Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Stackars blompojken! Det kanske vore ngt för honom med en ngt lugnare träningssäsong på vintern. Vilken kanon shopping! Men Gud vilken frustrerande dröm! hur gick läkarbesöket, solde? Lanovia, vilket år ni hade o vilken avslutning, Fru E, allt bra? Flamman, känns lite tidigt, men precis som du skriver så spelar mognaden en stor roll. Ninnis, tänker på dig! hoppas ni fått bra besked idag, jag har hållit tummarna.

  • ingenjörsbruden

    Här är det full tupp.....som vanligt...men nu känns det som att det börjar ljusna på flera vis . stora är superduktig o fantastisk o hysteriskt rolig.....jag undrade vem som stökat till i hennes garderob....jooooo det var några monster o troll som hade provat hennes kläder..... Hahahaha men som tur är så är det snälla troll o monster så de fååååår låna hennes grejor.....jahaja Lilleputten är ett charmtroll o har mkt hyss för sig, det där med att ta grejor i sina händer......det har han def fått kläm på....snackar som en auktionsförättare.....sjunger fint med i sånger......tycker det ärg roligt att rulla runt o i går så införde vi gröt....det tog inte lång stund innan han fattade hur man gör För att svälja lite mer trögflytande mat . Go kille! Har en plan för mig själv detta året, mer motion o siktar på att kunna springa/lunka några km utan att stanna i augusti. Samtidigt bättre mat o lagom mängd mat. Nä nu ska här lekas med duplo! Kram

  • ingenjörsbruden

    Ninnis, skönt att höra goda nyheter ang fostervatten o mini-ninnis. Tråkigt med huvudvärken. Instämmer med Blommis, Gå o lägg dig! Fru E, du, OM du går så länge så det blir dags för igångsättning.......är inte livmodertappen mogen så vägra igångsättning....för då är risken väldigt stor för kejsarsnitt........ Något jag själv ångrar att jag inte sa till om.... Kram Solde, massage låter härligt. Heidis, du är för bra för att ha den positionen du har i företaget, betydligt högre upp skulle du vara. Pallar du vara egenföretagare? Vill gärna leka men i morgon kan vi inte. Men gärna ngn gång snart. Klockis, vadå bli äldre? Klockan stannar väl för alla i 30 års åldern? Amningen funkar så där...... Fasar ut den nu.....vartannat mål blir flaska, fick sova två h i natt, var hysterisk, nästan iallafall, i morse o lämpade över lillfisen t maken o marcherade in o sov sen i tre h. Han har fått ett halvt mål gröt de senaste tre kvällarna, ska testa att skippa det i dag o hoppas på att han sover bättre......"drömmer om 4 h sovpass" till er alla

  • ingenjörsbruden

    Ojojoj va spännande med EA! Håller tumme o tår för att allt går bra! Blommis, cheesus med snö! Def värd våfflor efter skottande! Lanovia, jag hitta inte heller ngt fel! Ja, man skriver inte så tydligt när man sovit för lite...... Har bara fått lillfisen att sova 2 h mellan passen på natten trots längre intervaller på dagen, dessutom vart han nu i julas rätt frustrerad o tycke väl att det rann till för långsamt. Fick då test nässpray med hormon för utdrivningen. Men denna v har han kikat ändå o kortat ner passen till 1 h......BVC rek gröt på kvällen, hon tänkte väl att han skulle bli lite nöjd på det en jag misstänker att han fått magknip...... Skippade därför Att ge honom gröt igår o. Bara köra med amning o ersättning. Har fått sova tre 3 h pass o är jätte glad för det. Hängde ni med nu då?

  • ingenjörsbruden

    Åhh! Äääääääntligen är er lille påg här! Stort grattis till er alla tre! Skönt att höra att ni mår bra! "Toppar underbara nyheter med en ljuvlig våfflor"

  • ingenjörsbruden

    Lappis: vilken lycka o glädje ni fått uppleva! Blir alldeles tårögd! Fika!? Jag kan när som i nästa v förutom torsdag! Åhhhh, fru E! Va härligt att du omså är sugen på fika! De först två v brukar vara ganska lugna....de sover mkt de små underverken! Ninnis, skönt du går hem nu. Vila vila vila! Solde: lyxigt med privat chaufför! jag har en vilding som vänder sig runt fr rygg till mage så fort man lägger ner honom..... Men nöjd o glad o kittlig till tusen....Gud vilken elak mamma jag är.... Men de där härliga gurglande skratten går raka vägen in i hjärteroten!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård