• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    God morgon förresten!
    Här gick vi upp för tidigt idag. Skulle börja jobba kl 13 och inte kl 9 som jag trodde...

  • Parnassia

    Jag tänkte precis som du Telis när E var liten. Men sen glömmer man och längtar "tillbaka", de växer så j-kla fort! Och nu sitter jag här igen med stor mage. Vad hände? Det har jag undrat många gånger, och jag kommer garanterat banna mig själv när värkarna sätter igång. Typ " Hur kan du vara så dum att du glömt att det var så här det var! Idiot!"

  • Parnassia

    Öronproppar är en gudagåva! Använd dem! Jag köpte på apoteket, där finns lite olika storlekar och jag som har små öron lyckades hitta i stl small som går mycket bra att sova med. Det blir inte otäckt att ligga på sidan liksom. Men det kanske inte är fler än jag som tycker det är ett "problem"!

    Jag tog tag i avfrostning av frysen! Kanske är något för Vickan som inte vet vad hon ska hitta på! *tipsar*

  • Parnassia

    Vår var inte heller så isig, men jag tänkte att det hinner den ju bli tills nästa vinter om jag inte gör nåt nu, sen hade jag ju ett par timmar "över" pga att vi gick upp för tidigt...

    Bra tips om att "fylla en binda på en timma". Kan ju vara bra att ha i bakhuvudet.

  • Parnassia

    Vickan - håller med om att tömma sig bakvägen är en klassisk start! *räcker upp handen - så var det här*

    Kräkningarna kan vi hoppas inte har med det att göra, för det brukar man nog mer koppla ihop med att bebisens huvud kommit så långt ned som spinae...

    Ang teknikprylar. Vi har fortfarande en fungerande video som används. Någon som minns de där magnetmedierna?

    Återgår till familjen Annorlunda och sedan blir det sängen och "berlinerpopplarna del 2".

    God natt!

  • Parnassia

    Porchez - Beklagar massor! Det är inte roligt när sådant händer, hurdana omständigheterna än är.

    Vickan - tja, det beror ju lite på hur man räknar, men ska vi säga att hon var ute ca 1 dygn senare? På kvällen innan hon kom hade jag dessutom _tidernas_ hormonbryt. Grät som en tok över allt och inget. Några sådana känningar?

    Sov gott!

  • Parnassia

    God morgon!
    Jag tror också att Vickan kommer instormandes här vilken minut som helst. Hon får ju se till att hålla tiden också när hon angivit en!

    Grattis Fru E och maken!

  • Parnassia

    Vickan - Förvärk!

    Snaily - jag vill också åka skidor. Är jag dum om jag ger mig ut? De har gjort superfina spår med pistmaskin och spårsläde på åkern precis bakom mitt hus...

  • Parnassia

    Tinga - många kramar till dig. Jag tänker ofta på det du berättar om din situation, det verkar helvetiskt, men kämpar ju fantastiskt, och NÅGON gång kommer det ju att gå över. Eller?

    EGO - det blev en liten skidpromenad, 20 min bara. Men det kändes bra så i morgon kan vi nog utöka det hela lite. *nöjd*

    Ang sjuka eller handikappade barn är jag mycket mer skraj för det nu än vad jag var när jag väntade E. Det som känns värst är att om barnet som kommer inte är helt friskt så kommer det ju drabba E så himla mycket, och det känns inte rättvist mot henne. Hon har ju inte valt att få ett syskon, det är ju vi som bestämt "åt henne", men å andra sidan vet både jag och maken vilken glädje vi har av våra syskon, så det vill vi ju också att hon ska uppleva. Lite dubbelt och krångligt... Någon som hänger med i mina tankebanor?

  • Parnassia

    Det skulle jag kalla uppvärmning Vickan!
    Mina förvärkar bestod av en då och då, oftast på nätterna och framför allt inget regelbundet... Ååhhh vad spännande detta är! Kram på dig vännen!

    Jag fick fö lära mig att förvärkssmärta går över om man tar en tablett och lägger sig en stund, till skillnad från "riktiga" värkar. Kan ju kanske vara bra att ha i bakhuvudet.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge