Inlägg från: Tess80 |Visa alla inlägg
  • Tess80

    25/7 Here we go...

    *räcker upp handen* Vi med =)

  • Tess80

    Ja nu börjar verkligen nervositeten sätta in!!! Ringde vår kantor idag och har nu bestämt in och utgångsmarsch låtar, det känns bra =)

  • Tess80
    20090725 skrev 2009-07-11 13:02:52 följande:
    igår fick jag min hippa å jag e fortfarande helt över lycklig!bröt ihop flera gånger för att jag va så lycklig!skall berätta mer imorgon, men nu skall jag iväg å jobba på ett bröllop!
    Åh vad roligt!! Ja du måste "skvallra" när du har tid sen hi hi!

    Idag är det exakt 2 veckor kvar
  • Tess80

    Nu är det bestämt att på fredag ska vi träffa våran D.J för att gå igenom lite låtar och annat praktiskt hi hi!

    Åh vad man längtar nu, samtidigt som man känner att nervositeten ligger o "gror" i en he he!

  • Tess80

    Ja jag vet inte riktigt jag heller hur jag gör med min slöja. Men jag tror att jag tar det som det kommer. Känner jag på kvällen att den är "i vägen" eller är "jobbig" så tar jag av mig den.


    sarmarg skrev 2009-07-14 17:00:45 följande:
    Jag har en kortare slöja som jag är brydd på om jag ska ha hela kvällen, eller om man ska ta av den. Den når ner till skulderbladen
  • Tess80

    Jag blir så irriterad!!! Jag hittar inga finskor till min son! Dom jag hittar är svindyra! Det finns däremot jättefina skor till flickor, men inte till små pojkar!

    Jag letar efter svarta finskor i stl 29-30! Men det verkar vara svårt....

  • Tess80

    Jag har kollat lite nu på brandos (tack för tipset föresten he he) Men jag hittade inga där....och sedan så är det lite kris med tiden också om man ska beställa skorna. Vet ju inte om dom hinner komma i tid....

    Men där jag har varit inne o kollat, som på DinSko och Skopunkten så fanns det inga lite finare skor till pojkar...*suck*


    sarmarg skrev 2009-07-14 17:48:38 följande:
    har du kollat på brandos
  • Tess80

    Nej, min son behöver inte ha typ svarta lackskor som fin skor, men något lite finare än vanliga gypaskor och sandaler vill vi ju ha he he. Men ska absolut kolla det där med converse kängor, hur det ser ut osv. Alla tips är välkomna

    Vid havet skrev 2009-07-15 08:55:07 följande:


    Måste han ha fin-fin skor då? Kan han inte ha tex svarta tygskor (typ vans)?Min bonusson ska faktiskt ha svarta conversekängor. Det blir jättetufft!
  • Tess80

    Vi har köpt safflor istället för vanligt ris. Vi kommer att dela upp dessa och lägga i påsar i en korg, som gästerna får ta en påse när dom går ut ur kyrkan.


    StinaochTomas skrev 2009-07-16 10:11:11 följande:
    Fjärilarna börjar sprida sig i maggropen tycker jag.. Har svårt att somna.. Men gud så spännande det ska bli!!! :)Idag ska vi skriva ut vigselprogrammet.. Plus handla lite dricka till festen.Jag har en liten fråga.. Hur gör ni med ris? Mina föräldrar säger att det ska vi inte fixa utan det är upp till gästerna, men de senaste bröllopen vi varit på så har brudparet haft korg med påsar med ris/rosblad/puffat ris.Vi tänker ha puffat ris på bröllopet, eller ska man ha vanligt ris?Idéer/tips tages emot med tacksamhet.. :)
  • Tess80

    Japp nu har vi gjort det! Vilken fantastisk dag det var! En av dom absolut bästa i mitt liv! Helt otroligt! Lägger upp mer bilder sen, jag har inte några på datan än he he!

    Men sol och varmt fick vi iaf.! Allderless underbart!

  • Tess80

    Tackkorten har vi redan skickat iväg he he! Vi hade en liten tryckt text på korten, men sedan så signerade vi dom med våra namn.

Svar på tråden 25/7 Here we go...