• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • EmMagnus

    Jag tycker också att det hade varit jättekonstigt att bjuda in folk i efterhand för att andra har tackat nej. Om jag själv hade blivit bjuden till ett bröllop för att andra hade tackat nej och sen fått reda på det i efterhand hade jag blivit vansinnig. Men det kanske bara är jag...

  • patrikoannika

    Nej, det är INTE bara du som tycker så. ABSOLUT INTE!


    EmMagnus skrev 2009-11-30 21:31:25 följande:
    Jag tycker också att det hade varit jättekonstigt att bjuda in folk i efterhand för att andra har tackat nej. Om jag själv hade blivit bjuden till ett bröllop för att andra hade tackat nej och sen fått reda på det i efterhand hade jag blivit vansinnig. Men det kanske bara är jag...
  • jaao

    Vi har inga reservare på vår gästlista men jag skulle heller inte ta illa upp om jag själv blev bjuden som just reservare, personligen skulle jag fatta att det inte var fär att de inte gillar mig utan för att man tyvärr oftast har en budget att gå efter... så enligt mig är reservare ingen dum idé.

  • Bluebride

    jag är glad om några tackar jag, inte för jag vill det, men det är bättre när man har en tight budget

  • Hillena

    Vad härligt. Vad blev det för ngt gott?
    Själv gör mina föräldrar vår tårta, den som fanns med i en bröllopstidning för inte så längesen. Ska bli spännande att få provsmaka sen!

    Kom just på att det är mindre än ett halvår till vårt bröllop, såå härligt, vad man längtar nu.


    CiaLovesAndreas skrev 2009-12-01 19:32:33 följande:
    Idag har vi gjort vår beställning på tårtan
  • Martinaa
    CiaLovesAndreas skrev 2009-12-01 19:32:33 följande:
    Idag har vi gjort vår beställning på tårtan
    Oj, det med? Vi har bokat tårtställning och när vi sa vårt datum så fick vi reaktionen "oj, ja ni var ute i god tid", så vilken tårta vi vill ha kommer vi nog inte boka förrän i typ april-maj. Men skönt att sätta ännu en bock på "att-göra-listan"

    Fler här som tänkt gå ner lite till bröllopet? Jag skulle vilja men jag kommer antagligen inte lyckas... :P Jag är alldeles för dålig på att äta bra och rätt, men idag var jag i alla fall ute och gick/joggade en runda på drygt 8 km!
  • jaao

    *gnäll*gnäll*gnäll

    Idag är jag bara sur och grinig, känner mig motarbetad av allt och funderar om det är ett tecken på att vi egentligen inte ska gifta oss... Varför kan inte något bli som jag vill?
    Kontaktade resturangen vi ville hyra festvåningen av för ja, två månader sedan om inte mer... han har fortfarande inte hört av sig fast jag påmint honom 2ggr. Nu känne det inte ett dugg kul att ha middagen där Och jag kommer verkligen inte på något annat ställe som skulle bli lika bra...

    Förlovningsringarna vi beställde hade fel storlek på min ring så jag måste skicka in den igen, jag måste hinna få tillbaka den så jag vet att storleken blir bra innan vi beställer vigselringarna som har en leveranstid på 2månader... Med min tur har vi väl inga ringar på vigseldagen!

    Rummet för vigseln fick man absolut inte boka innan man har ansökt om hindersprövning, vilket betyder att vi inte vet tid eller någonting förän i början av mars...vilket i sin tur leder till att inte inbjudningarna kommer ut förän i slutet av mars...

    Summasummarum, vi har inte NÅGONTING klart!

    Någon som har tips på trevliga festlokaler-vigselställen i
    Västmanland/uppland?

  • patrikoannika

    Jag kämpar på med några kilon... Meeen det är ju inte lätt alltså. Speciellt inte nu när det snart är ju och allt. Men jag har gått ner rätt mycket i vikt innan (-42 kg) så det vore väl konstigt om jag inte ska fixa 4kg till maj!


    Martinaa skrev 2009-12-01 20:18:07 följande:
    Oj, det med? Vi har bokat tårtställning och när vi sa vårt datum så fick vi reaktionen "oj, ja ni var ute i god tid", så vilken tårta vi vill ha kommer vi nog inte boka förrän i typ april-maj. Men skönt att sätta ännu en bock på "att-göra-listan" Fler här som tänkt gå ner lite till bröllopet? Jag skulle vilja men jag kommer antagligen inte lyckas... :P Jag är alldeles för dålig på att äta bra och rätt, men idag var jag i alla fall ute och gick/joggade en runda på drygt 8 km!
  • Martinaa

    jaao:
    Men gumman då...! :( Kan du inte ringa och boka en tid med feststället så du får prata med honom direkt och ställa alla dina frågor och samtidigt se hur det ser ut och så? Då kan du ju se till att han, där och då, bokar upp er på ert datum?

    Ang ringarna så måste du väl kunna få prova olika storlekar i butik? Gå in på närmaste Guldfynd om det inte finns "din" butik och be att få prova. Säg att du vill veta vilken storlek du ska ha så du kan meddela din fästman det ifall han tänkt överraska eller nåt, hehe.

    Att ni inte kan boka vigsel förrän hindersprövningen är gjord är väldigt märkligt!! Får man verkligen inte ens preliminärboka?? Skumt, men är det deras regler är det kanske inte så mycket att göra åt.

    Även om det känns lite jobbigt nu så ska du se att det ordnar sig nog till slut och ni kommer få ett fantastiskt bröllop! Styrkekram till dig!!

    Annika:
    Wow, det var inte illa! Då ska nog inte fyra kilo vara nån match, hehe!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3