Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

     


    minimis skrev 2010-06-15 21:16:34 följande:
    Här händer det grejer :) Orkar och hinner dock inte plöja igenom nu..Skrev ju i förra tråden om min pappas cancer besked. På torsdag opereras han. Men utöver allty sjukdomligt så är det inte ynka problem som egentligen inte är nåt för världen men iaf. Han sa idag att han inte kommer att kunna ha slips på sig på bröllopet då de skär i halsen, så han är på jakt efter scarves att ha innanför skjortkragen. Vi bor ju mitt inne i de småländska skogarna så utbudet är ju sådär... Har ni tips på var man kan hitta en sådan till honom? Någon nätbutik kanske?

    Skönt med op eller känns det mest jobbigt? Inga tips på scarves dessvärre men ska hålla ögonen öppna. Ska hålla tummarna på torsdag!

  • Vi 3

     


    JollyO skrev 2010-06-15 23:38:47 följande:
    Tack för tipset. Jag har varit på ÖB men såg inte några då? Var det sådanadär små kaffeservetter eller var det vanliga? Jag behöver ungefär 150 stycken :)

    Det är vanliga.. Då kommer du inte långt på mina 56 dessvärre.

  • Vi 3

     


    KatjaB skrev 2010-06-16 22:23:52 följande:
    vi3: ja, han är ju som han är.. men vi kan ju inte hänga upp oss på honom heller. Jag har slutea försöka nu eftersom det visat sig vara helt lönlöst att försöka "medla", det tar bara en massa energi.

    Jag förstår precis vad du menar.

  • Vi 3

    Inatt har jag haft mina första riktiga bröllopsmardrömmar. Knäpp som jag är känner jag mig fortf ska så skakad. ALLT gick verkligen fel, och kontrollfreak som jag är så måste jag nog dubbellkolla allt ett par varv till..

  • Vi 3

    Ibland känner jag nästan bara för att ge upp. Svärfar är återigen igång. Igår tvingade de sig över för att lämna doppresent. BM ville inte att de skulle komma och försökte förklara att vi inte skulle vara hemma. De skulle komma ändå. Sagt och gjort. När de kom (jag och dottern var på det som vi skulle enligt planerna, BM stannade hemma tills de kommit och åkt för att sen möta upp oss) börjar han (svärfar) istort sett gråta på en gång. Vi hade ju dopet för 3 veckor sen och då hade svärfar känt sig sååå utanför. Min släkt är elaka och ingen hälsade på honom. Sen att både jag och BM såg att de gjorde det, det var en annan sak och spelar nog inte ngn roll. Alla hade stirrat ut dom för svärfar har tydligen ett rykte. Han körde rattfull för 10 år sen om det är det han tänker på.

    Min mamma, som står både mig och BM väldigt nära, är så himla elak. Hon pratade inte med honom på hela dopet. Att det sen var henne han erkände att han "försagt" sig till, det spelar ingen roll.
    Sådär höll det på i evigheter. Mkt elakt prat om min mamma osv.

    Han avslutade med att de inte skulle bli kvar länge på bröllopet för de känner sig så utanför. Tack för den. Nu kommer min sambo verkligen slappna av och njuta av sig bröllopsdag. Han (BM) hävdar att han inte orkar bry sig om sin pappas konstiga beteende och uttalanden men det krävs inte spec mkt för att se att det påverkar honom ändå. 

    Jag blir så j***a trött.

    Kärleken9: Jag lider med er Det har varit många förlusten av husdjur för oss det här året, så jag vet verkligen vad ni går igenom. KRAM till er!

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-18 12:49:36 följande:
    casmel: Blir spännande att se den skapelsen sedan, va kreativ du är! vi3: Ja är inte alls kul när de rycks ifrån en. Tack för kramen, behöver den verkligen...

    Mamma pratar om att avliva vår hund veckan innan bröllopet. Visst hon är gammal, hunden alltså , men just precis veckan innan känns ganska magstarkt.

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-18 14:23:44 följande:
    VI3: NÄ någon måtta får det vara, om det inte absolut akut eller så kan det väl vänta tills efter iaf???

    Ja så känner jag med. Hon ansåg att det var påositivt att det var fest ett par dagar efter men jag vet ju i vilket skick jag var i när brorsan fick avliva sin vovve i mars. De är först nu jag klarar av att titta på en jack russel utan att gråta.. O Lady har varit i mitt liv sen 13 år... Hon var "min" hund så länge jag bodde hemma.

    Visst, hon är gammal, blind och döv. Men kan det inte vänta en vecka till? Hon är ju som sagt inte akut sjuk. Inget av det här är nytt. Beslutet har fått mogna fram. Mamma är rädd för att ngn av oss kommer hem och hittar henne död, och det förstår jag. Jag fruktar det varje ggn jag ska ut med henne, men.. Äh jag vet inte. Hon ville först avliva henne på BMs födelsedag. Där sa jag tvärstopp. Det är dessutom 2 dagar innan bröllopet. Antingen får hon göra det direkt efter midsommar eller vänta tills efter vi gift oss.

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-18 15:28:39 följande:
    Vi3: håller helt med antingen typ nu eller så efter. miris: smart.

    Ringde mamma nu på eftermiddagen för att prata om det.. Just för att det känns så olustigt att hon skulle få för sig att göra det veckan innan. Hon  blev SKITSUR för att jag inte tyckte att det var helt OK. Sen avbröt hon samtalet hastigt och lustigt för att jag hade synpunkter på när VÅR hund skulle få somna in. Vi är alla enade om att det nog är för voffs bästa. Men tidpunkten är allt annat än den bästa..

  • Vi 3

     


    miris skrev 2010-06-18 16:17:45 följande:
    Vi 3 - när gifter ni er? Varför just den veckan? Varför inte nu i så fall..? Hunden alltså. Det låter konstigt att av alla veckor, välja er vecka, när det finns andra.. Hoppas det löser sig!

    2 veckor kvar imorgon!

    Hon vill isf göra det på sin semester så hon inte förlorar tid på jobbet iom att hon vet att hon kommer vara ledsen. Och jag kan förstå det men varför så tight inpå??

    Minimis: Ja men visst är det roligt!! Han hävdar att han har försökt ta kontakt med min släkt men att sitta på samma plats under hela tiden och prata med samma människor är väl inte att ta kontakt med andra i min släkt? Jag är bara trött på skiten.

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-06-18 19:38:46 följande:
      Det är bara att försöka till att ignorera!! Det är svårt, men HAN ska inte ha makten att förstöra vår stora dag.

    För egen del bryr jag mig inte om han kommer eller inte. Det är värre för M. Jag hoppas han kan stänga av såsom han säger, men återstår att se.

  • Vi 3

    miris: Det låter som oss, vi åker till Riga helgen efter. Jag har ju som önskemål att vi ska åka på Karibienresa när vi fyller 30, så den skulle väl isf få räknas som den "riktiga" bröllopsresan..

  • Vi 3

     


    KatjaB skrev 2010-06-21 20:00:43 följande:
    Vet ni vem som ringde mig igår då! S biologiska pappa som jag berättat om (har har ju inte ritkigt verkar glad någonstans över att vi ska gifta oss och inget tack över inbjudan) HUrsomhelst så ringer han mig och inte S av nån konstig anledning, och berättar att de kommer till bröllopet (sisådär 10 dagar efter osa) och bjuder in sin nya kärlek X som han inte bor ihop med och som vi aldrig träffat.När jag frågade vem X var blir han sur och säger att det stod ju NI på inbjudan. Jo, visst.. fast den är ju adresserad till honom, vi visste ju inte ens att hon existerade. Hursomhelst får hon ju komma om han och hon vill det, hon känner ju ingen dock.Och så fortsätter han i samma irriterade och sura ton att hon måste få vegetarisk mat. Och när jag säger att det finns ju fisk så tycker han uppenbarligen att jag är konstig som tror att en vegetarian äter fisk.Så nu kommer både han och S farmor eftersom han beslutat sig för att komma. vet inte riktigt vad jag ska tycka, det känns väldigt konstigt allting. Jag skrev ju ett långt brev i sms-form till honom efter upprepade försök att få honom att höra av sig vilket han ignorerade totalt. Sen ringer han nu som om inget hade hänt och vi inte alls haft något otalt någonsin. Och så är han på nåt sätt sur på S och ringer mig. Det är ju inte min pappa... Jag känner mig lite matt nu, har varken tid eller lust att hålla på och tjafsa med någon, samtidigt som det känns väldigt konstigt att han inte alls verkade glad över att komma eller kunde kosta på sig något vänligt att säga. blir ju intressant att se hur det här blir, har en känsla av att vissa människor har en tendens att visa sina värsta sidor vid högtider, och jag har verkligen ingen lust med att det kommer vara just denna

    Kan du inte få ngn annan att ha lite koll på gubben då? Är det ng som kan styra honom lite? Så han inte förstör dagen och kvällen..?

    Jag är lite orolig över hur min mamma kommer vara med alkoholen. Hon verkar ha lite svårt att veta var sin gräns är och både brorsan och jag tycker det är jobbigt. Hon har inte några problem med alkoholen annars, men det blir lätt för mkt. Min bror sa idag att han skulle prata med henne så "hon håller sig på mattan". Sjukt tacksam!

  • Vi 3

    Hej tjejer, hur var er lördag? Vår var LJUVLIG!

    Min hår- och sminktjej kom vid 10-tiden, så då började väl dagen... Vaknade visserligen 6,30 av en väldigt för pigg dotter..

    Vi började fotas vid 15,45 ända fram till vigseln vid 18-tiden. Är såååå nyfiken på bilderna, men får vänta i 1,5 vecka.. :-/ Vi tog foton i skogen, på bryggan, på stigar.. I en vedhög.

    Folk kom upp alldeles för tidigt men min underbara bror och mor styrde upp det alldeles perfekt. Vi stod och väntade på våra gäster med vf och fotografen nere på bryggen i strålande sol. Gästerna blev rätt överraskade, ganska många visste ju men de som inte gjorde det såg så ställda ut.. Vigseln var snabbt överspelad (det var såå skönt att den gick fort!!) men åh så fin. Min älskade make var sååå nervös, men jag såg inte det förrän jag tittade på filmen imorse. Tur det tror jag.

    Maten var alldeles underbar, och kvällen blev helt enkelt perfekt. Jag har aldrig i mitt liv känt mig så fin och vacker som jag gjorde igår. Det finns inga ord som tillräckligt kan beskriva hur underbar jag tyckte gårdagen var.

    Idag står presentöppning på agendan, men först ska vi nog vila lite till...

  • Vi 3

     


    minimis skrev 2010-07-05 19:40:58 följande:
    Fick idag en "räkning" på 600 kr av min tärna för färgpatroner till festhäftena, som hon gjort och jag inte fått vara med och utforma eller bestämma något på (inte ens fått se dem innan)Eller jo själva utsidan till dem hade jag köpt och gjort själv. För oss hade det passat bra med svartvitt. Men det är väl bara att betala och se glad ut.

    Jag läste din andra tråd ang din tärna.. Dels måste du nog prata med henne och sen tycker jag inte att du ska betala färgpatronerna. Hon valde att göra dem så på eget bevåg, alltså får hon stå för det. Annars skulle hon ha kollat det med er först.

    Jag fick känslan av att hon inte engagerade sig för er skull utan snarare för sin egen vinning..

    Hur är allt annars?

    Idag var vi på ultraljud, det visar sig att det är en liten brutta boendes i min mage. Jag som var HELT övertygad om en grabb. Men det är bra för jag har bara tjejnamn på lager.

  • Vi 3

    Hej igen brudar. Jag börjar sakta anpassa mig till det gifta livet. (Det är ju mest att skriva ett annat namn.. men det är inte det enklaste!!)

    Håller på och kollar upp tackkort, snacka om att det kan vara skillnad! Vår fotograf vill ha 35 kr st, fotoaffären här i centrum vill ha HÖGST 9,90 / st. Valet känns inte så svårt.... Ska be fotografen framkalla de kort vi vill ha, vi får bara bilderna lågupplösta annars, och sen gå ned till fotoaffären och få dem kopierade.

    Var och lämnade tillbaka allt mousserande som inte blev uppdrucket igår också, alltid trevligt med pengar tillbaka!!

    Vet att det pratats om vad man ska göra efter bröllopet, det känns verkligen tomt nu! :-/ Visserligen åker vi på vår bröllopsresa över helgen men ändå... Det är lite tomt, även om det är skönt att det är klart också.

  • Vi 3

     


    KatjaB skrev 2010-07-13 20:25:54 följande:
      en regnskur behöver inte vara helt fel det heller, vi hade sjukt varmt i vår lokal så alla var alldeles svettiga pga värmeslaget

    Så hade vi det också.. Hade definitivt föredragit svalare väder!

    Har varit hos fotografen idag och kollat våra bilder. Jag blir så j*vla less på mig själv som inte kollade upp vad som ingick i priset ordentligt... Det här blir sååå j*vla dyrt! Förstår ju nu varför själva fotosessionen var så billig.... Och jag kan inte skylla på ngn annan än mig själv.

  • Vi 3

     


    rosesarered skrev 2010-07-17 10:57:31 följande:
    Vi3, vad fina ni var! Jättefin bukett! Vad gulliga ni var på bilden där ni satt på filten, hela familjen. Kul att se ett utomhusbröllop också. Hade ni någon musik? Tycker inte att klänningen såg konstig ut på något vis...

    Tack Nää vi hade bara vigselakten egentligen. Allt var över på 6 min.. Snabbt och precis så som vi ville ha det. Min kära make var ju så nervös så han stod med handen i midjan, han har ångrat det rätt rejält i efterhand...

  • Vi 3

    Kärleken: Jag har nog startat projekt göra om barn-rummet... Jag ringde skatteverket idag för jag tyckte det var konstigt att vi inte hört ngt alls efter vigseln (3:e). Vår VF hade inte ens skickat in papprena än..... Ringde och sparkade henne lite i rumpan. Måste ta massa prover inför förlossningen där jag MÅSTE ha mitt "riktiga" namn annars får jag ta om dem.. Jag hoppas det inte dröjer för länge.
    Tanten på skatteverket sa iaf att de låg rätt rejält efter, så oroa dig inte.

  • Vi 3

     


    BlivandeFruPettersson skrev 2010-08-09 21:42:47 följande:
      Ska hämta ut fler foton imorgon och välja något till tackkorten, känns som att det är dags att skicka ut dem snart. Förstoringar ska beställas också såklart så snart vi lyckas välja vilka foton det blir och hur de ska göras. I övrigt (moodkiller incoming...) ska vi till gynmottagningen nästa vecka och försöka få rätsida på varför det ska vara så attans svårt för mig att bli gravid. Slutade med p-piller i november -08 och även om det har funnits perioder då vi kanske inte lagt ner hela våra själar i bebisverkstaden så tycker man ju att det borde ha tagit sig vid det här laget, så som sagt, nu går vi till botten med det hela.

    Jag ska hålla tummar och tår för er!!

    Vi fick hem våra förstoringar i veckan, tjatar på min käre make som en tok att de ska upp, men han är rätt långsam på den punkten. Canvasen blev iaf helt otrolig! Lite rädd att den kommer se lite liten ut över sängen men det återstår att se..

Svar på tråden Juli 2010