• FruCicci

    Vi fortsätter blanda och ge

    VA? kan man göra så?? har jag aldrig hört.... intressant! men om man ger henne en vanglig alvedon, kanske det hjälper med då????
    har jag inte ens tänkt på.... tack för tipset!!!!!!!!!

    fru AM skrev 2010-02-10 10:14:36 följande:


    Cicci: kanske kan du ta flytande alvedon på en tops och gnugga där tänderna är på väg? Jobbigt för er båda! Kram
  • FruCicci

    Telis, det klart att vi alla tycker det är jobbigt med barnen ibland. Som nu när inte skorpan äter och Victor inte vill klä på sig, men det är ju inte så farligt att jag känner att jag vill att de ska vara 18 o flytta.
    Det mesta i livet blir ju jobbigt om man ser på det negativt!
    Jag försöker ist vara jävligt tacksam att jag har dem och när de vaknar massa gånger på nätterna så tänker jag inte på mig själv utan på dem, kan ju inte vara lätt att vara hungrig på natten liksom... allt blir ju bara bättre.
    Min man tycker det är apjobbigt att barnen vaknar hela tiden nätterna igenom, men det kan ju bero på att han sitter uppe till 24 med, jag lägger mig innan 22 varje kväll oftast tidigare, då är det ju inte så farligt att vakna om man har hunnit få lite sammanhängande sömn.
    Exakt dina tider känner jag igen med Telis! Fortfarande!
    Men jag kanske var mer förberedd på att barn faktiskt vaknar på nätterna, så det kom inte som en överaskning. Och eftersom Victor fortfarande vaknar på nätterna var det inget jag hade glömmt till SKorpans ankomst
    MEn alla är vi olika. Jag tycker faktiskt INTE det är ssärskillt jobbigt med barnen alls, kanske för att jag är ett stort barn själv

  • FruCicci

    Intressant artikel Lappis!

    Bs, jag har inga råd att ge ag Iris. Ni försöker ju säkert på alla möjliga vis. Ger ni mutor? Victor får ju belöning om han går på stora toaletten för 2an och väldigt mycket uppmuntran om han klär på sig själv. Jag brukar klappa händerna, dansa o hoppa och sätta på stereon ibland o leka Pippi eller skälla som en hund, göra tokiga saker som han tycker är kul o skrattar... hämta en grytlapp o kittla honom o leka att det är en tiger... osv osv då blir det ju kul att klä på sig själv eller så låter han mig göra det....

  • FruCicci

    Jag ska gå till apoteketidag AM, jag har ju bara supp hemma så klart.... jag hoppas verkligen det funkar. Stackarn...
    Försöker tänka mig in i hennes situation, om man tex hade haft blåsor i hela munnen som gjorde ont och någon ska ha in en sked med en massa mat, fy fan vad jag hade blivit ledsen och verkligen inte velat ha! Trots att jag var hungrig.
    Ska kolla uvi med, eftersom hon kräktes lite igår....men det kan ju varit otur med.

  • FruCicci

    BS, jag misstänkte att ni testat det, ni har säkert provat allt
    Hur som, hon blir förhoppnningsvis en lugn och sansad tonåring Då får vi andra vatten på vår kvarn....

  • FruCicci

    Syftar inte på någon särskilld men använde kanske samma uttryck som du gjorde i ditt inlägg, så du uppfattade det som det Telis, förlåt, inte meningen.
    Jag tror att olika människopr är olika känsliga för sömnbrist. Jag fixar det antagligen lite bättre, för jag tycker inte det är så farligt jobbigt och värt att klaga över. Då hade ni haft en som klagade varje dag på det här i tråden, inte så kul kanske

    Kommer ihåg hur mugglan mådde bättre när hennes man tog matningen vid 11 o 01 eller hur det var och hon gick o lade sig vid 22, då fick hon 5h i rad eller hur det var och hon kände sig piggare!

    Jag kan erkänna att jag tycker det är drygt att jag inte kan somna om igen efter alla turer, jag ligger och väntar på att nästa ska vakna och tycker det inte är mening att somna ibland, men det är ju mitt eget fel.

    Tror vi alla är tacksamma att vi har fått våra klimpar med faktiskt

  • FruCicci

    Nu har Skorpan flugit in med ansiktet i vardagsrumsbordet oc fått en fläskläpp som heter duga och blodig utbuktning... skoj.... not.... nu kommer vi absolut inte få i henne varken sked eller mat

    Vänner, tack för påminnelseen. Jag kommer faktiskt ihåg att prinsen inte åt när vi satt och käkade på bla Anglais någon dag o Rival er första dag var han med kinkig.... hmmmm.... kanske även en 8 månaders grej...kombo liksom!
    Nåväl, snart äter hon nog lite igen.... annars får hon skylla sig själv

  • FruCicci

    Hej raringar!!!

    Nu är jag hemma igen

    Hur har ni det??
    Fy vad kallt det är hemma, jag kom från ca 30+ grader till 20- ngrader, sknäppt

    Vickan, super grattis till lille Elias. Hoppas ni får en fin start på ett händelserikt 2010

    Jag har inte läst i kapp, det är för mycket, men han fatta på denna sidan att ni snackar brunch Tjohooo, jag vill verkligen följa med och träffa er alla!!!! OCH alla bebisar!!!

    Om vi inte bara ska äta, så kan man ju även gå på Kulturhuset, det är ju bra för både stora o små o mammorna kan prata massor

  • FruCicci

    Så tittar jag in med... Hej

    Instämmer i det mesta jag hunnit läsa....men inte i allt

    Vi har haft en jobbig period med dagis (jävla kärringar), magsjuka, och lill-Skorpan som inte har ätit på bra länge, men idag fick vi provsvaren och det var uvi som hon kan ha haft sedan i julas och som kan ha vandrat upp till njurarna!
    Attans vad arg jag är på bvc som hela tiden hävdade att det bara var tänderna och inte urinvägsinfektion!
    Tur att jag konbtaktade vårdcentralen och fick träffa en bra läkare (när jag berättade för bvc att jag hade varit hos läkare just där sa de att vårdcentralens läkare inte har koll och nej nej det är inte uvi...)
    Ska bli små gött att få lämna meddelnade om vad lillan råkat ut för.
    Sen har vi haft dödsfall i familjen med.
    Det har hänt en massa jobbigt faktiskt.

    Nåväl, det finns ju de som har det bra mycket värre än jag.

    Jag har inte hunnit läsa ikapp, förlåt!

    Har haft sms kontakt med BS förra helgen så jag vet att Astrid är dålig och Frullans roffe och lite så där.

    Vänner - jag ringer dig!

    Hur mår ni alla???

    roligt att du börjat jobba frejjan, och att det funkar så bra för dig och er alla 3

    Jag vill med ha 3 barn!
    jag tycker det är skit mysigt hela vägen

    Vet att alla inte har samma uppgattning om första tiden som jag, vilket är tråkigt. Sen är ju alla olika och har olika behov etc.

    Victor är inne i en skön trotsålder nu, men det är faktiskt roligt att försöka vända allt och få det att funka Jäklar vad man besitter talang för en det ena än det andra
    Skorpan kryper i 190 och käkar tidningspapper, grus och allt annat hon kommer åt, går runt bord och stolar och kastar ner allt på golvet när hon väl sitter i sin barnstol... intressant ålder, 9 månader. Sen pratar hon och gafflar på sitt språk, skit kul!

    Om det blir brunch hakar gärna jag med lillan.

    Ska ev resa iväg ett par dagar, men är nog hemma till söndagen om det blir då.

    Lycka till alla ivf are

    LITEN hoppas det går fint med förlossningen

    Hoppas att Televinken mår bra!

    Nu ska jag sova!
    Puss o kram

  • FruCicci

    Hej hej...............

    Läst denna sidan....

    VILDSVIN - I LOVE!

    Vi hade vildsvin på Louise dop fantastiskt gott! Vi helstekte och hade trattkantareller i grädsås till och potatis
    familjen hade fällt djuret själva, vilket blir extra gott så klart.

    Skorpan äter antibiotika o har fått 2 nya läkartider...

    kramar o trevlig helg

    love you all

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge