• gumzan

    JUNI 2010

    Är det någon mer därute än jag som ska gifta sig i juni nästa år?

  • Svar på tråden JUNI 2010
  • Lina o Peter

    Aha, men det låter ju hur bra som helst! Tack för beskrivningen och länken!

    Jag skulle vilja göra ett text-monogram, namn och datum, som stämpel (genom t.ex Mycards.se) och sedan embossa det med silverpulver på t.ex vigselprogram och festprogram. Inbjudningskorten kommer inte vara i papper utan vi ska göra en film och skicka dvd till de flesta, så där går det bort, men till några (äldre osv) ska vi skicka pappers-inbjudningar, så isf då ska de embossas också. Kul grej som gör att det ser så mycket mer arbetat ut!

    Jag har hittat en så rolig sida på engelska, med godisar man kan skräddarsy texten på! Bl.a har de godis med texten "Just married". Hihi! Kostar en del, en frp. med bara 50(!) godisar kostar £5,85, alltså ca 65 svenksa kronor, och då har jag inte hitatt om de ens fraktar till Sverige och vad det isf kostar, skulle ju va hur kul som helst!

    www.candydesigner.co.uk/acatalog/Just_Married_Rock_Sweets.html

  • Martinaa

    Hej på er!

    Ny i tråden här! Har hängt i maj-tråden i några månader nu, för det var länge tänkt 15 maj, men blev lite ändrade planer och nu hamnade vi till slut på 5 juni istället. Kommer dock vara kvar i maj-tråden då jag "känner mig hemma" där, men det hindrar ju inte mig från att älta lite bröllopsbekymmer här också, hehe.

    Vårt bröllop är hemligt för vänner än så länge, därav min väldigt anonyma presentation. Ser sååå fram emot att få skicka ut inbjudningarna så man slipper hålla tyst och bita sig i tungan för att inte försäga sig...

    MallaA:
    Vart har du köpt de skorna som finns i ditt galleri? Exakt sådana skulle jag vilja ha nämligen. Kan inte gå i skor med klack, och de där var ju jättefina!

  • Lina o Peter

    Ang. godset med texten:

    Hittade senare samma godisar på Ebay ifall någon är intresserad. .

    shop.ebay.co.uk/heatheraboyce/m.html&_armrs=1&_from=&_ipg=

    I påse med 50 st kostar då £5,99.
    Jag frågade vad det kostar att köpa 3 frp + frakt till Sverige, och frakten går då på £6,29. Totalt får jag då betala £24,26. Det är (idag) 266,34 svenska kronor.

    Jag mailade henne och hon var supertrevlig! Då jag skrivit att vi ska gifta oss i juni så bad hon mig beställa runt April för att godiset ska levereras så fräscht som möjligt.

    Tyckte det var en så rolig idé, jag har aldrig sett sådana godisar förut.

  • gumzan

    ÅÅÅÅÅ stället där vi ska vigsel och fest har gått i konkurs står det i tidningen, har försökt ringa. Ingen svarar... suck
    Vad gör man nu? även om de kanske säger att de ska öppna upp igen fast i ny regi vågar man??? eller ska man leta upp nytt ställe?? Råd tack!

  • Tausen

    Leta upp ett nytt ställe. Om de öppnar på nytt kan ni ju alltid avboka det.

  • MallaA

    Hej!

    Vad tråkigt med er festlokal :( Jag hade nog gjort som Tausen skriver, bokat något annat. Ett sort lycka till till er.

    Mina skor har jag köpt på Pernillas brudbutik www.pernillasbrudbutik.se/butik/ Där kan man designa sina skor som man vill ha dem (färg, klackhöjd, sula och hur de ska se ut fram och bak) Jag var lite orolig över storleken, men min vanliga storlek passar perfekt. Skorna är riktigt sköna.

    Jag och min älskling har även bokat rum för bröllopsnatten. Det blir ett jätte mysigt hotell som jag blev tipsad om här. Skönt att ha det fixat. Hur gör ni andra med bröllopsnatten?

  • Trollia
    MallaA skrev 2009-10-09 18:20:27 följande:
    Hej!Vad tråkigt med er festlokal :( Jag hade nog gjort som Tausen skriver, bokat något annat. Ett sort lycka till till er.Mina skor har jag köpt på Pernillas brudbutik www.pernillasbrudbutik.se/butik/ Där kan man designa sina skor som man vill ha dem (färg, klackhöjd, sula och hur de ska se ut fram och bak) Jag var lite orolig över storleken, men min vanliga storlek passar perfekt. Skorna är riktigt sköna.Jag och min älskling har även bokat rum för bröllopsnatten. Det blir ett jätte mysigt hotell som jag blev tipsad om här. Skönt att ha det fixat. Hur gör ni andra med bröllopsnatten?
    Ja dina skor var verkligen jättefina men jag har ju beställt min klänning med extra längd för skorna så får vänta tills den har anlänt så får man se vad för skor man ska ha.
  • Trollia
    gumzan skrev 2009-10-10 21:27:44 följande:
    Trollia!Varifrån beställde du din klänning?
    Köpt den på ebay, väntar på att den ska bli färdig tillverkad nu o skickad till mig från Kina..kan ge dig länken om du är intresserad...?
Svar på tråden JUNI 2010