• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Pojke eller flicka? www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7034742.ab


    Jag är ju högutbildad så då har jag alltså rätt i att det blir en pojksnigel!?


    Fast just nu känner jag mig hopplöst ogravid!
    Men jag skulle ju inte noja! Glöm den ledsna gubben...

  • snaily

    AM
    Jo, det finns det ju, men lat som jag var tog jag det som fanns hemma i kylen...
    Aaa, det förklarar dina nära-övernaturliga förmågor! Hjärtljudsteorin blev lite omkullkastad i artikeln förresten.
    Nu måste den här extremhungriga snigeln ta något att äta innan sängen, ständigt hungrig hungrig hungrig. (Se där, pojktecken! )


    Godnatt på er alla!

  • snaily

    Tinga
    Ära och berömmelse kanske


    Skunken har lugnat ner sig något med gasandet men inte helt. Vi har kunnat sova inatt i alla fall.


    EA
    En tidig lördagmorgon i Stockholm, hmm, om det är fint väder så kanske en långpromenad längs vattnet och beundra vyerna. Eller våldgästa någon trådis i innerstan!

  • snaily

    Sticker in huvudet för att säga hej, mest!


    Har jobbat hela dagen och sen varit på hundkurs hela kvällen, det gick bra! Korvens mage mycket bättre.


    Nu måste jag packa det sista, imorgon åker vi till hufvudstaden över helgen! Ska överraska syster-yster som fyller år. (Hoppas hon inte är en smygis!) Tar kanske inte med mig datorn, eller så gör jag det, svårt att bestämma... Hur som helst - passar på att önska er alla en trevlig Valborg och 1:a maj-helg!

  • snaily

    Hej alla glada! Dags att ge sig till känna, börjar bli smygläsare här!


    Haft en härlig helg i Stockholm. Återvände till vintern sent i söndags kväll, fasen vad jag frös igår! Iskallt i huset och ute också och på kvällskvisten ven det snö i luften. Efter att ha suttit i t-shirt i solgasset på syrrans altan halva söndagen... Vilken kontrast!


    Du hörde väl oss som vanligt Nenne när vi åkte hemåt - tutade vid både södra, västra och norra avfarten för säkerhets skull.


    Tinga
    Fyyy vilken besvikelse med Piff och sonden, igen!! Det är så sjukt orättvist och eländigt att jag inte finner några ord! KRAM!


    EA
    Synd på bilderna och trädgården! Kan tänka mig att det är väldigt grönt och vackert nu. (Till skillnad från här.)


    Nenne
    Håller med, det börjar ju bli dags att skicka ut inbjudningar till ett junibröllop nu? Skulle vara så skoj om du kom på tråddejten!


    Om regnväder... finns det inte någon trådis i innerstan som bor rätt stort? *visslar oskyldigt* Annars kanske vi kan ockupera något stort museum och picknicka på deras golv. Är det inte tak över Sollidenscenen på Skansen också? Pendeltågsperrong? Se så många bra förslag!

  • snaily

    PB
    Åh fy för magsjuka, hoppas du slipper!
    Systerdottern kaskadkräktes över middagsbordet i helgen, som tur var verkade det mer vara förkylningsrelaterat än magsjuka, återstår att se om vi plockat upp någon bugg efter det här besöket hos dem (igen).


    Förresten
    I morgon är det inskrivning hos BM!! Maken tänker följa med också vilket jag tycker känns bra, fast det kanske männen alltid brukar göra vid inskrivning? Lite svårt att tro det om hålan...

  • snaily

    Vid fyra inatt vaknade jag och kunde sen inte somna om fast jag var aptrött! Somnade sen typ 10 minuter innan väckarklockan ringde, såå irriterande, som om jag inte är trött nog i vanliga fall! Tack och lov så har jag kunnat ta mig hem från jobbet och sovit en stund nyss, underbart! Har beredskap så det gäller att sova i förebyggande syfte, så att säga.


    Jösses vad jag spammar tråden... Kanske ska gå och ta något att äta istället.

  • snaily

    EA
    Jag tycker inte heller att MC fram till ÄP borde vara något problem? Blir väl inte så skumpigt med mc om du är öm i magen, eller hur tänker du?
    Själv körde jag skoter några dagar efter ÄP och det gick fint, lite annan sak i och för sig.

  • snaily

    EA
    Magbild, näää alldeles för tidigt, den är bara blekfet och svullen. För övrigt är jag ju fortfarande helt skeptiskt till att det verkligen är någon där inne, hoppas på att få tid för KUB/NUPP snart så vi får tjuvkika in igen.

  • snaily

    Shit vad ni skriver! Själv fick jag jobb, blääää. Ska gå och byta om.


    Nenne
    Jag heter inte Kängu! *förolämpad*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen