Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010 del 3

    Hej, välkommen och grattis =)

    Lugna puckar, det är ju låååångt kvar än så länge! Alldeles för långt kan jag tycka... eller kanske inte i o f sig när man som vi helt plötsligt måste börja om med pengasparandet =)


    iregnet2010 skrev 2009-10-20 20:41:23 följande:
    hej , hoppar in i tråden, nyförlovad och med kyrka bokad till den 10 juli nästa år. Nu är full rulle med planeringen blir lite lätt stressad när alla verka ha kommit så långt bara...
  • CeKe

    Ja, lokal är ett stort plus att få klart. Nja, när det gäller våra pengar, så håller vi på att köpa båt och till den gick helt plötsligt alla våra besparingar. En båt med ruff är bådas önskan och någonting som vi kommer att ha glädje av många år framöver, så vi har valt att investera i en sådan =) Och vips har vi även vår smekmånad ordnad!

    hur som helst ska vi nog lyckas med pengasparandet. Tänker inte köra på någon dyr bröllopshistoria, utan räknar på att det allt som allt kommer att kosta ca 30000 för en fest på 100 pers + kläder och ringar. Och så kommer vi önska oss pengar i present. Så det booorde ju gå, speciellt eftersom vi inte har något hus som kan kräva pengar, inga barn heller. Det enda som kan jävlas med oss är väl bilen och nu båten.. så håller tummarna för att dessa är snälla med oss =)


    iregnet2010 skrev 2009-10-20 21:10:36 följande:
    ja, så fort lokal är fixad borde det vara lite lättare att pusta ut..oj att börja om låter jobbigt, vad har hänt ? Ja jag sitter själv och leker lite med budget.
  • CeKe

    Ja, det verkar va en knepig grej med lokal i sthlm! Har en kompis som har kämpat med just det och jag känner verkligen med henne! Verkar va en dyr historia... Vi kommer att ha vår fest på Gräddö och är supernöjda med det.


    iregnet2010 skrev 2009-10-20 21:36:19 följande:
    låter supermysigt, jag och m2b är inte tillräckligt pyssliga för att klara av det men det är ju toppen. Jag håller tummarna. Ringar är en sak vi faktiskt har fixat (eller vi och vi, min m2b köpte båda mina ringar i ett set när han friade=me like)Vi bor i centrala stockholm och det känns väldigt tröstlöst att få till ett bröllop som inte blir dyrare än vad man vill. antar att man får hitta saker att spara in på...
  • CeKe

    Gräddö ligger utanför Norrtälje, nära Kapellskär, om du vet var det är. ojoj, 2000 kr/pers är ju hutlöst!

  • CeKe

    Mmm, är riktigt nöjd med att övervikten inte längre är befintlig, men det ligger hårt jobb, många träningspass och många hungriga/sötsugna timmar bakom det! =)

    Jaa, sådana har jag provat, men de har för mig en förmåga att rulla upp och hamna vid bikinilinjen, vilket inte alls är nå bekvämt. Har provat det mesta faktiskt, barnpuder och allt möjligt men helt enkelt kommit fram till att varma dagar är kjol inget bra alternativ.. så utan stayups blir det inte under klänningen... Men det där med tålösa stayups lät intressant! Någon som vet vad sådana finns?


    JollyO skrev 2009-10-21 10:12:00 följande:
    Det finns väl sådana där "hålla-in-magentrosor" som även går ned en bit på låret? Hittade på Lindex. Kan väl vara bra även om du nu inte har någon övervikt (stackars dig ) www.lindex.com/se/Product/Product.aspx
  • CeKe

    Ja, visst är Gräddö en pärla =) Mina föräldrar bor där ute, så det var ett rätt enkelt val trots att vi själva bor i Gävle. Vi får hem vår kära namnlösa båt i helgen och som kuriosa kan jag berätta att vi bestämt oss för att önska oss pengar till båten i present och så även starta en namntävling samtidigt som inbjudningarna skickas ut och sedan berätta vinnaren och båtens namn på festen =) Har fått för oss att det kan va lite skoj... Helt otroligt med en 34 år gammal båt som aldrig haft nåt namn...

    Japp, vi ska köra ner den sjövägen innan bröllopet och sedan är planen att vi åker ut på bröllopsresa dagen efter bröllopet, bara vädret är med oss! Om inte annat kan vi ju börja med den korta sträckan över till Lidö krog så att det i alla fall känns som att vi kommit iväg från Gräddö med den =)


    Korallbruden skrev 2009-10-21 13:08:31 följande:
    Gräddö är underbart! Vi har flera vänner som har sommarställen där. Det kommer att bli dunderbra. Tar ni båten där ifrån?
  • CeKe

    Välkommen! Om lokal är knivigt kanske det går att ordna med sådana där stora partytält som man kan hyra etc? I juli bruuuukar det ju ändå vara rätt ljumma sköna kvällar, så det kan ju bli super! Var på en fest i somras som hade så och det var riktigt trevligt!


    Casmel skrev 2009-10-21 19:27:31 följande:
    Hej allaFörsta gången jag är här inne eftersom vi precis bestämt ett datum 100717 blir det bröllop för vår del och jag tänkte att det är så lång tid kvar så jag behöver inte börja planera redan men så började jag läsa här och fick lite smått panik när så många redan bokat kyrka, lokal o bestämt catering osv... Vi har nästan bestämt oss för ett utebröllop vid sjön där vi bor men lokal är lite knivigare...Vad har ni andra för teman, färger osv...*nyfiken* Jag kan ju inte bestämma mig :-S
  • CeKe

    Verkar kämpigt och dyrt det där med fotograf. Runt oss har det visat sig att det vimlar av folk som vill fotografera: Min tärna, en "typ" släkting, en kusins nya kille, en grannes kille etc, så för oss är det mer ett problem av att välja, eller kanske låta allihopa fota helt enkelt =) Vore ju i o f sig kul! Kan ju bli en mängd olika typer av fotografier, vilket inte vore så dumt.. haha, kommer väl mer kännas som att vi är kändisar för en dag med ett koppel av papparazis efter oss *ler*

  • CeKe

    En liten anekdot är från min tärnas bröllop. De hade kostat på en bra fotograf... Jag var hennes tärna och var med när de fotades och samtidigt som fotografen tog kort, passade jag på att ta egna också, vilket var helt ok. I slutändan var det ett av mina kort som blev det bästa och som de valde att förstora. Haha, jag är världens amatörfotograf =)

    Håller tummarna för att våra bekanta kan sina saker. Det är åtminstone två av dem som är fotografer och min tärna går i kurs hos en duktig fotograf, så det blir nog också bra =) Om inte annat är nog hon den som skulle vara "petigast" med att det blev bra, för vår skull och hon vet ju precis vad i alla fall jag gillar och inte gillar för miner, dubbelhakor etc på kort...

  • CeKe

    Jättefina kort fotografen hade på sin sida!!! Jaaa, jag hoppas verkligen att det blir bra.. och tänkte kolla runt en del och få inspiration också, så att den/de som ska fota vet lite vad vi vill ha.. Ute på gräddö finns det bland annat ett stort ankare ute på en klippa som jag gärna att vi ska fotas bredvid eller nåt kul.


    Korallbruden skrev 2009-10-23 17:14:03 följande:
    Lyckost dig ceke! så bra har inte jag det
Svar på tråden Juli 2010 del 3