Du kan vara stolt varje gång du kollar på den där dörren, och knycka på nacken och sände ärekeaset en.... jag vet inte vad... Fis kanske?

    Ja, det glömde jag ju; Blomman, så bra jobbat av Blompojken och laget. Vilken seger om än det inte blev seger.
    T mötte också ett sånt där lag för två helger sedan. De brukar få stryk med typ 0-12 varje gång och nu blev det 1-2!!! Och oavgjort hängde i luften hela tiden. Vilken SEGER! Om än inte seger i protokollet, men i självförtroendet

    Jag hade en gråtattack igår kväll. Sörjde min mor. Har liksom inte haft tid att göra det ordentligt. Så det bubblar upp så där ibland. 

    Dagen idag började jag hos massören och fick löst upp knutar och även två låsningar fixade hon med en liten kotpistol. Underbart!  I övrigt tyckte hon att jag hade en mycket stark kropp som klarat det här årets stresspåslag med allt som hänt (sambons hjärtinfarkt, stressen på jobbet, mammas sjukdom och bortgång, pappa, mm) mycket bra. Hon har ju följt mig under många år, så hon har sett hur min kropp slagits ut förut av stress... Känns jätteskönt höra att den livsstil jag har idag stärker min kropp och inte stjälper i alla fall!

     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård