• FruCicci

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis, härligt med besök av farmor
    I wish....... barnens farmor är inte så bra på att besöka oss, har inte hänt en ända gång att hon har kommit för att träffa barnen, om det inte har varit för dopet då....

    Eftersom jag har kommit på min man med att smygläsa, han har nämligen poängterat att jag har haft en lover, det har han läst här, så får jag passa mig för att skriva något elakt om svärmor

  • FruCicci

    Liten, jag tycker det bara är dubbelt så roligt med 2 barn... hittar inget negativt med det alls. Vad är det som du upplever negativt....? I fall det är ngn period som ev är lite jobbigare är det väl först om 9 månader eller så, som vi har det nu, när Victor inte vill att hon ska ta hans saker och det testars gränser och man är inte alltid så snäll mot sin syster.... i smyg klämmer man hennes fingrar och puttas lite o sådär
    Jag tycker vardagen funkar utmärkt (trots inga anhöriga)....
    Jag lagar inte mat till Victor, han får rester av det vi har ätit dagen innan (välagad mat), så när man kommer hem från parken, eller som igår när vi kollade skidåkning vid slottet, eller vad man gjort så är det bara att värma, då slipper man gnäll.... sen skapar man rutiner!!!!!! När vi kommer hem på kvällen vid 17-17.30 när det lugn lek, och filmtittande efter maten, sen ev bad och saga... same same everyday.... Då ver ju barnen och du, alla mår bra av rutiner
    Det är underbart med 2 barn, och antaglien ännu bättre med 3

  • FruCicci

    Sen en sak till, man får sitta i pyjamas hela förmiddagen om man vill det, man behöver inte göra saker till problem i onöda liksom

  • FruCicci

    Godkväll!

    Här är alla sjuka....
    Victor hade 40 graders feber i natt och kräktes. Andningen är mycket bättre, han hostar fortfarande men det är inte så "skällande". Vi har inte åkt in, för en super gullig person hjälpte oss fixa Betapred, så nu har jag det hemma= trygg.
    Skorpan äter inte så mycket fortfarande, hon väger dock 8kg, (10 månader om en vecka) så det är ju iaf lite kvar att ta på, men eftersom hon är ganska lång dippar kurvan rejält. Nåvä'l, inga barn i Sverige svälter.

    Babysitter, håller inte med om att BB är den bästa, jag har Babyprffsens egna märke som jag tycker var kanon (med båge til med leksaker). Jag har provat många och den jag har babyseat, tyckte jag var kanon...
    ha ha ha bara för att förvirra dig lite Vickan

    Vänner, så spännande, det är ju snart dags
    Jag tror den 26 mars är the D Day

    Och apropå spännande, PB och Snaily och EA, det är ju galet!!!! Håller alla tummar jag har, dvs 2
    Även för hus EA, om det nu blir så....

    Middagen lät ju helt grym AM!!!
    Yummie!!!

    Vi har kört lax filé i kväll, med bulgur, och sallad på alltmöjligt, avocado, feta, oliver mm mmm... riktigt nyttigt, Vatten till!!
    Båda barnen är ju febriga och risiga, likaså vi, så det är riktigt torrt här...

    BS, vad skönt för er att ni har dina föräldrar som avlastning!
    Jag tänkte faktiskt att jag skulle fixa ngn barnflicka nu. Man behöver verkligen få komma "bort" lite lite ibland och ladda batterierna, det är ju bara mänskligt. Ska se om jag hittar ngn tjej, typ en lapp på konsum eller så, för den där nannyakuten, var inte helt gratis.

    Jag är hellre magsjuk än har förkylning när det rinner som vatten ur näsan hela tiden, jag blir toklig. 2 jäkla rullar hushållspapper på 4 dagar! Och sen sandpapper under näsan med.

  • FruCicci

    Av dem ser vår mest ut som Pluto, jag vet inte ens vad den heter
    Pluto + lekbåge

  • FruCicci

    Jag kan rapportera att i går kväll kom en LILLEBROR till Prinsen.
    4110g och 52 cm.
    Jobbig förlossning på några sätt, men nu mår alla bra. Vänner har lite svårt att gå bara

    STORT GRATTIS!

  • FruCicci

    Ska hinna skriva några rader nu.....

    BS, vi mår bättre. Victor har haft 40 graders feber i helgen, och det var pga den höga febern som han kräkte, inte magsjuk alltså... Skorpan är feberfri, men näsan rinner dock på henne likväl på mig och Victor...
    Victor är hemma från dagis idag, så vi har bakat muffins tillsammans Jätte mysigt Vi ska gå ut på utflykt i eftermiddag och ta med oss fika

    Mugglan, jag förstår verklien hur du känner. Jag fick klumpar i magen 21 februari, klarade inte av att höra att folk hade bf då, kände en konstig känsla då - trots att mitt beslut var att inte behålla barnet (just då, men i efterhand ångarar jag mig som ni vet).
    Jag blir iaf glad över att du har en sådan bra make, och jag tycker även att det är bra att ni har öppna sinnen och kan tänka er att prova ngn metod för att lyckas bättre.
    Du är värd att få ett barn till, du är ju en sådan bra mamma You go girl!

    EA, heja heja för huset! Hoppas verkligen det blir ngt av det. Ni verkar ju vara mycket intresserade.
    OCH en sak till, jag har ju varit gravid 4 ggr. Första gången fick jag brunt kladd i trådan, verkligen som när mensen är på g eller på väg att ta slut. Jag var helt säker på att det var mens, men jag var gravid, kom jag på, efter lite för många veckor. Jag gjorde gravtest som visade minus, men det var plus någon gång i vecka 6, då kom illamående och onda bröst, som sved som fan, jag kunde inte ens duscha!
    Med Vcitor hade jag bara en konstig känsla i kroppen och ar mycket mycket irriterad dagarna innan BIM. Jag hade inga andra symptom. SEN nästäppa!
    Med den tredje grav, så kände jag illamående och yrsel... men fattade ju inte att jag var gravid, så letade itne efter några symptom. Ivecka 6 först fattade jag och då var jag toktrött, jag kunde sova hela hela tiden.
    Med Skorpan hade jag en blödning vid tiden föpr mens, en röd blödning som var en dag, samma dag som jag skulle haft mensen, men det kom inte mer sedan. Hade även ont i huvudet och nästäppa! SÅÅÅÅ hang in there, it ain over until the red lady sings

    Snigeln, alla tummar för dig med! Nu i ruvar tiden.

    PB- lycka till idag!

    Nu ska jag titta på kort när Victor var en bebis, sen ska Victor o jag bada, innan Skorpan vaknar..... hårt liv

  • FruCicci

    Just det - städhjälp - JA TACK. Vi kör samma som Kokosen, att man städar upp det man leker md innan man leker med ngt nytt. Jag är mycket hård på detta.

    Snorkis, fy vad jobbigt. Det finns även miniform för vuxna, det åt jag med Skorpan, det var jätte problem med magen under den graviditeten.

    koko, så härligt det lät med festen. Gahhhh så arg att jag fick sjuka barn, du får ha fest snart igen.
    Jag ska bjuda hit dig på kräftskiva med, jag har fortfarande ett paket som ligger och väntar på dig i frysen
    Kolla kalendern

  • FruCicci

    Hallojsan,

    Gött med sol och inga liftköer Lappis, välkommen hem till oss
    Och vilket helt fantastiskt hus, jag skulle gärna vilja bo där
    Mugglan, otroligt bra att ni fick komma så fort till den där praktiken... och jag tycker du har en väldigt klok och bra make (skulle önska att min hade ett uns av det din har) som säger helt rätt saker. Jag håller med honom till fullo. 5000 kronor är ju en piss i nilen i sammanhanget!

    Härligt PB med så många befruktade ägg, jag tror det kommer gå kalasbra för dig. Så sjukt spännande!

    Snaily, jag pappersmuffade, har du gjort det? Då får du en indikation (om du nu vill ha det). Flytningarna kan ändra färg lite pga av att det kan bli lite blod när ägget fäster, det kan komma ut som en färgblandning åt beiga hållet ett par dagar innan BIM, så minns jag det. Sen är slemhinnorna jätte sköra vid graviditet, så det kan komma blod om man har pappersmuffat, som inte behöver vara mens
    Håller verkligen tummarna, det skulle vara hysteriskt roligt om ni allla 3 plussade och fick var sitt jesus barn

    Här har vi fullt upp, jag tycker mars har varit en överjävlig månad, bara sjukt sjukt... Skorpan var hos barnläkare i går, som vi fått remiss till, fantastiskt bra läkare.
    Hon har gått ner i vikt, det lilla hon gått upp sedan hon var 6 månader, har hon gått ner igen... Sen hade hon DUBBELSIDIG öroninflammation, ena örat var vätskefyllt. Stackaren, hon måste haft apont, inte konstigt att man inte vill äta.
    I dag ska vi lämna bajsprov och i morgon ska hon till Odenplan för röntgen och UL av inre organ. Stackaren
    Ja ja, nu får vi förhoppingsvis förklaringar på allt som har stökat.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge