Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    Ninnis, du låter redan som en välrutinerad 2-barnsmamma! de dagarna när allt flyter o barnen är glada o nöjda är det riktigt härligt att vara hemma. De där dagarna när det finns svarta mystiska hål slukar tiden o barnen är hopplöst på tvären o griniga..... Ja....de dagarna dyker upp de med. amning varannan timme är väldigt jobbigt. Hoppas det rättar till sig snart! Riktiga sötnosar du har! Tycker de ser väldigt lika ut på fotona, är de det?

  • ingenjörsbruden

    Blommis. Låter riktigt härligt hos sväronen! Härligt att få sitta ner o prata med väninna som man inte sett på länge. Att få lära sig studieteknik i tidig ålder är ovärderligt för skolbetygen tror jag. starkt kämpat av er båda!

  • ingenjörsbruden

    Ska eg städa inför dop på lördag, men liten ligger o sover så gott i vagnen i garaget så jag har satt mig här o läst o slappat o haft det riktigt gött med kaffe o knäckemacka. annars är det bra här, amning avvecklad för 1 månad sen, blev kokko i huvudet av att amma varannan timme dygnet runt nu r lillfjas nöjd o glad o sover mkt bättre, 4h på natten=ok.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård