• Fru sy

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hej tjejer.

    Jag har valt att byta visningsnamn för jag kände att det andra var lite för utlämnande nu när situationen är som den är. Men det är fortfarande samma Jenny bakom namnet...

  • Fru sy

    Tack så jättemycket för alla goa kommentarer! Ja, jag får väl leta reda på någon söt liten bild...

  • Fru sy

    Har pratat lite med mannen nu, visst han tröstar och så men ibland blir jag bara besviken på att han är så lugn. Är det verkligen såhan känner? Eller tänker han nåt annat? Han säger att han tycker det är bra att det drar igång nu, men att jag med skall tänka på att läkaren sade att det kan ta upp till tre år innan indianerna är som vanlit igen efter p-piller. Och att det kanske funkar om vi bara får igång dem... Känns som det skulle vara skönt om han oxå bröt ihop ibland, fast så kanske det inte skulle kännas då. Det kanske är så det funkar här, jag som trillar ned i hålen och han som drar upp mig?!?

  • Fru sy

    nej, men jag kanlogga in på den gamla och kolla


    Daa skrev 2010-03-09 19:37:41 följande:
    Fru sy, hann du få min inboxning innan du bytte visningsnamn?
  • Fru sy

    Tack Daa, jag hann bara läsa det lite snabbt innan det blev nåt lustigt och nu lyckas jag inte logga in på det kontot igen... men även dina ord värmer. Svarar mer på det från andra datorn senare.


    Daa skrev 2010-03-09 19:37:41 följande:
    Fru sy, hann du få min inboxning innan du bytte visningsnamn?
  • Fru sy

    Tack Daa. Vi har pratat en hl del, det gör vi egentligen om allt. Jag är en sådan person som behöver prata och älta allt för att fixa gå vidare i olika situationer. Medan min man inte alls är sådan och det är väl därför som vi funkar bra ihop. Blir bara lite less på att det alltid är jag så får dra ur han saker. Men samtidigt hade jag säkert mått så mycket sämre om han inte hade dragit upp mig!

  • Fru sy

    Mannen har nu lagat mat åt mig, hällt upp vin och sitter och väntar på mig innne i soffan. Skall ta och krypa upp i hans famn och äta lite soppa nu.

  • Fru sy

    Håller alla tummar och tår jag kan för er idag Fru E. Nu skall jag masa mig till jobbet...

  • Fru sy

    *Ger fru E en stor kram* Härligt att det gick bra för er idag och att det inte gjorde så ont. Säger som Ninnis och hoppas på en romntiskt natt för era ägg och simmare.

  • Fru sy

    Själv tog jag ledigt i eftermiddag, var riktigt trött efter en natt med ganska orolig sömn. Mycket tankar som har snurrat i huvudet och en hund som varit pigg och inte alls tyckte vi skulle sova...

    Det var riktigt skönt att få en eftermiddag hemma själv. Mycket tankar snurrar fortfarande runt i mitt huvud, men tror ändå att det känns lite bättre ikväll.

    Mannen och jag har pratat om hur vi skall göra med att berätta för folk. Och vi har bestämt oss för att vänta lite. Vi får se hur vi gör i sommar när det påbörjas en utredning, och vad de provsvaren visar. Utifrån där kommer vi sedan ta ett beslut om hur vi gör.

    Och när det gäller att vara öppen inför sina kompisar att man påbörjar barnverkstaden, det var jag verkligen. Så därför känns det extra jobbigt att ta kontakt med dem, för jag vet att frågorna kommer. Vi bestämde då att jag tänker säga till dem att vi fortfarande väntar på att min cykel skall komma igång efter p-pillerna, och att vi därför väntar att försöka bli gravida.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan