• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Fru sy

    Klart jag vill vara med och hålla handen i ringen! Lycka till Fru E, håller mina tummar allt jag kan!

    leksi: Härligt att lilleman växer!!

    Hvidis: Roligt att lilla E har kusiner i någorlunda samma ålder så de kan leka.

    Daa: Hoppas att det gick bra med städningen på jobbet och att du haft en bra eftermiddag och kväll. Det önskar jag er andra oxå såklart.

    Igår hade jag ju en av mina bästa kompisar här med hennes familj. Deras son är 7 månader, kanonmysigt att träffa både kompisen och den lille pojken såklart.

    Idag har jag varit och lämnat massa kläder i gårdsbutiken som skall sälja mina saker. Så nu får ni hålla tummarna för att det kommer mkt folk vid öppnandet på söndag, och att de köper mina barnkläder! Roligt iaf att kolla, hon hade gjort så fint där. Någon gång skall jag oxå ha gårdsbutik *drömmer mig bort*

    Sista proveratabletten ikväll, så snart kan utredningen påbörjas. *Längtar*

    Nu skall jag återgå att vara lite social med mannen innan det är dags att sova. Imorgon kommer nästa besök så då måste vi hinna städa av här igen, mina föräldrar som kommer.

  • Hvidbrud

    God morgon! Idag går resan hemåt skåneland! Tyckte mig se liiite gult i fälten p väg hem, så jag har en svag förväntning om att se böljande rapsfält när vi börjar närma oss hembygderna... Visst är det härligt med tussilago och blåsippor, men nu längtar jag efter körsbärsträden (om de står kvar i Blom) och haggtornen!

  • Fru sy

    Jag längtar oxå efter körsbärsträden, men här har de inte slagit ut än. Går och väntar framfrallt på det japanskakörsbärsträdet, det är helt underbart. Har faktiskt plockat in några små grenar nu som det var stora knoppar på så de kanske slår ut inne idag

    Jag har snart städat färdigt, så härligt när det är rent och fint här. Funderar alltid på varför vi inte håller det fint eftersom vi båda slås över vad fint det blir efter städning... men är väl så att vi prioriterar andra saker. Nu kommer snart mamma och pappa och hälsar på, tanken är att vi skall vara ute och elda. *Hoppas på att det inte blir regn*

  • Daa

    Häj.
    Idag har det varit "schwajnigt" varmt här. Krattat gården iförd trekvartsbyxor och ett linne. Och det var varmt!
    Nu är jag däremot mer eller mindre slut efter lite väl mycket sol. Tur att jag har lärt mig vid det här laget att jag måste ha något på mitt blonda lilla huvud när solen är stark, annars blir det huvudvärk.

    Så fort det gick. Förra veckan lade jag ifrån mig vinterjackan till förmån för vårjackan och idag fick jag lägga ifrån mig den tunna koftan.

  • Daa

    Så spännande med kläderna, Fru Sy! *hoppas på succé*
    *hoppas också på bra utredning med bra resultat*


    Fru sy skrev 2010-05-14 22:10:09 följande:
    Idag har jag varit och lämnat massa kläder i gårdsbutiken som skall sälja mina saker. Så nu får ni hålla tummarna för att det kommer mkt folk vid öppnandet på söndag, och att de köper mina barnkläder! Roligt iaf att kolla, hon hade gjort så fint där. Någon gång skall jag oxå ha gårdsbutik *drömmer mig bort*Sista proveratabletten ikväll, så snart kan utredningen påbörjas. *Längtar*Nu skall jag återgå att vara lite social med mannen innan det är dags att sova. Imorgon kommer nästa besök så då måste vi hinna städa av här igen, mina föräldrar som kommer.

     

  • Daa

    Förresten... Tre månader går ganska fort. I alla fall när man ser tillbaka... *viftar med trådstartarstafettpinnen *

  • Hvidbrud

    Med en enkel tulipaaan uppå bemärkelsedaaaan, jag har den äran jag har den äran att grattuleeeeera!!!!!! grattis på namnsdagen, gumman!

  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-15 20:03:26 följande:
    Med en enkel tulipaaan uppå bemärkelsedaaaan, jag har den äran jag har den äran att grattuleeeeera!!!!!! grattis på namnsdagen, gumman!

    Kom precis att tänka på det jag oxå. Grattis på namnsdagen!!

  • Sonja68

    God afton!


    Aleta, den där lånehästen verkar inte alls skoj... Hon behöver verkligen uppfostras, men är det ditt jobb? Förstår dock att det kliar i fingrarana, det är ju du som tvingas handskas med henne varje dag.


    Hos pappsen var det bra igår. Smörgåstårtan var mer än lovligt god. Sen var jag bjuden på tjejfest med mina ryska väninnor, men mina småtjejer var mammasjuka och ville se Så ska det låta med mig, mysa, äta popcorn osv, så när de väl somnade hade jag ingen lust att åka iväg nånstans. Dessutom hade vi ett rejält åskväder här vid det laget så jag höll mig inomhus.


    Idag har vi haft vansinnigt varm och soligt. Vi har varit och shoppas och slösat pengar som vi egentligen inte har... T fick ett vind/träningsset, dvs jacka o byxor som hon behöver till gympan på skolan, cykelturer osv. K fick en softshell jacka som hon också behövde. Detta var en vårpresent från mormor o morfar.


    Sen köpte jag mig ett joggingset, dvs tights o jacka till att jogga i. Det var på rea i o fs. 550 kr Men då propsade maken på att jag skulle skaffa mig hyfsade löparskor också... 890 kr till... SEN så hittade maken en vindjacka (Craft) och ett par vindbyxor/fiskar/friluftsbyxor som han ALLLTID  velat ha... Haglöfs... Do I have to say any more????
    SVINDYRT!!!!


    Sen blev vi bjudna på grillkväll hos goa vänner. Supergott o mysigt. Promenerade hem. Slank förbi till grannarna. Maken blev kvar. Gubbarna hamnade i bastun. Vedeldat timmerbastu. Ja, jag väntar inte hem honom de närmaste timmarna

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan