Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    NÄsta grej är att makens mobil blev avstängd för han hade pratat för -håll i er nu- 5000 kr på en månad!!!!!!!
    Det kommer bli 7000 kr på kvartalsräkningen. Det är ju helt absurt
    Han har pratat med sitt hemland om nå blivande buissness som han och nån planerar. Men alltså hallå. Kan man inte bara be att de ringer efter kl 16 då man är hemma eller att man ringer upp då????
    Nej, nej det går ju inte. Fy FAN vad arg jag har varit. Men jag har inte skrikit och gapat,. Men jag gråter inombords och vet inte hur vi ska klara varken januari eller februari. FAN att han aldrig lär sig.
    Men han får lösa det. Jag tänker inte jaga en massa lösningar för att han fuckar upp vår ekonomi gång på gång. Han får låna av nån kompis eller vad fan som helst. Jag IDS bara inte engagera mig mer.

  • Norrskensflamman

    Min nära anhöriga som super hade tid hos läkaren i veckan, en rådig person i vår familj ringde upp personens läkare trots att personen i fråga naturligt vis FÖRBJÖD oss att ringa... Så läkaren ringde upp och sa att de avtalat tid för möte. Men jag vet inte hur det blev. Och nu är det fredag... Ja, vi får se. Jag orkar inte engagera mig mer där heller. Alltså så mycket fult och hemskt som denna nära anhöriga gapade och skrek åt mig, om mig och min familj, ja det var inte roligt Jag försöker att inte ta åt mig. Personen är ju sjuk och det var alkoholen som talade, men ändå. Kan man inte be om ursäkt när man är nykter då? Eller minns man inte? Någonstans så blir man ju ändå ledsen inuti. Samt orolig.
    Men en vuxen människa som vägrar söka hjälp och som bara fortsätter att supa. Vad kan man göra??? BAra se på när de super ihäl sig, super bort hela sin familj???
    Och nu blir det jul och DET mina vänner är INGEN rolig högtid i missbrukarfamiljer Det är en tid full av ångest och oro och mörka, svarta tankar...

  • Norrskensflamman

    Jag ska tillägga att jag försöker finnas där för den här personens familj, mer kan jag liksom inte göra. Har erbjudit att hjälpa till med läkarkontakter och AA och allt annat till personen som är missbrukare, men blir kategoriskt nobbad och bortviftad och gapad och skriken åt. Så jag kan bara rikta in mig på att rädda denna persons familj så att de inte går under. Jag har själv levt med en missbrukare så jag vet hur det känns.

  • Norrskensflamman

    Så, nu ska jag sluta spamma och klaga och ömka mig och låta mitt ego ta över hela tråden . Ber om ursäkt.
    Tänker på er alla och skickar de varmaste, om än lite orkeslösa, kramar till er ♥

    Bruttan; HUR mår du??? Vad händer??

  • Norrskensflamman

    Hvidis: läste nåt om en liten gosse... ♥ Så underbart

    Heloise: Härligt med en Elise som gnäller och protesterar för fulla muggar när något inte passar You rock Elise

  • Norrskensflamman

    Fru Sy; tack för omtanken ♥  Tja, jo... hm... vem tar hand om mig? Jag själv antar jag. Och kuratorn och kinesiologen. Min mor o far försöker hjälpa och stötta mig så gott de kan.

    Vad mysigt med julpyssel och julmys. Själv orkar jag nog inte med pepparkakshusbygget som ungarna vill ha. Vet inte var jag ska ställa fanskapet. Men jag har köpt pepparkakor (de vi gjorde själva är slut för länge sen) som ungarna ska få dekorera. Kanske gör jag lussemumsen som Villemoa tipsade om.

  • Norrskensflamman

    Har varit till centrum och köpt färdigt de sista julklapparna. Nu saknas bara en liten grej. En liten fotoram.
    Jag skulle handla mat också, men då ringde T (flickorna var med mormor och morfar hemma) och grät och hade så ont i magen. Så jag ilade hem. Jag får handla imorgon. Kylskåpet är ganska fullt, så vi klarar oss, behövde egentligen bara komplettera med mjölk, bröd, fil och sånt. Men vi klarar oss till imorogon. Skruttan har haft ont i magen sen i torsdags. Verkar som att hon fått svårt att gå på toa sen vi gick över till laktosfria mjölkprodukter. Förut fick hon springa på toa så fort hon ätit. Nu är hon hård i magen istället. Jag skickade morfar att köpa plommonpure nu, så ska vi se om vi får fart på magen. Hon säger att det känns som en sten i magen. Och så kniper det.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård