Inlägg från: Carro WH |Visa alla inlägg
  • Carro WH

    bröllop 19 juni?

    Hej hej!
    Vi ska också gifta oss 19 juni. Har kommit ganska långt i planeringen. Kommer bli ganska stort bröllop. Fick ut inbjudningskorten för att par veckor sedan och vi har bjudit ca 120 personer. Klänning och kostym är inhandlade, catering beställd, ring beställd, florist och frisör kontaktad och en del annat är gjort. Men det finns mycket kvar. Har nästan svårast att bestämma musiken. Vilka låtar ska man ha? Tycker det är jättesvårt så det klurar jag på nu samtidigt som jag pysslar lite med dekorationer och sånt. Vårt färgtema är rosa, creme och guld. Letar som en galning efter att par söta, rosa pumps :)

  • Carro WH

    Ja snart snart.. :D


    Vi har lite småsaker kvar. Allt pysslande är nästan klart och jag tror att vi har fått till bordsplaceringen nu också. Men jag ska baka cupcakes till tårtbuffén också. Som tur är får jag hjälp av min syster.


    Idag ska vi åka runt och titta ut platser att fotas på för imorn ska vi träffa fotografen (som är en vän) och provfota lite. Jättekul men svårt att välja. Vi bor på en ö med massa fina platser att fota på *lyx* :)


    Hoppas det går bra för er alla!


    Kram

  • Carro WH
    Loveyoutoo skrev 2010-06-12 16:51:28 följande:
    Carro WH: Smart att provfota! Det ska jag föreslå för min blivande man och hans bror som är vår fotograf! 
    Ja det känns riktigt bra. Speciellt eftersom min BM inte är så bekväm framför kameran. Men också för att kolla platser som blir bra.
Svar på tråden bröllop 19 juni?