Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

     


    ingenjörsbruden skrev 2010-08-23 14:42:57 följande:
      Kommer du i håg för 2 år sen hur struligt o jobbigt BT var då? Man blev utkastad osv......teknikensvunder

    I KNOOOOOOW!!! Därför vill jag gärna inte märka att det visst är skalbaggar i farten igen...

  • passionsblomman

     


    ingenjörsbruden skrev 2010-08-23 14:44:13 följande:
    Kaffedax!!! Någon som MÄRKT att jag är tillbaka på jobbet????! Nu kommer ni snart att längta tillbaka till när jag var mammaledig! *hahahhahahaha*

  • passionsblomman

    Sonja, gulle dig.

    Nej, det blir lätt att man glider över till ett ställe för man vräker ur sig något där, och sedan blir det liksom dublett av det hela.
    Och i IVF-tider och allt som rör det, så blir "den andra" tråden lätt att fastna i, eftersom det där är så många som har genomgått det helvetet.

    här har väl varit lite dött nu i sommar och med flera mammor som inte längre har samma tid som innan barnen kom. Det fattar man ju. Och nu kommer hösten ien, då bli hela BT mer aktivt.

    Men tanttråden, den har en lite annan förklaring.
    Jag inboxar!

  • passionsblomman

    Sa jag inte att det skulle bli Flamman ? Va va va!!!

    Tjaba Bruttan! Oj hjälp! Jag har ju inte postat jackan! *skärper mig ochkommer ihåg den imorgon*

    Hvidis, hejje E på inskolningen! Du ska se vad mycket kul hon kommer att ha där!
    Och hejja di med jobbansökningar!!!

    Jag vet att jag är ärketanten, men ibland har saker sin tid. Det får räcka så så länge.
    Kanske kör jag värsta kafferepen igen, men inte nu.
    Imorgon börjar pojken härhemma trean. Då är man ganska stor vetnivad. Och får cykla SJÄLV till skolan, fast fröken tycker fyran. mamma säger trean går bra. och mamam bestämmer!

  • passionsblomman

    Men Ninnis, vad TROOOOR du, det fattar du väl att jag ska hålla handen! Hur skulle det annars vara möjligt att överleva det här racet....

    ...och eftersom detta tar så stor del av tankeverksamhet och energi, så blir det väl mest i de två trådarna där andra också är inne i detta som man viker ut hjärtat och själen i. Det blir lite splittrat annars, och jag vill inte pracka på de andra stackarna all info om hela den här proceccen heller.

    -men Heloise, du vet mycket väl vad jag tycker, sedan förut. Det behövs ingen inbox.

    Här ÖS-regnade det så kraftigt inatt att det fasen inte gick att sova! Inte ens min sambo sov och DET mina vänner är värt en egen notering! Det bara brakade därute, när vattnet dånade fram över byn. Helt galet.

    Ett år med vovven Ninnis! Sonen har lånat hundböcker på bibblan nu, så igår såg jag "er ras på bild när det bara var en liiiiten valp. En vajp-hunn, som sonen sa när han var 4. 
    Och vi har snart bott här ett år också! Så här dags förra året städade jag och grät, målade och packade och bar.

  • passionsblomman

    Heloise, ni HAR äktensapstycke! Ni passar väldigt bra ihop på alla vis tycker jag!
    Och skulle Panzer förvandlas på det där obehagliga sättet, då kommer jag och spöar honom. För då har han rubbat min verklighetsuppfattning totalt. Jag har för övrigt svårt att tänka mig någon som möjligen skulle kunna vara stoltare pappa än vad just Panzer kommer att bli.

    Flamman-här fick jag skärpa mig, det höll på att bli fel namn där...
    Den där beskrivningen väcker draken i mig känner jag.
    Jag har förresten tänkt på en sak; om det var DU som satt med gipset, min vän, så är jag ganska tveksam till ifall du satt barnen tidigare på dagis och sedan placerat dig i soffan helt hjälplös. jag tror du hade klagat middagar stödd på en krycka och hängt tvätt ändå. Och att din make skulle tyckt att det var helt normalt.
    Inte för att jag önskar dig skador på något vis, men nästa gång tycker jag att det är DU som ska bli helt handlingsförlamad och gipsad. (känner du ingen läkare som kan fejka nån gång? Sådär bara två veckor eller så? ) Fast det är klart, risken är väl att det även då visar sig bli väldigt jobbigt..för HONOM.

    Heloise, det där med hörselkåporna var mer än jag klarar att tänka på...

  • passionsblomman

    Hörru däruppe i norrskenet: Det ÄR faktiskt generellt så på landsbygden och i Norrland och öht utanför storstadsregionerna, att väldigt många kvinnor "bara" jobbar deltid!!! Var jäkligt glad att du HAR ett heltidsjobb! Här därvi bor nu, verkar det faktiskt förbannat svårt att få just heltid. Nästan allt jag ser utannonserat är deltid/behov. Och på sambons jobb har de ju satt de jäkla behovsanställningarna i system.

    Jag fattar att det känns som du beskriver med hämtningarna-så har jag allti också känt när vi hämtat bland de sista eller sist. men anledningen till det är ju egentligen en välsignelse för er familj! Tänk om du sprang och plockade timmar som vikarie! Då skulle du nog ha ett helt annat stresspåslag i kroppen... SLUTA ha dåligt samvete för att du arbetar och försörjer dig och din familj! VAR STOLT!!!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans