• Malla och Mojje

    Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!

    Ok! Nu är det snart bara två månader kvar! Någon som börjar få nerver förutom jag!!

    29-majare! Häng på! Hur går det för er med allt????

  • Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!
  • SofieochJamie

    Vi ska nog använda de få salsa steg vi kan i lugnt tempo till Everything med michael Bublé. Ska boka en timma lektion med en danslärare. Tror det kan ge ganska mycket faktiskt.

  • Malla och Mojje

    Hm, lektion låter klokt. Vi hade verkligen tänkt att dansa riktig vals men det känns som att vi inte får till det. Ska jag valsa så ska jag valsa känner jag...

    Kanske får bli en liten lektion i alla fall... är det någon som INTE skall dansa alls?

  • Kramilikram

    Vi ska inte dansa!!
    Gubben min e inte så förtjust i de o det gör mej inget heller..
    Blir mer tid till o umgås med gästerna istället. =)

    Nu e de endas 25dagar kvar!!!! tjohoo!!

  • Malla och Mojje

    Skönt att höra!!

    Herreguuuud! Jag kan inte fatta att det är så snart! Jag ser trådar om brudar som planerar bröllop 2011 och tänker: "Herregud det har redan gått ett år sedan jag började planera och nu är det min tur!" Hoppas bara det inte blir för tomt efteråt! Ibland känns det som om jag har så höga förväntningar och dröm-liknande föreställningar om dagen D så det känns som om den aldrig kommer att inträffa! Helt overkligt!

    Shit - det ska bli så kul!

    Någon som börjar bli nervös??

    Jag har en annan fråga - jag skulle vilja göra en enkel hemsida/blogg  där vi kunde lägga upp lite bilder efteråt. Någon som gjort hemsidor/bloggar som vet ett bra ställe man enkelt kan göra detta? Gärna gratis!

  • Waldekranz

    Hallå! jag känner nog att vi har ganska bra koll och känner mig inte så stressad. Däremot känner jag mig orolig över vädret -det enda jag inte kan ha kontroll över :O

  • Hillena

    Ihhh 25 dagar, ja det går snabbt!! Är lite småstressad men det är mest för jag är rädd att glömma något.

    Vi kommer att dansa vals, det blir till låten it is you (i have loved) från Shrek. Den är alldeles underbar.

    Min ring är förresten färdig nu så imorgon ska den hämtas. Ska bli så spännande att se hur den ser ut!!!

  • Tattoo82

    Tack för era lugnande ord! Idag kom min klänning!! Den är sååå fin! Vet bara inte om jag måste köpa en underkjol nu också kanske?! Var hittar man billiga såna och hur vet man vad man ska ha? Kan lägga ut en bild så kan ni kanske säga vad ni tror och tycker.


     


    Vi ska inte heller dansa. Älskling vägrar!


     


    Är bara tre helger kvar nu så jag är rätt övertygad om att min hippa kommer bli på lördag. Helgen efter jobbar jag och helgen efter det ska vi bort på ett annat bröllop och sen är det VÅR helg!!!

  • SofieochJamie

    Igår fick jag mitt första sammanbrott. Började störtlipa. Fattar inte vad det är med mig. Jag jobbar för sjutton med att planera event och här står jag med några veckor till bröllopet och tror att allt ska falla samman. Min stressmage är tillbaka, den har jag inte stött på sen jag pluggade, jag är konstant trött, tänker på det som ska göras med kommer inte till skott. Tilläggas kan att min sambo pluggar och har så fruktansvärt mycket att göra och mina tärnor och toastmaster bor lång borta, så det blir till att göra allt själv. Och det känns som man har satt upp så fruktansvärt höga förväntningar att allt ska bli perfekt. Sen så hopar sig problemen tycker jag, klänningen är på väg hem men de glömde sy på ett helt område med spets så nu letar jag sömmerskor och alla tar 350kr i timmen vilket gör min klänning ganska dyr nu, det är frost på natten och svinkallt så liljekonvaljen kommer inte upp i tid, jag skulle använda liljekonvalj till en massa saker som jag nu måste tänka om och köpa blommor till istället, jag måste hitta nån slags sjal annars kommer jag fysa ihjäl om det ska vara så här. Det är världsliga problem, men känns stora för mig. Sen så håller vulkanen fortfarande på och hälften av bröllopsgästena ska flyga in. Suck...
    Längtar till bröllopsresan :)

    Hemskt ledsen, bara så skönt att få skriva av sig ibland, svårt att förklara att sånna här "små" problem kan kännas så stora för andra som inte vet vad man går igenom.

  • Kramilikram

    Vi har oxå insett att vi får stryka liljekonvaljer.. får bli en sväng i em till floristen o kika på blommor istället.. känns lite tråkigt att lägga ut de pengarna på blommor man hade tänkt sig o få gratis i från vår grönskande natur..

  • Förväntan2010

    Ursh va jag har ont i magen hela tiden nu... Kinaklänningen är fortfarande inte klar... Hur ska jag hinna få den?!! vet inte hur ja sk göra! Dom hade ju så bra rykte när jag beställde den, hade läst om Milly i över ett år och aldrig några problem.. Men nu.. Jag fattar inte! Beställde för fem månader sedan och den är inte klar.. Dom lovar att den ska bli klar hela tiden men inget hände...

Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!