• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis
    Oooops! Hade bestämt för mig att den andra hundägaren inte hade sin hund med sig på sin profilbild men så fel man kan ha!


    Ok, provar igen
    Porchez - det är jag som har den lilla grå hunden.

  • snaily

    Porchez igen
    ...fast det hade du nog redan fattat! Du som är exakt 10 år yngre än mig är  nog kvicktänkt!

  • snaily

    Jag är vaken!


    Koko - skönt med en god natts sömn! Hoppas du får uppleva en återförening snart!

  • snaily

    Koko
    Ja, hoppas sambon svarar snart så du slipper gå hemma och undra, åå så frustrerande det måste vara!


    Här har sambons magåkomma övergått i halsont och feber. Skumt virus. Jag är än så länge inte drabbad, hoppas nu bara att jag inte blir sjuk lagom till nästa vecka när vi ska ut och resa lite.

  • snaily

    EA
    Nej vad trist med så få blåsor! MEN, om jag ska vara sådär jobbigt positiv så var det precis likadant för mig senaste omgången - ganska ynklig tillväxt hela vägen fram till ÄP och inte fick vi höja dosen heller fast det såg halvdant ut. Märkte på doktorn vid VUL att han var lite besviken på resultatet. Men så gick det ju bra till slut och det fanns sex mogna ägg där trots allt.
    Med höjd dos och kanske några extra sprutdagar tror jag det går finemang för dina äggblåsor! Håller tummarna!


    AM
    Hoppas också att det som tar upp din tid och energi är något positivt! Du lyckades göra mig gruvligt nyfiken i alla fall.


    Krya på dig MSW! Tungt med ny förkylning.


    Här är vi inte direkt pigga familjen heller - maken är fortfarande halvdan men förhoppningsvis på bättringsvägen i alla fall. Är han inte ok imorgon får han gå till doktorn. Jag vaknade med en känsla av tungt huvud och begynnande förkylning eller något, men nu funderar jag på om det kanske bara var ett resultat av en sömnlös natt - blev väckt av telefonen vid midnatt och sen lyckades jag aldrig riktigt somna om.


    Lyckas vi bara bli friska nu så ser jag verkligen fram emot vår långweekend i västsverige, det ska bli så mysigt!

  • snaily

    Liten/Telis
    Jaaa, Ramundberget! Favvoplats i största allmänhet och dessutom makens och min förlovningsplats! Mysigt hotell med god mat och vackra omgivningar.


    Telis
    Härligt med lite kvalitetstid tillsammans med ledig man!


    Stor KRAM till Tinga från mig också! {#lang_emotions_nalle} Har inga goda råd (eller mindre goda) att komma med, men konstaterar att du borde ge dig själv en stor klapp på axeln för att du faktiskt har förståndet i behåll trots alla prövningar dina små skitungar utsätter dig för!


    Kram också till AM, hoppas livet lugnar ner sig och inte snurrar så snabbt framöver!


    Porchez - jag håller tummarna!


    Nenne
    Uuuu, jag blev alldeles svettig av att läsa allt flitigt ni gjort i helgen! Mitt enda mål var egentligen att dammsuga, men fick jag ens DET gjort?? Nä - men skyller på att varken maken eller jag varit särskilt pigga.


    Jag har nog inte blivit sjuk på riktigt (än), är nog bara trött. Kanske ett virus som inte riktigt bryter ut. Maken är dock bättre och har börjat jobba, hurra!

  • snaily

    Beställer fint väder till Kristi Himmelfärdshelgen förresten i de trakter vi ska till, kan ni fixa det, Ore, Muggles och andra däromkring? Enligt yr.no ska det bli sådär, hoppas de hinner ändra sig. I och för sig kräver jag inte sol, men vill helst inte ha regn heller.


    Jag borde börja packa för imorgon kväll är det hundkurs och jag hinner inget annat, men jag ORKAR bara inte. Får ta det på onsdag morgon innan vi åker helt enkelt.


    Mer ego: konstaterar att min mage är löjligt stor och spänd - kan verkligen inte knäppa några av mina vanliga byxor. Känns rätt onödigt faktiskt då det ändå bara är tarmar och krafs som är svullet, livmodern är ju inte så värst stor i v 10-11.

  • snaily

    Tack för att ni började prata semestrar! Nu fick jag tummen ur och bokade båtbiljetter till Ön i sommar!

  • snaily

    Koko
    Åå vad skönt att Conny är hemma och mår bättre! Nattliga sängsaneringar låter halvkul, hoppas det lugnar sig i lilla magen snart.
    God natt på er!


    Vickan
    Två bröllop nästa år låter superhärligt! Särskilt det på Ön då...
    Varför är det aldrig några av mina kompisar som gifter sig? *suckar*

  • snaily

    Koko
    Gillar också den ramsan - brukar ofta slippa ur mig när jourtelefonen ringer på högst olämpliga tider

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen