• Bettertogether

    JUNI 2010 nr 3

    Här hänger ALLA junibrudarna numera ;)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-12 21:31
    4 JUNI-
    JosieJose

    -5 JUNI-
    Cotopaxi
    JBB
    yatzy86
    josefineoerik
    05juni2010

    -12 JUNI-
    Grisbjörnen
    han och jag
    Plutten2010
    Yoodie

    -16 JUNI-
    RocknRolla

    -18 JUNI-
    1willB2

    -19 JUNI-
    AGITI
    bettertogether
    Cina66
    Converse
    Gerberan
    Tinndra

    -25 JUNI-
    ellabay
    Bellatrix1982

    -26 JUNI-
    GrodanoJag2010
    jessie81
    krutt
    chokladmonstret
    Cessan78

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 3
  • Converse

    Nej precis. Men jag tycker de lät som att hon blev sur för att du ville ha det gratis och att hon hade kunnat ställa upp om du betalat. Så uppfattade jag det, nu blev det krystat och hon ska skiva nåt så att hon slipper. Hppas du hittar någon annan som är bra på smink.

  • junibrud2010
    Converse skrev 2009-11-10 15:31:42 följande:
    Nej precis. Men jag tycker de lät som att hon blev sur för att du ville ha det gratis och att hon hade kunnat ställa upp om du betalat. Så uppfattade jag det, nu blev det krystat och hon ska skiva nåt så att hon slipper. Hppas du hittar någon annan som är bra på smink.
    Ja hon blev säkert sur. Och ja det kanske var dumt av mig. MEN hon har ju ändå produkterna så för henne skulle det kosta tid och arbete att fixa sminkningen. Vet ju t.ex att hon brukar sminka vänner för krogbesök etc. Hade det bara handlat om att hon inte vill göra nåt "gratis" så hade hon bara behövt säga det. Så hade vi fått komma på en lösning
  • April 99

    converse-vad surt! synd att hon inte kan prata klarspråk från början...

    bettertogheter- vi ska göra om hans förlovningsring till min vigselring. vi var unga o fattiga n'r vi förlovade oss så vi har bara en vanlig tunn slät ring, inget fel i det men det passar inte min käre sambos grova händer, men för mig blir det snyggt med två lika fast den ena är med stenar i istället :) han håller på att tillverkar själv(!) sin titanring, ska bara ha gravyr.

  • Bettertogether

    April 99 skrev 2009-11-11 12:05:11 följande:


    converse-vad surt! synd att hon inte kan prata klarspråk från början...bettertogheter- vi ska göra om hans förlovningsring till min vigselring. vi var unga o fattiga n'r vi förlovade oss så vi har bara en vanlig tunn slät ring, inget fel i det men det passar inte min käre sambos grova händer, men för mig blir det snyggt med två lika fast den ena är med stenar i istället :) han håller på att tillverkar själv(!) sin titanring, ska bara ha gravyr.
    Det låter ju som en jättbra idé att göra om hans förlovningsring till din vigselring!! :D Så romantiskt! Det borde ju bli en tradition! Tummen upp!
  • junibrud2010

    Nu har jag hittat en sida med billiga brudklänningar.
    Jag har hittat min klänning nu iallafall kostar bara 1490 sen kommer ju frakt etc till men iallafall

  • Aeternum

    Oj vad billigt - vart är den sidan?

    Kul! Själv sitter jag nu & velar då jag efterlyst "min drömklänning" som jag hittade i en tidningsannons för 3 år sedan, & hon som hade annonsen ringde & berättade att hon hade en kvar. Visserloigen i 2 stl för stor men det skulle inte vara några problem att ta in...
    Men problemet är att butiken är för långt bort för att jag ska kunna prova & se om det verkligen är drömklänningen...
    Skulle få den till -40% & då för 5500....

    En djungel det här!

  • junibrud2010

    Idag är det ett år sen jag och min sambo blev tillsammans igen. Vi hade en liten paus emellan. Så idag gav jag honom ett kärlekssspel. Typ 52 romantiska veckor men som jag gjort själv då..
    Han var så ivrig och ville dra lapp idag. Så nu har han en vecka på sig att utföra uppdraget som står på lappen och jag har ingen aning vad som står på lappen av alla dom två 52 uppgifterna jag skrivit...

  • Martinaa
    junibrud2010 skrev 2009-11-14 17:11:56 följande:
    Idag är det ett år sen jag och min sambo blev tillsammans igen. Vi hade en liten paus emellan. Så idag gav jag honom ett kärlekssspel. Typ 52 romantiska veckor men som jag gjort själv då..Han var så ivrig och ville dra lapp idag. Så nu har han en vecka på sig att utföra uppdraget som står på lappen och jag har ingen aning vad som står på lappen av alla dom två 52 uppgifterna jag skrivit...
    Va sött! :) Vad är det för slags uppdrag du skrivit då? Är det bara han som ska göra saker för dig, eller hur funkar de?
Svar på tråden JUNI 2010 nr 3