• Bettertogether

    JUNI 2010 nr 3

    Här hänger ALLA junibrudarna numera ;)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-12 21:31
    4 JUNI-
    JosieJose

    -5 JUNI-
    Cotopaxi
    JBB
    yatzy86
    josefineoerik
    05juni2010

    -12 JUNI-
    Grisbjörnen
    han och jag
    Plutten2010
    Yoodie

    -16 JUNI-
    RocknRolla

    -18 JUNI-
    1willB2

    -19 JUNI-
    AGITI
    bettertogether
    Cina66
    Converse
    Gerberan
    Tinndra

    -25 JUNI-
    ellabay
    Bellatrix1982

    -26 JUNI-
    GrodanoJag2010
    jessie81
    krutt
    chokladmonstret
    Cessan78

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 3
  • Skogshuggarbrud

    Tjena tjejer och killar!
    Känns som att tiden bara flyger förbi och att de verkligen börjar närma sig nu, med stormsteg. Känns som vi de flesta stora grejerna avklarade och planerade. Sitter numera och funderar på hur den perfekta dukningen ser ut för oss. Hur har ni tänkt?
    Känns som det finns en massa små grejer som sätter pricken över i:et. Huvudbryet är bordsplaceringen, själva lapparna vid platserna samt favors?! Om man nu ska ha det?!

  • Loli

    Hej! Kommer in väldigt sent i tråden men vi bestämde för ett par tre veckor sen datum för bröllopet!!! 25 juni blir det, nån mer som gifter sig på midsommarafton? Känns jättekul men också lite overkligt :) Vi har precis börjat berätta för folk och då känns det ju lite mer "på riktigt" men fortfarande ganska overkligt! Hur känns det för er? Jag har inte så stor koll på om vi är " i fas" men det vi har fixat är bokning av kyrka och lokal, min klänning och skor, har kollat upp catering och hittat ett par alternativ vi gillar. Hur långt innan behöver man ringa cateringfirman tror ni? Budget är gjord och gästlistan är väl halvfärdig, fort osäker på några... När ska ni skicka iväg inbjudningarna? Eftersom vi gifter oss på midsommarafton då ju många har planer kanske det är bra om vi skickar iväg dem i extra god tid, typ februari. Hur har ni gjort?

  • Tausen

    Det känns fortfarande lite overkligt..kommer det nog göra ändå tills det är klart tror jag och då kommer det nog kännas lite overkligt att vara gift istället.. :)
    Vi kommer skicka inbjudningarna i januari redan (gifter oss 19), det är ju semestertider och vill hellre skicka tidigt så att folk kan planera...kommer ha o.s.a två månader innan så att vi kan planera med maten och så.

  • Bettertogether
    Tausen skrev 2009-12-03 09:52:06 följande:
    Det känns fortfarande lite overkligt..kommer det nog göra ändå tills det är klart tror jag och då kommer det nog kännas lite overkligt att vara gift istället.. :)Vi kommer skicka inbjudningarna i januari redan (gifter oss 19), det är ju semestertider och vill hellre skicka tidigt så att folk kan planera...kommer ha o.s.a två månader innan så att vi kan planera med maten och så.
    Vi tänker också så, att vi skickar ut inbjudningarna ganska tidigt (februari har vi tänkt), men mest för att det passar bra så. :) Sen behöver vi ganska tidigt få veta hur många gäster det blir så vi också kan förbereda med maten (som vi lagar själva!)
  • Zouzou

    Hej! Jag hänger gärna på! 5.6 2010!

    det mesta bokat..bara lokalen som jag får veta imorgon om.

  • April 99

    välkomna ni nya! skoj med ännu flera :)
    Zouzou-trevligt datum! samma som oss...

    vi har väl också tänkt skicka i februari, känns lagomt o osa ett bra tag innan då vi ska göra all mat själva. när ska ni har osa?

  • Bettertogether

    April 99 skrev 2009-12-03 14:58:13 följande:


    välkomna ni nya! skoj med ännu flera :) Zouzou-trevligt datum! samma som oss...vi har väl också tänkt skicka i februari, känns lagomt o osa ett bra tag innan då vi ska göra all mat själva. när ska ni har osa?
    Mitten av april kanske.. cirka 2 månader före alltså :)
  • junibrud2010

    Vi kommer att skicka inbjudningskorten i februari. I april ska folk svara. Så har man 2månader på sig att ordna och fixa med festen..

  • Martinaa
    junibrud2010 skrev 2009-12-03 19:52:28 följande:
    Vi kommer att skicka inbjudningskorten i februari. I april ska folk svara. Så har man 2månader på sig att ordna och fixa med festen..
    Har tänkt precis samma här. Meeeen va jobbigt det är att behöva vänta med inbjudningarna! Vi håller ju hemligt om det hela tills gästerna får inbjudningarna, så jag hade gärna skickat dem typ idag så jag äntligen slipper hålla tyst! :P
  • junibrud2010
    Martinaa skrev 2009-12-03 20:42:45 följande:
    Har tänkt precis samma här. Meeeen va jobbigt det är att behöva vänta med inbjudningarna! Vi håller ju hemligt om det hela tills gästerna får inbjudningarna, så jag hade gärna skickat dem typ idag så jag äntligen slipper hålla tyst! :P
    Vi har sagt till folk ändå. Som ett muntligt Save the date typ.
    Vi har många gäster som kommer långt bort ifrån. Så vi har sagt till så dom har chans o tänka på resa o sånt
Svar på tråden JUNI 2010 nr 3