Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

    Ngt blått: Strumpebandet
    Ngt nytt: Precis som 100703 M och B, finns en hel del att välja mellan
    Något fått: ?
    Något lånat: Smyckena

    Idag ska jag försöka få klänningen upplagd och ändrad som jag vill.. Den skräddare jag var hos igår var rädd att han skulle förstöra klänningen om han försökte så jag är lite oroad över det hela.

  • Vi 3

     


    100703 M och B skrev 2010-06-11 09:36:09 följande:
      Var skräddaren rädd för att förstöra klänningen när du undrade om en uppläggning? Det låter ju helt galet.. det är väl det man gör hos skräddaren? Ändrar kläder som man vill ha dem? Ikväll ska vi hem till mamma och pappa och fortsätta (förhoppningsvis avsluta) glasburksprojektet! Har börjat fundera på hur jag ska kunna "pimpa" gästboken också, synd att vi skriver så jäkla fult båda två, annars hade jag gärna textat med silverpenna på insidan, typ lite kärlekscitat eller liknande som en fotnot eller vad man ska säga.Köpte faktiskt en bok som nog är tänkt som fotobok, med svarta sidor. Och tre olika pennor för gästerna att leka med, en vit, en ljusröd glittrig och en ljusgrön glittrig. Tror det blir jättefint på de svarta sidorna!Min bror har dessutom lovat att ställa upp en liten laptop med webcam så de som vill kan filma in sin lilla hälsning! Hoppas bara folk vill göra det för jag tror det skulle vara SÅ kul :)

    Ja han tyckte det var för mkt tyg som skulle bort. Visst det är säkert 1 m, men det tycker jag att han borde klara av.

    Det låter jättefint med svarta sidor och de olika pennorna. Kul med weckamera.

    Sitter och försöker få tag i alla människor jag ska fara runt till idag.. Det går sådär.

  • Vi 3

     


    sarahkka76 skrev 2010-06-11 13:21:47 följande:
    Nu hittade jag hit!    miris: ja, vi kommer inte att ha en riktig fotograf så vi fpr antingen framkalla själva och göra korten själva eller så gör vi dem via nätet, vet inte vilken som kan vara smidigast eller billigast i längden. kärleken: jag har också gjort så med festprogrammet så man måste vända bladet för att det ska bli dubbelsidigt. Lite meckigt men det går.  vi3: har du fått någon info från fotografen ang tackkorten? Jättefin klänning! racolina: vad skönt att det känns bra   Nu har jag lagt in bilder på de blommor som jag kommer att ha i buketten om det är någon som vill kika Dukarna och löparna är snart färdigtsydda. Köpte placeringskort och papper till omslaget som jag ska ha till festprogrammet. Här går det undan!  

    Jag kollade lite snabbt på hemsidan, priset är beroende på hur många vi beställer, mellan 30-40 kr st. Men ska vi framkalla via honom och sen köpa tackkort så tror jag inte vi kommer billigare undan.

    Vi (jag) var ju så korkade när vi bestämde fotograf. Vi får bara bilderna lågupplösta på skiva. Men vi klurar på att framkalla typ en av de bilder vi vill ha och sen lämna för kopiering.. Om det kanske blir billigare. Vi får se.

  • Vi 3

    Katja: Jag tycker kollegan är jäkligt oförskämd som gör så. Dottern tror jag hon vill ha med sig för att ha koll på  henne, men det är fortf inte OK att bara ta med henne sådär. Försök förklara för henne igen att det är inga barn tillåtna, och förklara var ni drog gränsen, typ 18, om ni gjorde så. Kan hon inte acceptera det får hon väl stanna hemma kan jag känna.

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-14 20:51:54 följande:
    Ännu en av mina vänner, barndomsvän, har tackat nej på inbjudan så jag kommer inte ha några av mina kompisar på bröllopet. Känns lite i hjärtat. Även om sambons vänner nu också är mina vänner, efter 8 år blir det ju så, men ändå. Festhäftet är nu klart, även utsidan så det känns bra. Nu ska de bara tryckas också. Nästa projekt blir vigselprogramet.

    Men usch va trist!!! Jag har inte heller spec många vänner som kommer. För att vara exakt, 1. Men men, inte mkt att göra åt dessvärre..
    Kram till dig iaf!

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-14 21:24:40 följande:
    Vi3: Tack. Trist för dig med även om iaf 1 kommer. Kramar tillbaka. Vi blir nog gifta ändå!

    Ja det tror jag med. Försöker resonera så att det faktiskt är mer synd om dem som missar en brakfest

  • Vi 3

    God morgon brudar!

    Det är väldigt OT, förlåt. Men ni har så bra synpunkter...

    Jag måste fråga er kloka tjejer ngt. Min "kära" svärfar har ju ställt till en del problem sista tiden. Först var det ju hans och hans frus reaktion på att vi ska ha barn igen. De frågade om vi inte skulle göra abort och menade på att jag tvingat min BM till det här barnet. Sen var vi ju så otrevliga när vi inte var helt överlyckliga över att de kom 40 min förtidigt. BM bad om ursäkt och förklarade sen att vi faktiskt tagit väldigt illa vid oss av deras uttalande isamband med att vi berättade att vi ska ha barn igen. Ingen ursäkt från deras håll utan de hade ju inte alls sagt det både jag och BM hörde.
    Sen var det ju hans fina "försägning", som jag nu i efterhand tror var mer oavsiktlig men att det nog fanns liiite avsikt där ändå. De han skvallrade för har dessutom spridit det hela vidare..

    De (svärfar + fru) vill träffas i helgen, jag känner bara att jag inte vill se dem. Vill BM träffa dem får han åka dit. Helst utan dottern, för jag vill inte att de som uppenbarligen har ngt emot hennes syskon ska träffa ngt av mina barn. (har inkl det kommande...)

    Jag känner mig skittaskig som känner såhär, men de har klampat på oss så mkt att jag känner att nu räcker det! BM säger att han känner likadant, men sen när han pratar med dem så ska han kolla upp hur helgen ser ut. Han verkar ju ändå vilja träffa dem. Vilket han mer än gärna får göra, men jag vill inte göra det. Överreagerar jag?

  • Vi 3

     


    JollyO skrev 2010-06-15 12:09:26 följande:
    Vadå rörigt intryck? Direkt någon tagit en bit från tårtan blir det ett rörigt intryck ju! Tycker att ni ska ha två sorter! Var dock beredda på att det kanske går åt lite mer tårta, de flesta vill säkert smaka på båda! I söndags hade vi träff för föräldrarna för första gången :) Vi har varit ihop i två år så det var väl dags nu innan bröllopet. Våra föräldrar är skilda och alla har nya så det blir en hel del folk. Det gick bra om än lite stelt i början. Någon som vet vart det finns fina kaffeservetter? Jag tycker att jag letat överallt. Vill helst ha rosa, rutiga, blommiga eller prickiga. Ingen som köpt några?

    Vi hade rosa rutiga på dopet för ett par veckor sen. Vi köpte dem på ÖB.

  • Vi 3

     


    Kärleken9 skrev 2010-06-15 13:11:39 följande:
    vi3: Hmmm svårt att råda. Men kanske bättre att gräva ner stridsyxan nu än ha det som det är nu till bröllopet? Lättare sagt än gjort förstår jag men annars får du göra som säger han får åka och du strunta i det. Barnen tycker jag inte man ska blanda in i konflikter, hon har  rätt till sin farfar vare se du vill det eller inte tycker jag iaf.
    Jag håller med dig om barnen, fast jag just nu beter mig tvärtom. Dock skulle jag nog aldrig hindre BM att ta med sig henne, men känslan är att jag inte vill att de ska träffas, samtidigt som jag verkligen vill och har jobbat för att hon ska ha en bra relation till sin farfar. Det är så mkt som den karln har utsatt oss för, men han tycker om E, och jag vill inte att hon missar det. Men ibland är det svårt att vända andra kinden till när det gäller dem. Ffa när jag ALLTID måste göra det. Bara trött på all skit man får av dem jämt.
  • Vi 3

    Tack fina ni för responsen! Vet ju så väl att ni har rätt, behövde nog bara få höra det. Som tur är det att min kära BM funderat under dagen och inte vill träffa dem så jag behöver inte ta ngt beslut. (Tacksam, det är nog med beslut som det är..) På bröllopet kommer det vara så många andra att prata med så förhoppningsvis slipper jag tänka på dem. Känns som det är rätt skönt med tanke på situationen att inte ha den traditionella grejen överhuvudtaget.

    Katja: Jag har läst när du skrivit om din svärfar tidigare, lider med din BM och dig. Folk är så sjukt själviska. Och konstiga.

Svar på tråden Juli 2010