• PINI

    ni som ska gifta er utomlands! del 5

    Jag har, vi ska gifta oss i Thailand december 2009, så det är snart dags för oss...
    Kommer att vara borta 7 veckor och det ska bli så härligt. Ska gifta oss på koh Lanta.
    Vad är dina planer?

  • PINI

    Vi kollade också på dominikanska först och hade prelbokat sen började vi tänka att vi blir uttråkade där då de bolaget vi hade kontakt med endast hade all inklusive hotell och då hade det blivit att vi bara hängt där och vi är sådana som vill göra utflykter o dyl, så Thailand blev det istället. Närmare bestämt Koh Lanta för bröllopet men eftersom vi ska vara iväg 7 veckor så blir det många fler ställen, ska bli så härligt.
    Men Dominikanska såg riktigt fint ut och verklig lyx för en bra peng tycker jag.
    Jag minns inte vilket resebolag vi hade kontakt med men nämner du några som finns till domikanska så kommer jag nog på det. De verkade i alla fall riktigt bra tycker jag och gav ett bra pris.
    Har du införskaffat klänning och allt än? vad ska du har för någon?

  • PINI

    Hej!

    Ja, jag har köpt klänning och det är mer som en festklänning i vitt och längden är ungefär till knäna. Tycker den känns rätt i och med att vi ska vara på stranden, jag hade nog känt mig obekväm i en gräddbakelse=)

    Skönt att ha lite värme och sol att se fram emot nu när vintern närmar sig

  • PINI

    Hej!
    Tyvärr inte, jag hittade som sagt min i somras när alla affärer hade vita fina klänningar. Men nu i efterhand har jag varit i olika brudbutiker och kollat och de har ju väldigt fina festklänningar som alla kan fås i vitt, så att det blir en fin klänning fast i vitt.
    Har ni bokat när ert blir av ännu?
    Jag läste på en annan sida att man skulle välja texter till vigseln, men där trodde jag att de sa något som var allmänt och alltid användes, har ni fått frågan vad ni ska ha för text under cermonin?

  • PINI

    tessan1982: Vi ska gifta oss med hjälp av Lanta Diver och en kvinna som heter Maj-Britt där. Det känns jättebra och nu är det inte långt kvar...ca 3 veckor=) och knappt två till vi åker.

  • PINI

    Hej!

    Tessan1982:Lanta diver är jättebra i pris, de har ju inga priser utskrivna på sin hemsida men ligger bra mycket lägre än MJ-s som står på deras sida. Men MJ har ju verkligen ok priser om man jämför med vad man får i Sverige. Tror de kommer att var abra, de är väl rätt nya i branschen och kan int eleva på gammalt gott rykte utan måste skaffa sig ett bra rykte från början så jag tror de kommer att göra allt för att det ska bli bra.
    Jag hoppas LD är bra också, många har varit nöjda med dem så jag hopap sdet stämmer. Börjar bli lite nervös allt=)

Svar på tråden ni som ska gifta er utomlands! del 5