Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    vi gjorde våra av knoppalakan som vi köpt på annons, så då blev det billigt.. men det tar ju tid. Simon klippte ut och jag sydde. Nu är alla klara o billigt blev det, men mot slutet började jag ångra att vi inte åkte till Ikea och köpte Iris-servetterna istället

  • KatjaB

    kärleken9: grattis till klänningsköpet!

    ceke: hehe, ja sånt går ju inte att råda över. nej, sånt där tror jag inte jag är så orolig för. Ett bröllop jag var på så hade bruden dragit ut en tand veckan innan, fick en allergisk reaktion av kortisonet (tror jag det var) så ena kinden svullnade upp som en golfboll! Efter någon ny kur så gick svullnaden ner hyfsat, hennes ena kind såg ju lite hamster-aktig ut, men det var ingen större fara. Tårtan på deras bröllop som skulle levereras just när det var dags för tårta, hade glömts bort av konditoriet, så efter stressade samtal till dem fick de tag på ägaren som hoppade in o körde ut den, en anställd hade blivit magsjuk o åkt hem utan att tänka på tårtan som skulle ut.
    Men det löste sig ju, alla fick vänta en timme på tårtan men när den kom var den ack så god

  • KatjaB

    vad tycker ni om näbbklänningen i mitt galleri? Blir det för mycket med rosbladen i fållen? Tyckte den var rätt söt men kan inte bestämma mig för om det är för mycket med fållen just

  • KatjaB

    nu har jag en till på förslag.. den svarta tycker jag är riktigt fin, men den kanske är varm? Å andra sidan behöver man inte bry sig för fem öre om att de skulle skita ner klänningen

  • KatjaB

    mm.. svårt, få se hur det blir. ska kolla vad tärnorna vill ha för färg på sina klänningar helst, svarta eller rosa och då får det kanske avgöra vilken klänning det blir.

  • KatjaB

    vi har 2 månader innan


    sajberpillan skrev 2010-01-18 15:25:31 följande:
    Glömde fråga: hur lång OSa har ni? Alltså hur länge innan dagen B vill ni ha svar? Kan man ha 2 månader? Eftersom det är semestertider så vill vi veta och de man bokar vill veta.
  • KatjaB

    casmel: det är nog rätt kul för gästerna tror jag Vanliga plastförkläden funkar ju så man slipper oroa sig för att förstöra finkläderna.

  • KatjaB
    Casmel skrev 2010-01-19 20:13:08 följande:
    Åå va kul att ni är så många som gillade idén Förresten, är det någon som vet var man kan köpa "röda mattan" billigt o bra?
    celebrations.se gå in på temafest eller hollywoodtema (minns inte exakt men du hittar nog)
  • KatjaB

    källerud: vi har ju gjort en egen kopia på espresso-serien hos calligraphen fast svart och vanilj istället för brunt och vanilj, så kuverten gör jag själv av tjockare svart papper som ett uppvikbart konvolut. I botten som blir under själva inbjudan skriver vi lite praktiska detaljer som inte får plats på inbjudan och så förseglar vi konvoluten med en sigill. Har inga bilder än, men det blir riktigt snyggt.. lite drygt att klippa ut alla konvolut bara

  • KatjaB

    vad tycker ni förresten, min klänning är i ivory. är det snyggast att ha ivoryklänningar till näbbarna och rosa klänningar med svart tyll över till tärnorna, eller ska alla ha svarta klänningar (näbbar och tärnor) Eller kan näbbarna ha vit/rosa klänningar utan att min klänning ser skitig ut?

Svar på tråden Juli 2010