Inlägg från: Fröken Skruttis |Visa alla inlägg
  • Fröken Skruttis

    Vi har fått reda på att svärfar har cancer i levern-bröllopet lagt på is!

    Nu är det tungt. Vi fick reda på att min sambos pappa har cancer. Han hade varit kass i magen ett tag,fick springa på toaletten efter 10min när han hade ätit. För övrigt så är han frisk,inga andra symtom. Han fick reda på att dom såg 2st metastaser i levern. Han har gjort gastroskopi och tjocktarmsröntgen och där såg dom ingenting. Sen gjorde dom en skiktröntgen och dom hittade inte modertumören. Vart kan den vara då? Nu ska han in och göra en biopsi på levern och se vart metastaserna kommer ifrån. Men dom tror nu ev att själva metastaserna är cancern ist...då har han alltså primärcancer i levern vilket är relativt ovanligt och ganska så dödligt.

    Men denna ovissheten är ju knäckande! Mår så dåligt när jag ser hur dåligt min sambo mår. Denna fruktansvärda sjukdom. Nu har vi fått lagt allt på is framöver. Bröllopet är inställt. Nu är det jobbigt!

  • Svar på tråden Vi har fått reda på att svärfar har cancer i levern-bröllopet lagt på is!
  • Fröken Skruttis

    Tack för alla fina ord och råd,det värmer!

    Som sagt,det är ju så nytt just nu så läkarna har inte ens lokaliserat den med säkerhet och vet ju därmed inte vilken behandling som skall göras. Vi får ju givetvis prata med han och se hur HAN skulle vilja ha det. Man kan ju kanske tidigare lägga hela kalaset så att han kan vara med?! Om det nu barkar åt skogen och det inte finns nån hjälp för han att få..så är det ju långt kvar tills augusti..risken finns ju att han inte överlever i 8 månader till om det nu skulle vara så illa..:(

    Men vi ska hålla tummarna och se vad som händer! Frågan är ju vara om man kan njuta utav sitt bröllop när man vet vad som ev komma skall..:( Eller man kanske ska vara glad att han faktiskt KAN vara med?!

    Tack iaf allihopa!

Svar på tråden Vi har fått reda på att svärfar har cancer i levern-bröllopet lagt på is!