Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Men HERREGUD Ninnis!
    Detta har farit mig helt förbi...
    om du inte sagt något så hade jag ju MISSAT matchen!

    Tack för DEN påminnelsen!

    Först kroppkakor, sedan kräftor och sedan chips. Och fotboll och film.

  • passionsblomman

    Jag avnjuter lika gärna fotbollen ensam-min sambo förvandlas till en såndäringa expertkommentator varje gång. Helt oombedd. Det s t ö r min matchupplevelse...

    Annars är det föralldel trevligt med sällskapet.
    Nu är kräftorna slut och 2:a halvlek börjar väl nu också.
    Fram med chipsen!
    tooodiloo!

  • passionsblomman

    Lanovia, när det kommer till amning finns det baratvå viktiga personer.

    Det är preis som när du väljer vem du ska leva ihop emd. Det är du och ditt hjärta som avgör saken-och det är bra om den tilltänkte är med på noterna.

    DU vet vad som är laggom att amma DITT barn, och ditt barn och du har en unik relation. Just när det kommer till den här saken, så har ingen annan med det att göra. Inte ens pappan faktiskt.

    Oavsett hur du gör och vilket val du gör så kooer du att kunna notera tyckande ifall du vill.
    Som jag redan sagt förr här, så ammade jag min son LÄNGE, så länge att mycket få vet om den faktiska tiden. för det om något tycks det runt. Och de som inte ammar alls också. De får ju verkligen amningsnormen ett halvår nerkört i strupen.

    Du pratar här om att delamma under din dotters andra halvår i livet. VAD är det med det då? Det är verkligen inte unikt, ovanligt eller konstigt och att trappa ner efter det första halvåret är ju så nära den svenska normen för amning du kan komma.
    Sluta banka på dig själv med dumheter!

    Du är en kompetent och självständig kvinna som tar ditt moderskap på allvar. Låt dig inte störas av totalt nonsens. "dålig mamma" Bah! jag säger det igen: BAH! Det är du INTE. Punkt

  • passionsblomman

    Heloise jag instämmer till fullo och å det bestämdaste!

    Det är dessutom inte alls säkert att antalet uttagna dagar faktisskt speglar hur mycket tid man är med sina barn. Småföretagare i hantverksbranschen kan ofta tex styra sitt jobb så de får mycket tid med familjen, medan regelrätt föräldraledighet är en omöjlighet. Det är ofta män vi talar om då.

    Om de nu ksa ha det till att det bästa för barnen är delad tid. Jo, men faktisk tid och faktiskt ansvar. inte nödvändigtvis uttagna dagar från f-kassan.

    När det kommer till arebetsmarknaden, så tror jag faktiskt inte på att det är barnen som håller nere våra löner, utan andra mönster-sådant vi själva också är med och låter hända.
    Och förändringen där kommer isåfall  snarare i att vi börjar se barn som en tillgång och förutsättningen för vår framtid och tom en merit. I mins ambos bransh är det positivt att var man och förälder-då är man mogen, påltlig och seriös och stannar inte hemma för att man är bakis. 

  • passionsblomman

     


    Ninnnis skrev 2010-09-06 13:24:01 följande:
      Nja, det känns litegrann men inte så farligt. Efter två sprutor om dagen i 5-6 veckor så kommer jag att tjoffa sprutor som en annan junkie Befarar dock att jag kommer att se ut som en nåldyna på Kreta, jag borde kanske investera i en baddräkt. Eller burkini, kanske...

    Varför ska du spruta så länge? Vad är det du tar? Puregon?

  • passionsblomman

     


    Ninnnis skrev 2010-09-06 14:08:08 följande:
      Japp. Om jag inte totalt har missförstått det...

    Okej, då är jag med. Bara andra märken på preparaten än de jag haft. Ingen nässpray, bara sprutor alltså. Eller endast ska man kanske säga.
    Och så drar ni u på nedreglerade fasen för att det ska stämma med resan. Visst?

  • passionsblomman

     


    Norrskensflamman skrev 2010-09-06 15:03:13 följande:
    Då firar du min födelsedag där då Glöm inte ta med dig reseförsäkringen!Kan inte nog poängtera detta efter den senaste tidens bravader...Krama gosvovven från tant Flamman

    Och ge tusan i att hoppa studsmatta Ninnis!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans