Inlägg från: Lina o Peter |Visa alla inlägg
  • Lina o Peter

    Bröllop i Sundsvall sommaren 2010?

    Vi gifter oss den 19 juni i Galtströms Kapell, ca 3 mil söder om Sundsvall då, men vi har festen inne i stan.

    Bara att hojta om det är nått du funderar på.

  • Lina o Peter

    Lindroosen:

    Jag hade gärna fikat, men har nyss börjat jobba igen efter mammaledigheten och jobbar hela dagar så jag vette sjutton hur jag ska hinna med nånting just nu. Tycker inte man gör annat än åker till jobbet. Kanske kan ta det framöver om det lugnar ner sig lite.

    Sail on Silvergirl:

    Visst får du fråga det! :) Lokalerna är superfina, byggda/renoverade 2007.

    De tar 4000 kr (faktura i efterhand) för att hyra lokalen, i vårt fall gick det bra med 3 dagar (fre-sön), det beror på vad de har för något på sin egen kalender. Vi får alltså tilgång på morgonen dagen innan och stänger ca 01.00, verkade inte vara sådär benhårt på det men det kändes lagom för oss.

    I matsalen får man plats med ca 100 pers (sittande), de har bara serveringskök, så man kan alltså inte tillaga maten där, utan man får köra catering eller fixa maten själv, vi ska ha en kall buffé.

    Man får ta med egen dryck, (även egen personal.) Men allt porslin, kaffebrygg, bord och stolar osv finns. I matsalen finns även en liten scen, och en projektor med duk, mikrofon med högtalare i taket. (Går dock ej att koppla de högtalarna till annan musikutrustning, som ev. dj eller dylikt).

    På "andra sidan" (mot köpmangatan) finns en foaljé med några runda stå-bord/barbord, där finns även baren med en egen avgränsad del med soffor, fotöljer osv, lite lounge-känsla sådär.

    I foaljén finns även 4 fina toaletter varav en är handikappanpassad, finns även hiss upp till festvåningen.

    Vi är helnöjda, supertrevlig karl som kontakt också. Kan maila tel.numret om någon vill ha, Rune heter han som håller i uthyrningen.

Svar på tråden Bröllop i Sundsvall sommaren 2010?