• Malla och Mojje

    Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!

    Ok! Nu är det snart bara två månader kvar! Någon som börjar få nerver förutom jag!!

    29-majare! Häng på! Hur går det för er med allt????

  • Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!
  • Malla och Mojje

    Hej tjejer!

    Jag är fortfarande hes och darrig  - blev hippad i lördags! Det var grymt kul men jag skulle behöva några dagars semester tor jag! he he

    Har träffat prästenm och det känns ok, det är en äldre släkting till mig som jag inte känner så väl, därav har vi inte riktigt kunna styra vigseln så som vi vill, exempelvis vill jag verkligen inte gå ner på knä men han insistera på det så det kändes inte som det fanns utrymme att diskutera den saken direkt. Jag har valt att bara släppa det nu, skitsamma resten av dan är ju precis som vi vill.

    Har gjort håruppsättning och det känns riktigt bra! Vi ändrade och diskuterade tills jag var helt nöjd! Hon har sånt himla bra pris! Hon tar 1695 för hår och make-up och då ingår det make-up för 495 som jag valde ut igår. Hon åker bil 45 min från Gbg utan att ta extra för det, tar med en kollega som fixar tärnornas hår för endast 300 per tärna. Helt galet bra tycker jag!

    Jag har beställt en cremefärgad sidensjal från en sida på internet som jag ska svepa runt mig vid behov. Det stod att den är svalkande då det är varmt men även värmande när det är kyligt - låter lite väl magic men vi får se, har ej fått den än..

    Puh, nu ska jag gå in i planeringskalendern och bocka av alla saker som vi fick gjort i helgen! Härligt!

  • SofieochJamie

    Vart köpte du den sjalen Malla och Mojje?

    Jag blev också hippad i lördags. Herregud vilken dag. Hämtad av en okänd man, biltur med ögonbindel, Uppdragspromenad i slottsskogen med fotouppdrag, husmors-quiz, frågor om min blivande och mig, känna igen min blivandes kläder endast på lukten och picknick. För varje uppdrag träffade jag på en ny vän som sedan följde med på promenaden. Sen blev det biltur igen och glasblåsning. Så himla roligt. Fick göra två glas som jag ska få sen på bröllopsdagen. Sen blev det glassfika på en glassbar och sen vidare till ett privat spa där vi hade pool och jacuzzi för oss själva. Underbart. Ja sen kom då den manliga strippan, det var lite otippat men mina vänner hade väldigt roligt :) Sen bar det vidare igen och vi kom fram till en stuga, där var det jättefint uppdukat med en massa vinglas mm, det skulle bli vinprovning. Vi provade sju viner och tjejen som höll i den som är en kompis till min syster pratade om hur man matxchar mat med vin mm. Jag älskar ju vin så detta var perfekt. Sen hade alla som var med tagit med sig en eller två maträtter var så det blev en stor underbar buffet. Framåt småtimmarna blev det singstar och de hade fixat Take That singstar. Jag var ett stort fan när jag var yngre :) Sen när det var slut, efter 2 på natten, då var man allt bra mör vill jag säga och rörd till tårar ett par gånger att man har så många fina vänner och familj. 14 personer var vi.
    Den sista överraskningen vara tt sim blivande var min taxi, det perfekta slutet. han hade suttit hemma och väntat till efter 2 på natten en lördag kväll utan att få ta ett glas vin ens.
    Jag är mycket lyckligt lottad och detta är e dag jag sent kommer glömma.

  • Malla och Mojje

     


    SofieochJamie skrev 2010-05-10 13:18:22 följande:
    Vart köpte du den sjalen Malla och Mojje?Jag blev också hippad i lördags. Herregud vilken dag. Hämtad av en okänd man, biltur med ögonbindel, Uppdragspromenad i slottsskogen med fotouppdrag, husmors-quiz, frågor om min blivande och mig, känna igen min blivandes kläder endast på lukten och picknick. För varje uppdrag träffade jag på en ny vän som sedan följde med på promenaden. Sen blev det biltur igen och glasblåsning. Så himla roligt. Fick göra två glas som jag ska få sen på bröllopsdagen. Sen blev det glassfika på en glassbar och sen vidare till ett privat spa där vi hade pool och jacuzzi för oss själva. Underbart. Ja sen kom då den manliga strippan, det var lite otippat men mina vänner hade väldigt roligt :) Sen bar det vidare igen och vi kom fram till en stuga, där var det jättefint uppdukat med en massa vinglas mm, det skulle bli vinprovning. Vi provade sju viner och tjejen som höll i den som är en kompis till min syster pratade om hur man matxchar mat med vin mm. Jag älskar ju vin så detta var perfekt. Sen hade alla som var med tagit med sig en eller två maträtter var så det blev en stor underbar buffet. Framåt småtimmarna blev det singstar och de hade fixat Take That singstar. Jag var ett stort fan när jag var yngre :) Sen när det var slut, efter 2 på natten, då var man allt bra mör vill jag säga och rörd till tårar ett par gånger att man har så många fina vänner och familj. 14 personer var vi. Den sista överraskningen vara tt sim blivande var min taxi, det perfekta slutet. han hade suttit hemma och väntat till efter 2 på natten en lördag kväll utan att få ta ett glas vin ens. Jag är mycket lyckligt lottad och detta är e dag jag sent kommer glömma.

    Åh vad härligt!! Gud vad kul!

    Jag köpte den på sjalbutiken.se!

  • Malla och Mojje

     


    Malla och Mojje skrev 2010-05-10 14:19:29 följande:
      Åh vad härligt!! Gud vad kul! Jag köpte den på sjalbutiken.se!

    Såg nu att ordern är skickad till mig (beställe i torsdags) så jag kan ju berätta när jag fått den om den är fin/bra!

  • LindaMagnus

    Nu har jag fått gjort litegrann, var på lokalen i söndags och kollade hur allt skulle rymmas o stå,sen när jag kom hemm satte jag mig o gjorde bordsplaceringen klar.SKÖNT!Jag har verkligen funderat över den,men nu är det gjort!Har skickat tidsschemat över dagen till våran toastmaster,och hon ska även få bordsplaceringen. Idag har jag varit o köpt underkläderna,så nu kan jag fara till sömmerskan så hon kan lägga upp klänningen så jag kan lämna in den på kemtvätt...
    Vart "ledig" i veckan så nu kommer man nog hinna göra litegrann!

  • Bröllopmaj2010

     


    Malla och Mojje skrev 2010-05-10 14:19:29 följande:
      Åh vad härligt!! Gud vad kul! Jag köpte den på sjalbutiken.se!

    Jag har suttit och letat sjal några dagar nu, men inte hittat någon svensk sida med några sjalar jag vill ha, men här hittade jag en och har beställt den, så Tack! {#lang_emotions_smile}

  • Malla och Mojje

    Jag börjar bli så galet nervös nu! Hua! Är det verkligen bara 2,5 vecka kvar????

    Vi ska få besök av våra underbara danskunniga vänner över kristi himmelfärd så nu ska det väljas vals och dansas runt! Känns bra!

    Å vad jag hoppas på vädret nu!!! Det MÅSTE bara börja bli varmare NU!!!

  • LindaMagnus

    Jag hoppas att snön hinner tina bort här...vill inte ha snö på våran bröllopsdag!

    Har färdats till stan 2 ggr idag för bröllopsfix,inhandlade bälten till brudnäbbarna och brudväska till mig första gången, sen var jag hem o hämtade ringen,lämnade in den för att få den större gjord. Mina fingrar har svällt sen vi köpte den:( Hoppas bara dom hinner få till den i tid! Har även suttit o plitat lite i festhäftet. Sen vart det ändring på bordsplaceringen,sambons son ska prompt sitta bredvid han!Så nu får våran son sitta emellan mina föräldrar och sambons son bredvid han.Tur jag inte hade hunnit lägga in bordsplaceringen i festhäftet än!

    Imorrn blir det provning av brudkläderna,sen ska jag lämna in dom till sömmerskan!
    PUH,mycket att fixa med!Känns som att nånting alltid blir lidande,idag blev det hushållsarbetet som har fått vara 

Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!