Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    vad har du tänkt ha för material, är det satin eller skinn? Om det är satin så tror jag på guldsko utan glitter. Om det är skinn eller liknande tror jag på glitter.

  • KatjaB
    källerudd skrev 2009-12-17 18:28:09 följande:
    va verkligen längesen jag va inne här nu men jag hinner verkligen inte..Efter helgerna blir det mer på allvar...Tiden börjar ju ticka på nu...Jag ska ha mina tänka toastmasters på middag den 9 jan. De vet fortfarande ingenting och tanken är att jag ska fråga dem om de kan och vill vara toastmasters den kvällen..Min tanke va att skriva frågan på förrättstallriken..vi ska ha en typ av toast till förrätt så de upptäcker frågan först när de ätit upp. Men vad ska man skriva. Vill helst göra det lite finurligt ett rim el nått.. Inte bara rätt upp och ner skriva "vi ska gifta oss vill du vara vår toastmaster" Någon här inne som är bra på att rimma eller som har någon annan kul idé på hur man kan berätta/fråga???Hoppas allt går bra för er andra!!Ha en bra kväll
    "ni kan väl ställa upp som toastmasters,
    annars är ni ena riktiga bastards!"

    hehe, nej jag skojar.. är lite trött
  • KatjaB

    fick en öl hälld över nya mattan och datorn igår av vår kära hund som vevade friskt på med sin svans hoppas datorn håller, igår funkade ingenting men nu verkar den ha repat sig.

    hittade förresten mängder med billiga små handväskor på eaby jättebilligt som jag tänkte fynda nån till bröllopet.
    Fler här inne som är inne på ebay och budar? Jag har skaffat inlogg för ett tag sen men inte köpt nåt än

  • KatjaB

    jag köpte ett plommonstop häromdagen.. vet inte om jag berättade det redan,. . hursomhelst så var det på köp direkt, blev 300 kr med frakt o allt, säkert går det att hitta nåt billigare kanske, men det blev ändå bra mycket bättre än att köpa en hatt här i stan.

  • KatjaB

    datorn höll förresten, eller ja, den fungerar iallafall just nu Vi får se om den håller eller om den klappar ihop om några månader. visserligen är den 4 år gammal, så vi borde nog börja se oss om efter en ny men helst skulle man ju ta det efter bröllopssparande.

  • KatjaB

    Juli 2010 skrev 2009-12-20 21:33:32 följande:


    Nu har jag satt in min klänning i galleriet den skall ju såklart förkortas å fixas lite sen!
    vad fin klänningen är!
  • KatjaB

    hoppas ni alla haft en trevlig jul! vi är hos mina föräldrar och har firat jul, har haft tomte, julbord, julklappsutdelning och har ätit, ätit och åter ätit.. vet inte hur vi ska orka med ett till julbord imorgon hos simons mormor.

  • KatjaB

    ceke: vad kul att börja dela ut inbjudan. Det är ju jättebra att er toastmaster själv haft bröllop där, då vet han säkert vad som behövs skaffas och inte och saker som de själva kanske glömde osv.

  • KatjaB

    tälskarM: välkommen! vi har kommit hyfsat långt i planeringen med vad vi ska ha och vart vi ska införskaffa det, men själva shoppandet har vi inte riktigt kommit igång med. Klänningen är betald och ringen beställd. Underkläder, skor o hårprydnad är köpt. Sen har vi bokat frisör, vigselförrättare, festlokal o sånt, dock inget betalt än, men det antar jag att man tar sen när det väl är dags.

  • KatjaB

    ja, det känns som att det blir full rulle nu nästa år med alla bröllopsbestyren. Klänningen ska slutbetalas i januari, ringen betalas i februari, i mars ska vi beställa simons kläder o all alkohol till festen, sen är det ju snart dags.
    Det mesta är iallafall bokat nu, dock har vi fortfarande inget alternativ ifall det skulle regna och så har vi inte bokat bord och stolar än, eventuellt kommer det finnas bord o stolar i lokalen när vi gifter oss, men det är ju inget vi kan räkna med så då måste vi ju preleminärboka något.

    Kollade lite priser men tycker faktiskt det är rätt dyrt med 30 kr per stol för klappstolar i plast.. brukar det inte vara billigare än så och nåt åt det hållet när det är riktiga stolar?

Svar på tråden Juli 2010