• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS! Ja, testa det, det blev så mycket enklare att handla för oss när vi kom på det.
    Vi har ett acta graco som ska sitta i en basenhet och krokarna som fäster i enheten nästan som fäste i kundvagnen oxå. Men det beror ju också på hur kundvagnarna ser ut i din affär.

    Liten - Det låter som ett standardsvar som någon bara klistrat in i mailet! Galet!

    PB- Hoppas det går bra med sonen!

  • Parnassia

    Ang foppatofflor.
    Jag håller med om att de är asfula! MEN de är också otroligt sköna! Jag äger ett par som är utslitna, så till sommaren blir det ett par nya, det är oslagbart när man springer in och ut, till och från trädgården.

    Jag äger också ett par tofflor som är lite mittemellan foppa och träskor. I plast fast inga hål, de är bra när det är blött i gräset och när det är nyklippt. För i de lägena är det inte bra med hålen tycker jag, man blir ju blöt och smutsig genom hålen och då kan man lika gärna vara barfota. Då slipper man ju tvätta både fötter och skor.

    Dagens utläggning i ett konstigt ämne!

  • Parnassia

    Men PB! Det låter ju illa! Ta hand om er!

    Själv går jag och lägger mig, mår skruttigt ikväll, men det är ju ändå världsligt jmf med en hjärnskakning!

    Kram och god natt!

  • Parnassia

    Goddag!

    Nenne - jag tyckte också att det lät mycket med 650 kr /besök, det kan man göra mycket annat roligare för. Jag har båda gångerna gått på ca 7-8 kontroller, bara de vanliga, inga extra gånger.
    v11, 25, 29, 32, 35, 37 och 39 blev det förra gången och den här gången ser det ut ungefär likadant. Om du vill räkna lite och har nåt att jämföra med bara.

    Telis - E fick napp för att jag skulle slippa vara en vandrande napp. Sen, så snart det gick att få henne att förstå har regeln varit att napp har man om man är trött eller ledsen. Nu när hon varit större gäller det att nappen är bara med när man sover.

    PB - jag kan också tala gott om viktklubb, men också viktväktarna. När det blir dags för mig att ta tag i mina kilon efter den här graviditeten blir det förmodligen viktklubb.

  • Parnassia

    Total EGO
    Men jag är så glad för det känns så bra!

    Har varit hos BM idag.
    148 i hjärtljud, huvud ner, rumpa upp, rygg åt höger. Som jag gissade ungefär, eftersom all "action" är på min vänster sida.

    Igår kväll fick jag "tag" i en fot tror jag och kunde putta/skjuta den åt sidan. Hur coolt som helst, det kändes som att vi lekte lite.

  • Parnassia

    Oj Nenne! Letade de hjärtljud redan?? Det har jag inte fått göra förräns i ca v 20-25 tror jag, just för att det är svårt innan. och då har de resonerat att det är bättre att inte leta så att man inte blir orolig om de inte hittar nåt.

  • Parnassia

    Vickan jobbar sin sista dag idag ju! Hon har säkert fredagsvrålfika med kollegorna nu!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge