• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Men här är ni ju! Inte heller jag kunde fatta att tråden gått ut... Undrade bara var alla var, såå tyst brukar det inte vara på en tisdag!

  • Hvidbrud

    Spännande!!!! III! Ska ni se om ni kan se vad det blir?


    Daa skrev 2010-08-17 11:32:16 följande:
    Jag tyckte att det var nyss som andbeyond startade den förra tråden... För er som undrar så börjar RUL närma sig nu. Det har känts långt bort så länge, men det är faktiskt dags om drygt en vecka. *hickar till av nervositet*
  • Hvidbrud

    Ja, krya på dig Sonja! Åh, hade ett bra råd men min hjärna har varit mammaledig lite för länge för att den ska komma ihåg mer än vad den håller på med just nu... Men om jag kommer på det igen, så åtetkommer jag...

  • Hvidbrud

    Är på långvandring runt Malmö på jagt efter simmhallar. Iigår införskaffades "mammabadräkten" heltäckande med fasta kuper som de hoprullade brösten kan uppbevaras i, lite gördelfunktion så mammadallret är på plats och lågt skuren i benen så den otrimmad djungeln inte sticker ut. Nu ska jag komma i form!. När e är på dagis, innan jag får nytt jobb, så ska jag simma. ( och basta och ha egentid, så jag kan komma på vad jag vill göra av mitt nya liv!)

  • Hvidbrud

    Och! Så vill jag passa på att gratta en liten tjej på sin första namnsdag! "med en enkel tuliiiipaaaan på bemärkelsedaaaan vi har den äran vi har den äran att gratttuleeeera!"

  • Hvidbrud

    Tack för alla grattisar, hälsar lilla e! Det har varit en mysig dag och hon ligger och sover så sött på rygg i sin säng med ett leende på läpparna! Finaste unge! Så stor och så söt! Ballong ballong ballong är hennes nya ord... (ballåå...) Sonja: inboxa mig din e-mail, så skickar jag bild meddebums!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans