Inlägg från: sajberpillan |Visa alla inlägg
  • sajberpillan

    Juli 2010

    idag har vi varit och provsmakat olika tårtfyllningar...ojojoj så gott det var. Hon hade gjort små bakelser med olika fyllningar. EFter en del velande blir det en tårta av browniebotten och chokladmousse och färska hallon med vit sockerpasta över. Det var supergott med passionsfrukt istället för hallon också. Men så himla trevlig och tillmötesgående.

  • sajberpillan

    katja; känner igen det där med abstinens utan dator. Blir helt handikappad typ utan dator en dag.

    tokisen: jättefin klänning. Längtar tills jag får min.

  • sajberpillan

    vi3: Nr 10 röstar jag på.

    Idag har vi beställt vigselring..tjoho.
    Den blir i vitt guld med 5 st små diamanter tätt. Sedan sak det gå att bygga på med fler stenar tills det går hela vägen runt.

  • sajberpillan

    spanar efter skor, hittade flera fins på brandos.se
    Ett par silvriga för 400kr. Funderar samtidigt på utseende på tårta.
    Nu är det sprit och vinet som vi ska räkna på om vi tjänar på att åka till Tyskland och handla eller om det blir på ett ut (biljetter mm kostar ju också)

  • sajberpillan

    Tråkigt med varsel och allt annat. Hoppas att det läser sig till det bästa ändå!

    Jag har införskaffat ett tjockt bröllopsmagasin och ska sätta mig med en skål godis i uterummet och njuta av fågelkvitter och värme.

  • sajberpillan

    korall: tråkigt med klänningen. Kan ni inte höra av er och få en ny då? Eller du kanske inte vill chansa...

    Här är det lugnt, lägtar efter påsklov (lärare). Underlovet sak vi till mina föräldrar och prata och fundera på förrätter mm.
    Men det ska framförallt bli skönt att ha tillgång till barnvakt och kanske kunna få någon stund själva.

  • sajberpillan

    nu är vi hemma efter en veckas semester. DOck har båda barnen fått lunginflammation.

    Har klurat på förrätt, har svårt att välja mellan paj eller soppa. Båda ska serveras kalla.
    Får testlaga och smaka vad vi gillar mest tror jag.

    Har läst igenom litegrann av allt ni skrivit under veckan. Men får kasta mig över resten nu!

  • sajberpillan

    katja: håller med dig ang svar. Jag vill också att alla ska tacka ja, helst nyss trots att osa inte är i närheten än.

  • sajberpillan

    nu har vi just haft möte med vår DJ. Supertrevlig och helt på samma nivå som oss. Skönt att ha en till sak avbockad och klar.
    I går fick vi ju reda på att lokalen där vi tänkt ha sjävla vigseln bara rymmer 30 pers. De hade visst glömt att ta upp den delen, fast jag vet att vi berättat att vi är minst 50 pers. Jaja, nu är den avbokad och jag är så glad att vi ringde och kollade upp den då vi annars haft ännu kortare om tid att fixa något annat.
    Sitter och letar första dans-låt. Hittar mågna fina, så får se vilken mannen gillar mest. Sen gäller det bara att lära honom ( han har 2 vänsterfötter typ) att dansa vals.

  • sajberpillan

    måste bara få berätta att vi hade ju en vigsellokal bokad och klar, men sedan visade det sig att den bara rymmer 30 gäster och det hade de glömt att meddela. Som tur var ringde vi för att dubbelkolla lite. Vi avbokade den och var idag och tittade på en anann lokal. Den ligger i en slottskällare och är målad vit i hela lokalen. Vi får den för ung samma pris som den första och dessutom får vi ett fint rum intill där vi kan vara innan vigseln.
    Är

  • sajberpillan

    en del kom inte med.
    Är så nöjd att det blev så bra ändå.
    Undrar ibland om ödet har något med det att göra. jaja, huvudsaken att vi har en ny lokal. Lite jobbigt annars när man skickat ut inbjudningskort och allt.

  • sajberpillan

    idag har vi träffat vår VF, hon var supertrevlig och gillade vårt upplägg. Så nu är det klart i stort.
    Vi fick också klartecken från den nya superfina lokalen där vi tänkt vigas. Det kommer att bli superbra det också. Känner mig så nöjd med dagen. Idag har flera saker fallit på plats och det är så skönt.
    Det finns mycket kvar att göra, men ikväll ska jag bara njuta.

  • sajberpillan

    vi får maten bekostad av mina föäldrar och transport fixar hans pappa. Jag frågade om de kunde tänka sig att hjälpa till att laga maten ( då de kommer till oss 1 vecka innan) men de betalade hellre så då fick det bli så.
    KLurar på frisyrer...vill ha något snyggt, klassiskt, men samtidigt lite tuffare och helst som man kan göra hemma. Har lockigt hår så tycker det är rätt trist = vardagsfrisyr för mig.

  • sajberpillan

    katja: hittar den inte på COs sida...ljusslingan...den var supercool.

  • sajberpillan

    Här kommer vår uppdatering:
    Idag kom hindersprövningen så nu är det bara att köra på. Spriten har anlänt från Tyskland också så den biten är borta ur budgeten.
    Provade frisyrer igår hon en kompis och det blir toppenbra. Hoppas kunna få dit en sminkös som fixar det på stora dagen så slipper man åka runt halva stan och kan bara sitta och bli ompysslad.

  • sajberpillan

    här har det vari rätt lugnt på bröllopsfronten. Ska träffa fotograf nästa vecka och prata. Solister är fixade till vigseln och de sjunger de sånger vi vill. Underbart glad för detta.
    festprogram och bordsplacering  kvar, men känns som om vi är rätt bra med på banan.
    Fast dåå blir man livrädd att man glömt nåt livsviktigt. Fast samtidigt så är det kanske inte livsviktigt att allt är perfekt, utan huvudsaken att vi blir gifta och har en trevlig dag.

  • sajberpillan

    igår hippade vi en kompis som gifter sig om 2 veckor. Det blev en bra dag och bruden var nöjd och det är ju huvudsaken. Det är skönt att det är över då jag vait med och planerat det hela och det är en del som ska stämma.
    nu är det bara att vänta och se om man får någon möhippa själv och vad som då kan tänkas hända.

    vi3: så tråkigt. förstår om du är skitarg på honom.

  • sajberpillan

    nu har jag fixat med festprogrammen våra.
    De är inte helt klara, gästpresentationerna och bordsplaceringen återstår. Men sånger, bingo, serier mm är i. Får se vad m2b säger om det bara. Fast jag hade skrivit ut flera olika festprogram från nätet som vi satt tillsammans och gick igenom vad var och en gillade för sånger, skämt etc. Så nu har jag bara sammanfört allt i ett och samma. Men jobb var det.
    pust.

Svar på tråden Juli 2010