• Svar på tråden Tantvarning numero 9
  • dfk

    Norrsken, hoppas kursen är givande!
    Grattis Cantaons pappa o fru!

    Oj, vad det är späckat nu, föräldramöten,arbetsmöten,styrelsemöten,infomöten...läxläsning med barnen, aktiviteter, jobb,hushåll mm
    Man blir lätt stressad när hela september och oktober är fullmatad med måsten. 
    Det är lätt att förlora sig i någon martyrroll, så nu tänker jag gå på lågvarv. Ta möte för möte, dag för dag, och sova,äta bra för att orka med höstens rivstart.
    Så helgerna kommer att bli kravlösa med familjemys,sovmorgnar och återhämtning. 
    Därmed basta!
    Jag tänker inte bli martyr för måsten. Jag ska njuuuuta av min höst 

    Kram

  • Cantaton

    Det gick bra tack! Tjaa.. när får ni höra? Vad vill ni höra? En livekonsert? Eller menade du att du ville höra just de sångerna?


    Norrskensflamman skrev 2010-08-30 08:14:04 följande:
      Grattis till pappsen Hur gick det med sången?När får vi höra? *väntar med spänning*idag o imorgon är jag på kurs på jobbet.
  • Norrskensflamman
    Cantaton skrev 2010-08-31 16:46:30 följande:
    Det gick bra tack! Tjaa.. när får ni höra? Vad vill ni höra? En livekonsert? Eller menade du att du ville höra just de sångerna?
    jag vill höra dig sjunga just de sångerna
  • Cantaton

    Får försöka spela in dem med nån som vill kompa mig då ;)


    Norrskensflamman skrev 2010-08-31 21:29:27 följande:
    jag vill höra dig sjunga just de sångerna
  • dfk

    Vill också höra sångerna Cantaton!

    Nu sitter jag och laddar lite, har packat träningskläderna och det är bara att trampa iväg till gymmet. Jag vet hur bra jag kommer att må efter, men just nu ser man ju ut som sju svåra år och känner sig därefter.. Jag har så svårt med morgnar.
    Är halvt medvetslös när jag går upp vid halv sju. Men äter alltid en stadig frukost och ser till att barnen kommer till skolan, så man klarar ju det.

    Ha en fin dag! 

  • Norrskensflamman

    Bra jobbat dfk!

    Fröken på dagis berättade imorse att lilla K stått för "Dagens asgarv" igår:

    Någon hade frågat vem som bestämmer på dagis. Fröknarna hade börjat förklara så gott det går, att i gruppen så bestämmer ju fröknarna och så finns det ju en rektor. Och så kommunen. Och föräldrar som betalar skatt så att de ska kunna köpa in böcker, pussel, pyssel och leksaker osv, osv.
    Lilla K hade suttit tyst och lyssnat och betraktat alla. Till slut säger hon:

    "Äh, nog vet jag hur det här fungerar, jag vet vem som bestämmer. Det är ju JESUS!!! Det är ju han som har tänkt ut allt det här *slog ut med händerna och tittade sig omkring*"

  • Soldemor

    Heja K! En blivande dagispräst! Yes! Det är bra med påfyllnad underifrån.

    Njuter av mina sista semesterdagar för fullt. Börjar arbeta igen på lördag, på söndag är det konfirmandupptakt, uingdomsgruppen startar och sedan är det igång. Nästa vecka har jag två sådana där underbara 8-21-dagar.

    Det är så gott  med semester, även om man är hemnma. Man kan träna på pass som man annars inte har möjlighet att gå på, och så kan man utforska diverse små klädbutiker ute på landet.

    Natten till igår så uppfann Siena ballerinahockey! Vi hade en korg kex på  bordet, men på morgonen låg ett antal av dem på köksgolvet, mer eller mindre massakrerade. Ja, ja, duktig tjej reder sig själv om ingen vill leka på natten!

    Nu har jag varit ego tillräckligt! Hur är det med alla tanter här? Var är alla tanter förresen?

  • dfk

    Flamman, Lilla K, pluttkorv! 


    Soldemor, du får vara hur ego du vill! Kul att höra hur du har det!


    Jag känner doften av frasigt vitlöksbröd i ugnen och bredvid mig står ett glas kallt vitt vin... Ikväll blir det mys med familjen!

  • Soldemor

    Åter på jobb...sista förberedelserna inför i morgon samt lite allt möjligt inför nästa vecka.
     Är mentor till en blivande präst. Hon var på antagnignskonferens i veckan och fick besked av biskopen idag att hon är antagen! Så otroligt skönt för henne!

    Jag tror att maken har lite problem framöver. Hela tiden som vi varit hemma på semestern, har fröken S legat i hans knä varje morgon ute på altanen. Nu står hon och ropar på honom vid altandörren, och han måste gå ut dit med henne. Det var 8 grader där i morse, men han klädde snällt på sig och tog kaffet i ena handen och tjejen under andra armen och gick ut. Hur blir det på måndag när han skall till sitt arbete? Ser framför mig maken gå på bussen med en sådan där liten rosa Chihuauaväska på axeln med bönan i, och hur hon ligger i hans knä när han sitter vid sitt skrivbord. Fast hans kollegor kommer nog inte få gjort så mycket, de kommer väl bara gulla med henne!

Svar på tråden Tantvarning numero 9