Inlägg från: Korallbruden |Visa alla inlägg
  • Korallbruden

    Juli 2010 del 3

    KatjaB: Kalasfina skor Lägg i en sula, finns många olika att välja på

    Vad fick du ge för dom? Me like!

  • Korallbruden

    ÅHHH! TACK SNÄLLA! GULLE DIG =)har inte så hög klänningsbudget så jag blir mycket glad. Tack än en gång!

  • Korallbruden

    Å tack snälla till dig också =) jag har bara sett en för 2800 kr som är en kopia. Jag får dubbelkolla så jag inte missar något Kram och tack!

  • Korallbruden

    Hej rosesarered!

    Lovade dig att återkomma med svar när allt var klart så solklart att jag svarar:

    Vi har bokat Lancome´s egen makeup artist. Han kommer ut till bröllopsplatsen och sminkar brud+två tärnor. Anledningen till att han blev bokad är att det var en underbar personlighet, 10 års erfarenhet, utbildad i Frankrike och lyckates med ytters små medel få fart på en vinterblek och trött Korallbrud. Utan att han visste det fick han mig att känna mig fin igen. Härliga honom =)


    rosesarered skrev 2009-10-26 16:31:15 följande:
    Vem är det om jag får fråga? Jag letar också och vill helst ha någon som kan åka hem till mig..Frågade om Emma Nors här på bt förut och har kollat gamla trådar, hon verkar vara väldigt duktig MEN hon har inte svarat på mitt mail som jag skickade för ett par veckor sedan och inte ringt tillbaka mig efter att jag lämnat ett röstmeddelande på hennes telefon.Förmodar att hon är väldigt upptagen men lite konstigt är det ändå tycker jag. Hon kan ju alltid slänga iväg ett kort mail där hon skriver att hon är väldigt upptagen men återkommer senare...
  • Korallbruden

    Lycka till imorgon


    källerudd skrev 2009-10-29 19:44:16 följande:
    I morgon ska jag provaklänningar...Denna gången är det älskling som får följa med...Tänkte försöka göra som några tipsat om att testa en klänning med vid kjol och någon i tyll så man vet hur det känns...Ska blir så härligt...LängtarI helgen ska vi till mina föräldrar och där måste det bland annat fattas beslut om vi ska ha tält eller vara inne. Så vi måste titta på trädgåren för att se hur vi vill ha det och om det fungerar. Ska bli skönt att få några ? till !
    Lycklig tjej: Det borde inte vara så svårt att hitta din Nixa. Kontakta grabbarna som har Nixa annars och kolla med dem vilka som köpt in din model eller fråga om du får beställa den från dom direkt Håller tummarna för att du hittar den.
  • Korallbruden

    Han var inhyrd för två dagar vid öppningen av en bra parfymeri Vet ej om han har någon hemsida. Har bokat honom och håller på att kollar hur det är med provsminkning


    rosesarered skrev 2009-10-31 10:30:17 följande:
    CeKe,jag pluggar på pedagogiska institutionen. Mer än så vill jag inte säga, tänkte vara lite anonym ett tag till Vi är ganska få studenter på campus på min utbildning så det får bli lite halvhemligt.Förstår csnbekymret. Kan själv tänka mig plugga mer men ekonomiskt så blir det lite klurigt, men det är toppen när man hittar lösningar som du har gjort!Lycklig tjej,mitt tips är Ingvors brud&fest som ligger i Stockholmstrakten och har ett stort sortiment Nixaklännigar. De är jättetrevliga och serviceminded där så ring dit och hör tycker jag!Tack för tipset Korallbruden!var hittade du honom egentligen? har han någon hemsida eller liknande?Casmel,vad kul då är det bara att sätta igång med alla bröllopsbestyr! Kommer ihåg känslan när vi bokade vår vigselförrättare, kändes helt overkligt
  • Korallbruden

    Roligt att ge sig ut och kolla på ringar. Risk finns att bli som Gollum i sagan om ringen " - My preschessssssssssssssssss" Skall försöka ta mig i kragen och ge mig ut också. Engelbet har en grusring som kanske skulle passa min förlovningring.

Svar på tråden Juli 2010 del 3