• Sophie100710

    Smålandsbrudar!

    Några ifrån kalmar län eller övriga orter som oxå ska gifta sig under 2010?

  • Svar på tråden Smålandsbrudar!
  • MajBrud2010

    Lite det som är nackdelen med december... Men föreslog först för sambon att vi skulle gifta oss i februari, då brukar det ju vara snö ;) Men det blev maj istället :)

    Just nu står det rätt still med planeringen här hemma, mest julbestyr för tillfället ;) Men vi har bestämt att vi ska proväta vår bröllopsmiddag på nyårsafton! Hade tänkt ha vildsvin på bröllopet och nu hade sambon fått tag i 40 kg!! :D Så ska vi provsmaka på nyår och se hur det är, ingen av oss som ätit det innan, men har hört många som sagt att det är supergott!

    Funderar på att beställa klänningarna helgen efter jul nu... Känns lite nervöst! Men det kommer kännas mycket mer verkligt när klänningen är här hemma och jag kan prova den och titta på den varje dag ;)

    God jul på er om jag inte hinner in innan julafton!!

  • ar100522

    Hej !

    Jag gifter mig i maj också. Har bokat Döderhults kyrka + festlokalen, annars har vi inte hunnit mer. Killen friade i december efter 11 år tillsammans. Tar gärna emot tips.

  • Sophie100710

    Hej och välkommen till vår lilla tråd:)
    Gifter oss i juli och har haft ett litet uppehåll i planeringen, men nu e det planeringtime igen, ska kolla på klänning nu och tänkte bedtämma mig innan januari e slut!
    Hur går det för dig då? Har du köpt klänning? Bestämt brudfölje? Musik? mm.

  • ar100522

    Har bestämt en låt i kyrkan och det blir utan dina andetag med Kent. Ska bara hitta någon som kan sjunga den. Har tittat mycket på klänningar men jag ska avvakta ett par kilo Vill ner till 54 till bröllopet! Har köpt klänningar till barnen idag men de passade inte så de ska tillbaka imorgon Annars känns det som jag tänker på det hela tiden men har svårt att få tid att prata med sambon - det är alltid något barn som vill något. Ska lämna bort dem ett par timmar efter nyår så vi kan sitta i lugn och ro.

  • MajBrud2010

    Hej och välkommen!!
    Vi har äntligen kommit igång med inbjudningskorten, så de är nästan klara nu! Måste bara köpa kuvert och frimärken och så ska det sättas band och lite så på bara ;)

    Hade tänkt beställa klänningarna nu i slutet på nästa vecka, känns lite nervöst!! Snart bara fyra månader kvar ju!!
    Min ena tärna har fått nytt jobb och vet numera inte om hon kan komma, kanske inte får ledigt.. Så jag ska fråga en annan kompis om hon vill vara tärna istället.. Är ju bra om tärnorna är på plats ju ;)

    Har börjat få problem med hur vi ska dekorera väggarna i festlokalen.. De är inte så jätteroliga =( Men det kanske ser lite konstigt ut (och blir dyrt) att hänga tyg på hela väggarna?
    Hoppas att ni haft en bra jul och nyårshelg!!

  • Blivandefrueriksson

    majbrud du har ju vanlig dekorväv som används till typ jordgubbs land i vitt som du kan dekorera väggar och tak med. Vi ska det

    Förresten är med en smålandsbrud men från nässjö så inte kalmar

  • Katinkaa

    hej smålandsbrudar =)
    En liten fråga, vet ni någon bra butik där man kan prova brudklänningar även för STÖRRE storlekar!

  • marregus

    Vad roligt att det har kommit fler till vår smålandstråd

    Vi fick hem våra inbjudningskort, vigselprogram och festprogram häromdagen. De blev superfina! Nu är det bara själva inlagan i dem som ska göras.

    Är det någon som har bra tips på dekoration till kyrkan. Jag har kört fast..Tyvärr finns det inga "vaser" i själva bänkraden som det oftast brukar finnas så jag vet inte riktigt hur man kan dekorera där...

  • ar100522

    Ni som har köpt klänningar i Kalmar- vad har ni fått ge för dem?

  • källerudd

    Jag hoppar gärna in...Är smålandsbrud som gifter mig 28 juli dock ingen kalmarbrud...

Svar på tråden Smålandsbrudar!