• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Och hon har börjat sova som en sten! Vi ska få om 45min och hon vill inte vakna. När har det hänt? Många många intryck! Ska på BVC också idag. Ska bli kul att de hur hon har vuxit. Testade igår, bara för att få ro. Minus. Det var helt ok. Nu ska vi bara se var indianerna har gömt sig? Blommis du får skicka hit dem när du är klar!


    ingenjörsbruden skrev 2010-08-26 08:02:18 följande:
      YIPPIE!!!!! Kände hon att hon behövde den på dagis måntro?1
  • Hvidbrud

    Blommis: hon hoppar ju och slår ihop klackarna till sidan, det ser ju en var...! Ha en bra dag! Jag får ta och få upp lillfäntan nu. Gröt, ny blöja och kläder. Och borsta lilla tanden! Sen rusar vi. Ska lämna henne ensam i en halvtimme idag. Hua!

  • Hvidbrud

    Oj, nu är hon där själv!!! Vägrar gråta! Klarar detta! Det ska ju inte vara något konstigt, liksom... Blä, nu kom en slammsugare precis när jag hittat lä och sol. STANKEN! Är på fb, flamman! Ingis, när du tar nappen, tryck lite lätt på hakan, så börjar hon suga ååtungan i stället. Funkar vid amning iallafall (ibland...)

  • Hvidbrud

    Det hade gått bra! Hon grät inte och hade vänt sig till fröken om det var något. Duktiga lilla e! När jag kom blev hon så glad och ville bara klättra och visa mig olika grejer de gjort. Finis.... Det ska nog gå bra...! Pust!

  • Hvidbrud

    Skönt med hemspråksundervisningen flamman, surt att man ska behöva bli arg för att man ska få det man har rätt till och att det ska gå ut över någon annan! Grrr! Men du, en fråga. Lilla e är ju också tvåspråkig, eller tresoråkig. Ska man söka hemspråksundervisning eller frågar de? När börjar det? Finns alla språk överallt eller hur hänger det ihop? Jag vill ju att hon ska lära sig assyriska så det inte går förlorat! Och att hon kan prata med sin farmor.0

  • Hvidbrud

    Tack flamman! Jag frågar imorgon! Borde ju bo mer än fem assyrer i mal ö, även om det inte är har de samlar sig så mycket (får man säga så? Det är ju fakta...) det är ju Malmö kommun och största invandragruppen är irakier, säkert 5 barn i komunen i alla fall... Åh, jag känner på mig att jag vill sitta i föräldrargruppen på dagis. Shiit vad jag känner att jag har åsikter om pedagogiken och allt!

  • Hvidbrud

    Blomman: vilken historia!!! Hon skjuter verkligen sin kille i foten, med den polisanmälan! Flammis: min man talar assyriska med e, jag talar svenska med henne och vi talar danska ihop...

  • Hvidbrud

    Det ar en dokumentär om hur barn blir till... Det vet vi ju alla, men det handlade om spermiens väg till ägget, illustrerat med människor i olika miljöer. Väldigt pedagogiskt men också lite kul och härligt att bli påmind om hur väldigt fantastiskt det är att man bara finns!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans