Inlägg från: Heloise |Visa alla inlägg
  • Heloise

    25/7 Here we go...

    Jag och Panzer gifter oss den dagen!

    Själv har jag struckit 16 lakarn och håller på med 3+ kökshanddukar som jag sen ska fålla och göra servetter av, eftrsom jag är en snål jävel

    Hade 2 provningen på klänningen idag, bantningen har hjälpt och hon måste ta in den( la ut den förra veckan) hade hela stassen på mig men hann inte uppbåda någon större glädje eftersom tuttarna halkade ur!

  • Heloise

    Blev hippad igår av mina underbara vänner; fan vad kul det var!

    De kom och kidnappade mig på jobbet, sen fick jag åka skidor uppför slottsbacken och efter skidorna fick jag gå på floating.
    Sedan var det härlig picknick i det gröna och sen iväg på go-cart! Efter go-carten drack vi kaffe och käkade bullar hemma hos en av tjejerna och efter det bar det iväg på.... Hiphop lektion. Helt enormt super kul, har aldrig dansat hiphop i hela mitt liv men vi fick lära oss ett nummer som jag kommer avkräva att vi framför på bröllopet haha. Get your hands up get your hands upp känner ni gunget tjejer

    Efter hiphoppande så blev det en sväng till en annan kompis occh dusch smink och iväg på restaurang med mumsig mat och många skratt. Efter maten så drog de iväg mig till ett ställe jag aldriga varit på tidigare och antagligen aldrig kommer gå till nå mer heller, en karaoke bar, jag hatar att sjunga och är dessutom skräckslagen när det gäller publika framträdanden och att sjunga in public är liksom en mardröm för mig, men va fan man har bara möhippa en ggr så jag rockade järnet till ABC och Enter Sandman och sjöng av hela mitt hjärta, rock killarna i baren skrek en gång till och servitrisen videofilmade det och har tydligen lagt ut det på nån sajt.

    Efter karaokebaren bar det av mot krogen och där dansade vi i 2 timmar tills stället stängde och jag vart satt i en taxi!

    Hade så otroligt kul, och känner tacksamhet över att jag har så underbara vänner!

  • Heloise

    Usch då, min sömmerska ringde idag, men jag sköt upp provningen tills nästa måndag. Äter snuskshakes och hoppas ha blivit av med en 5 kg eller så tills dess( har alltid gått ner så mkt annars) Känner mig stor som ett hus och fet som en julegris!!

    MEN jag är helt övertygad om att våra klänningar kommer sitta som en smäck på vår bröllopsdag och vi kommer vara vackra och känna oss vackra!

    Skulle blivit rätt less på min sömmerska om hon sagt så, varför säga det när det är försent? Puckat!


    090725 skrev 2009-07-13 20:13:04 följande:
    Jag har varit med min klänning för lite justering till sömmerskan idag, är sur purken besviken irro ja you name it...tycker inte klänningen passar på mig. Tuttarna ser ut som att de är storlek störst i världen och allmänt plufsig. Jo jag är rund sedan tidigare och det får jag ju acceptera men inte nu när man ska vara fin Kändes bättre för nån vecka sen när jag provade den i min ensamhet med halsband m m....Till råga på allt sa sömmerskan idag att hon tänkte föreslå att hon syr en helt ny klänning som sitter bättre förra ggr jag var dit...för endast 1000 kr!! Varför säger hon det idag?! Nu är det för sent, hon tar inte på sig nåt nu utan ska ha semester då sonen är och hälsar på med familjen....Summa summarium = en dålig dag idag
  • Heloise

    underkläder är avbockat!
    Ny kostym til blivande maken är inhandlad
    kvar att göra!
    De förbannade j-la festprogrammen
    och etiketter på vinflarrorna.

    Sen är det nog klart tror jag! Ska riva av programmen i morron och på torsdag, vinflarrorna oxå. Sedan ska jag städa undan all som står framme på fredag för på måndag kommer städerskan och städar hela huset, gör rent fönster etc ska bli så himla skönt
    Måndag har jag sista provningen på min klänning. Hoppas allt sitter som det ska. Sedan drar operation laga mat iggr! Torsdag är helt vikt åt matlagning, fredagen är oxå matlagning samt dukning i lokalen.

  • Heloise

    jag håller på och röjer inflör städningen på måndag, herre min je vad skit man har!!!!!!!

    Annars ska vi göra klart festprogrammet aka stenen på mina axlar och sedan så hmm sista provningen på måndag.

    Vi struntar i att fixa ris, vill folk får de kasta, annars går det verkligen strålande utan kastning

    Orkar inte hålla på och fixa med det oxå, jag har kommit till den punkten att jag ädnar mig åt damage control och skippar allt som suger energi ur mig. Blivande mannen målar hus så han slipper det mesta av fixandet

  • Heloise

    Jag har precis beställt tackkort, det blev ett slags collagekort med 7 små bilder. Våra namn är förtryckta men jag tänkte lägga med en liten personlig lapp och tacka för presenterna( vi fick prestentkort på resia av alla, precis som vi önskat oss)

    Jag har ingen energi att sitta och pula med tackkort som jag egentligen hade tänkt gjort. Men jag tyckte att de vart jättefina och lite annorlunda dessutom.

Svar på tråden 25/7 Here we go...