• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi: stor kram till dig! Och hallövning har jag inte haft lust till i tre år nästan. Men nu när j äntligen sover hela natten och knipövningar varje dag så har lusten smugit sig tillbaka. (wiha!)
    Och som jag känner igen sorgen att inte hinna med den första och rädslan av att den andre ska komma till skada. Nu, när j nästan är två, känner jag att e och jag kommer nära varandra igen. Med stor sorg i mitt hjärta men med ännu mer kärlek!

    Nu måste jag sova! Ska ta tjuren vid hornen i morgon! Och jobba jobba jobba jobba...

  • Hvidbrud

    Godagens!
    Vilken action i tråden! Kul!
    Lanovia: grattis grattis till nya jobbet. Så himla roligt! Berätta mer! Vad ska du göra?
    Flamman: så bra ni är med att komma ut och röra på er! Heja er! Och ang kändisskap så tror jag på blommis råd. Att inte lyckan kommer från andras gillande utan att lyckan kommer från den inre glädjen i utförandet av det man älskar. Det inspirerar, det vill andra se mer av. Tror jag.
    Blommis: underbart med positiva besked från fk, annat besked och de skulle de skämmas! Klart du ska vara sjukskriven. *suckar* Och op snart. Bra! Hur hade det gått med blituren och kontoret i går för lille herr hund?
    Klocksi: Vad jobbigt med sömnen! Själv däckar jag oftare kl 20 när det är sommartid än vintertid. Bra att ha fixat så mycket mat!
    Jag avprovar ett nytt lätt recept just nu. Tog en kalvbog (69kr/kg på vår lyx-Ica ) gned in i salt och vitpeppar. Ner i gjutjärnsgrytan med ett knippe timjan ett par delade nya lökar och en vitlöksklyfta och på med en burk öl och svisch in i ugnen på 80grader tills i kväll. Pressa potatis till och reder till steksåsen med lite grädde. Ska nog bli gott!
    Ninnis: all styrka till dig. Det är en tuff period nu... Kram! J fick också ligga mycket, men han gillade att ligga på magen, i början protesterade han högt och tydligt, men i takt med att musklerna blev starkare ju nöjdare blev han Han lärde sig mycket själv och han är redan motoriskt längre fram än sin syster...
    ea: styrkekram till dig också!
    Ingis din bandit! Så härligt att läsa dina mastodontinlägg igen! Gratta maken! Hipp hipp hurra! Cyklar tjejen! Bravo! Vad har hon för cykel?
    Daa: kram!

    I tisdags hade vi möte med husfrun på mitt hotell. Jag och den andra assisterande var med som vittnen. Och efter det har jag fått kallt bemötande minst sagt. Omoget värre. Blir så trött och överraskad. Har jag någon slags ideell fantasi bild på hur verkligheten ser ut? Eller borde se ut. Är vi inte vuxna människor som ska arbeta tillsammans? Äh, jag vet snart inte... Var och såg på tattoo stället, men det blir inget av det. Det är lite sorgligt men tiden går och jag och min väninna är inte på samma ställe i livet mer och det är dumt att anstränga vänskapen mer än den är. Bra att ha det bekräftat. Men samtidigt lite sorgligt.

    Ska lämna in ett par ansökningar idag till utbildning och sen se om jag kan hitta något extra jobb i sommar. Kanske hyra in mig på ett lämpligare ställe

    Kraaaaaaaaam!!!!

  • Hvidbrud

    En snabbis bara: blomman, jag borde rocka mer, för det är både effektivt och kul, men jag sitter fast i den jäkla soffan när jag kommer hem från jobbet. Är så trött och sliten att jag tänker att jag har sprungit nog för idag.... Men min mage ropar efter den.
    Kram på er. Måste jobba jobba jobba!

  • Hvidbrud

    Grattis Klockis!
    Blomman! Fyll fyll fyll! Jag vill veta precis hur du har det! *kramar om*

    Är hos mamma med ungarna och andar frisk vårluft, skog hav och kreativitet och livsglädje! Det behöver jag. Jag är ingen stadsbo, även om jag varit det sedan 1998... Har utlängtan, huslängtan och miglängtan! Får ta mig ett allvarligt snack med Batman, för vi är inte på rätt plats på rätt tidpunkt längre. (det enda som jag skulle sakna vid en flytt är j's dagisfröken- hon är en sån underbar människa och lärare och inspiratör att det känns som om jag skulle råna min son om jag skulle ta henne från honom....)
    Blåsipporna, havet och doften av nyklippt gräs kallar! Det finns hopp om livet!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård