Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    ASleta, nej inte 50 besök, men 49 personer förutom vi har hälsat på hos oss i olika konstellationer. Det har varit skitkul!

    Och på onsdag nästa vecka kommer minst två trådtjejer och kanske fyra. Vickan, Parnassia, och EA och Vänner. Med tillhörande barn.

  • passionsblomman

    ASleta? Vad sysslar jag med...



    Iallafall: övre tornrummet får inga djur vara i.
    Och förresten så är Malterser en ras väldigt många allergiker kalrar. De fäller inte sin päls. De har mer som hår än päls kan man säga. Och eftersom de 'r vita så är bad en ren (!) nödvändighet.

  • passionsblomman

    Åh, här var en annan version:


    ">



    Jag bröjar gråta!
    Det är iofs också typiskt mig.

    Och där finns ju saker i hjärtat att få ut, coh helt klart en längtan att få vara som jag var innan barnkarusellen slet sönder sinnesfriden, så det kommer väl i små omgångar.
    Och ibland behövs bara ett ord. Eller en ton.

    Jag har massor av små melodislingor jag inte kan höra eller sjunga utan att tårarna kommer. Varenda gång.

  • passionsblomman

    Och när jag lyssnat igen och igen, kom sambon och sa godnatt. Då kastade jag mig om hans hals och höll honom hela sången en gång till. För ett sällsynt ögonblick fattade han alldeles ordlöst allt det som finns inom mig-vill jag gärna tro. En sådan stund jag önskar jag haft tusen av, men saknat och skrikit mig sönder och samman för under oändlig tid. En glimt av ett möte hjärta till hjärta. Sådant är nästan heligt och jag har undrat ibland, om det fanns något sådant kvar för oss. "för bara om min älskade väntar, om jag hör hans hjärta sakta slå. Bara om han låg här tätt intill mig, kan jag bli den jag var igår." Jag saknar den jag var innan barnkarusellen slet min sinnesfrid i tusen bitar.

  • passionsblomman

    Men nu ska jag sluta lipa och gå och lägga mig.
    Och lyssna lite på den där mannens hjärtslag och andetag. För imorgon åker han för att bli firad av sina kompisar (eftersom han fyller 40 nästa helg) och sonen ska följa med och fira sin kompis, som också fyller år(fast inte 40)
    och då blir jag ensam hemma från torsdagkväll till söndagkväll. "Stackars dig mamma" sa sonen.

    Jag efterlyser för övrigt en del radbrytningar i mitt förra inlägg...

    Kan ingen BT-männiksa snart hitta den där skalbaggen som kryper runt i forumet och snor rader och smileys och håller på?

  • passionsblomman

     


    Aleta skrev 2010-09-02 11:17:03 följande:
    Sanslöst!Maken konstaterade genast att gubben måste vara nekrofil eller något. Tänk er själva att ha sex med något som ser ut och känns som en människa men som är helt livlöst! Inte lär han få någon ny flickvän heller. Hur förklarar man bort en sådan docka? Det är annat än att hitta ett foto på exet i plånboken.

    *skriver under*



    Usch! Tänk er att veta att någon har en sådan docka av en själv! Kan man inte stämma någon för "missbruk av identitet" eller nå´t.

  • passionsblomman

     


    Aleta skrev 2010-09-02 11:18:17 följande:
    Haha! Bra idé, jag ska testa det på maken. "Men älskling, de skickar ju hit den alldeles gratis!"

    Ja GÖR det! Det vore så roligt att höra om hans min då...

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans