Inlägg från: Korallbruden |Visa alla inlägg
  • Korallbruden

    Juli 2010 del 3

    Vilken färg och vad fick du betala per m för dukarna?

  • Korallbruden

    Idag har jag köpt min vigselring. Jippppiiiii. Hade en budjet på 25´ fick en offert på mellan 19-29´beroende på vitguld eller platina. Tog till kaplans aktioner och ropade hem en bättre ring än så för 6´7. Tack för kaffet kaplans!!! =)

  • Korallbruden

    Vilka bra priser!


    sarahkka76 skrev 2009-11-14 16:47:21 följande:
    Det svarta tyget som jag köpte på Ikea gav jag 29kr/m och tyget i purpur in i stan kommer jag att ge 39kr/m tror jag att det var.
  • Korallbruden

    Tack tjejer Tror att bilden går att se i mitt galleri. Det är en smid ring med 0,4 i pavé fattning. Den matchar med min förlovningsring som är lika dan samt med ett diamanthjärta om 1,06 karat i mitten av ringen. Skall försöka få till en vettig bild på den och lägga in i galleriet.

    Casmel: Om du tycker om ringen och tycker att du har råd så köp den. Slår du ut kostnaden per dag, som du skall ha den, så är den nästan gratis Klart du vågar ha den.

  • Korallbruden

    KatjaB: Det är ju bra att dubbelkolla även om du vet ... det är bra att vara 150% av 100 möjliga. Jag gör lika dant med klänningen... Maggie kontra Pronovias eller är är det så att det är dax för en Garamaj... när jag igentligen vill ha en Maggie... snacka om ilandsproblem. Dom andra är ju så fina... kanske kan ändra mig... eller är jag riktigt säker... hur som så blir det bra när velandet är klart

  • Korallbruden

    Tack brudarna känner att det vore trevligt att få använda ringen snart... känns så långt bort i tiden... Går det att fuska lite grann... bara ibland =)

  • Korallbruden

    Välkomna alla nya brudar!

    Imorgon skall jag gå nästa runda i klänningsdjungelen. Fokusen är nu inställd på spetsklänning så får vi se hur det går... återkommer och berättar mera.

    Trevlig kväll på er alla.

  • Korallbruden

    Var på Garamaj idag och provade klänning. Det gick åt skogen med min budjet...

    Den här planeringen har en tendens att ändra på mitt annars så ordningsamma, ekonomiska och logiska tänkande... På en bra rea trivs jag normalt sätt bäst...

    En del av hjärnan tycker att jag solklart skall betal för en Garamaj Gloria.

    Andra delen av hjärnan har just berädd att checka in första delen av hjärnan på psykakuten... Är jag vaken fram till kl 3:00 på morgonen så har det kostat mig 1428 kr i timmen att ha klännnigen + slöja på mig. Då är inte hår, smink, skor, underkläder m.m intäknat... inte relevant åt något håll!

    Alla kloka tankar om att det det finns ett liv efter bröllopet osv... är inte med riktigt i hjärnan... hoppas dom kommer tillbaka efter en nattsömn.

    Garamaj Gloria extra lång... har någon sett eller önskar sälja en sådan storlek 38-40 inboxa mig.

  • Korallbruden

    Just den är det. Jag provade flera olika men den var klockren. Perfekt med spansk slöja. Vacker elegant och ja... hmmm... dax att ta en titt på Pronovias också innan jag har gjort sönder spargrisen och snott pengarna...

  • Korallbruden

    Hmmm... man vet inte hur länge man får leva... kanske bäst att passa på ... Känner mig som Gollum i Sagan om ringen. My preciussssssssssssssssssssssss... Hoppas jag lugnar ner mig till i morgon. Annars blir jag ju löjligt jobbig... vid en åder av 34 kan man ju inte bete sig som en 4 åring i en godisbutik...


    Casmel skrev 2009-11-18 20:48:58 följande:
    Välkommen scimmietta Nja jo vi har maten nästan färdigt då det ingår i lokalen att använda deras catering.korallbruden: shit va fin klänning men inte så kul om det spräcker halva ekonomin...precis som du säger så finns det ett liv efter bröllopet oxå även om det e svårt att se just nu
Svar på tråden Juli 2010 del 3