• pandis81

    Bröllop 2010 nr7

    man skulle ju kunna dekorera med antingen något bär eller kanske blomma eller kvist, för att få in det naturliga. Det är ju inget man behöver äta upp, bara för ögats skull.


    Bettertogether skrev 2009-08-23 18:49:07 följande:
    Nu har jag provbakat muffinsarna vi ska ha istället för bröllopstårta!!! De blev supergoda! :D ...och dessutom jättebilliga att tillverka. 0,28 ? (3 SEK) per muffins! Perfekt!! :DMen då har jag inte räknat med muffinsformarna och dekorering ännu.. Några förslag vad man kunde dekorera med när färgtemat är grönt och naturligt och muffinsformarna förhoppningsvis är limegröna?!
  • pandis81

    Vi ska ju också laga all mat själva, och de har kök i den lokalen som vi ska vara i som vi ska kolla på den 6 september (alltså söndag om två veckor) gissa om jag börja längta.

    ska ta och skriva upp en liten lista på saker man vill kolla och kanske fråga när man kommer dit.

    Vi har en kompis som ska fotografera oss efteråt, och hon är hobbyfotograf, och tar så fina bilder och jag litar fuullt på henne att hon får några fina bilder på oss. Och hon har även en annan kompis som också älsar att ta kort och har en riktigt bra kamera som kommer att följa med henne och ta bilder. Så jag är inte alls orolig.

    Börjar faktiskt kolla runt lite vad man hittar för god mat som man kan tänkas att göra, ska testa lite olika recept så får vi se om det är gott och bra för bröllopet.

    Sen så har vi varit hos våra toastmasters idag och hon hade gjort en tårta till sin systerdotter som var en försmak av våran bröllopstårta som hon ska göra, bara för att se om det vart gott och testade lite fyllningar.
    Och OJ säger jag bara.. riktigt riktigt gott så det kommer att bli så bra. ååå vad jag längtar.

  • pandis81

    men har ni hittat någon lokal än eller letar ni fortfarande ???


    Humlan66 skrev 2009-08-23 21:22:59 följande:
    jaa jag längtar jag med - tills vi har bokat den där *piiip piiip* lokalen ... ha ha ha
  • pandis81

    Hej tjejer..
    Jag har jobbat en del nu i dagarna så därför har jag inte varit inne,
    jag har suttit och funderat på, eftersom vi har kommit ganska billigt undan nu med lokal(bord,stolar och porslin) så kommer vi ju tjäna lite pengar.
    Därför funderade jag på om man kanske skulle hyra en bil som transport från kyrkan till lokalen. Och så inte säga något till mannen utan som en liten överraskning.

    Han älskar ju lite gamlare bilar, kanske kan man få tag på någon gamal bil som någon har eller på någon sida så att den står utanför kyrkan när vi kommer ut.
    Vad tror ni om det ???

    Jag funderar även på vart man ska sova natten innan vigseln.???
    Min sambo vill att vi inte ska sova på samma ställe bara för att vi inte ska se varandra förän kyrkan. Det var den traditionen som han ville hålla på.
    Men ska vi sova på två olika hotell??
    ska vi sova ensamma helt eller ska vi ha dubbelrum och sova med tärnorna och bestmännen???
    Hur hade ni gjort ???

    Vi kommer ju vara i våran hemstad där vi är uppfödda så vi kommer ju inte ha tillträde till våran vanliga lägenhet.

    så hur hade ni gjort. ???

  • pandis81

    ja vi har inte tänkt att boka någon dyr fotograf, jag har pratat med min ingifta kusin som har ett stort foto intresse och fin/dyr kamera att ta kort på oss. Och så kommer gästerna att ta massor med kort det vet jag.


    Bluebride skrev 2009-08-31 15:17:19 följande:
    jag funderar på att skippa fotograf och be gästerna, fler som tänker så?
  • pandis81

    haha jag tänkte det samma
    men jag ville inte fråga då är jag säkert jättefånig. men nu när du har frågat så tänker jag det samma..
    vad är det för något `????

    jag längtar så tills på söndag, för då ska vi kolla på våran lokal. håll tummarna för att den är någorlunda bra för den pengen.

    vad tycker ni man ska kolla på??? fråga personalen ??? tänka på ???


    Bluebride skrev 2009-08-31 22:37:45 följande:
    vad är inkasnöre?
  • pandis81

    jag gick miste om nattningen i kväll då jag har jobbat och inte var hemma förän halv tio ca. Så hon sov redan när jag kom hem så det var ju både skönt och tråkigt.


    Bluebride skrev 2009-08-31 22:41:50 följande:
    jag ska ringa kvinnan som ska visa oss lokalen imorrn. Måste se på den så man kan planera lite.Nu ska jag ge min dotter sin nattvälling. Godnatt
  • pandis81

    det är aldrig kul när fogden kommer så jag håller alla tummar för er.

    Jag kommer att binda min bukett tillsammans med min mamma och mormor, mormor har själv varit florist i alla år så hon kommer att hjälpa mig tillsammans med mamma. så det kommer att bli bra, det jag kommer att beställa är corsagen till man,bestmännen och så ska min pappa få ha en också, eftersom han går in med mig.
    jag tänkte faktiskt gå igenom allt idag som vi hitills har handlat så att jag kan skriva en lista på det som faktiskt är klart så att man inte glömmer något även dom små sakerna som ska göras.


    Bluebride skrev 2009-09-02 12:57:25 följande:
    På kul har jag skickat ett mail till en kille som fotar för vår lilla lokaltidning här i "byn", får se om han svarar.Nä, nu måste jag börja städa, fogden kommer om 3,5 timme, kul va?
  • pandis81

    ja det var ju lite tidigt, har för mig att ni hade ert i juni nästa år.
    Men har man klädkoder och gäster som får åka en bit så får man nog vara ute i god tid.
    Det har ju inte vi så därför skickar jag våra i slutet av detta år.

    Nu är det inte långt kvar tills vi får kolla på lokalen.. (söndag) gissa om jag är nyfiken och förväntansfull.


    yatzy86 skrev 2009-09-03 10:20:57 följande:
    Idag får våra gäster vår inbjudan. Känns sjukt nervöst då vi valt skicka ut dem så tidigt på grund av klädkod och att vi hållit det hemligt. Så ska bli spännande och se om vi blir nedringda eller om ingen bryr sig :D
  • pandis81

    Precis i detta nu så damp Bröllopsguiden ner i brevlådan.
    Hade ju faktiskt glömt att jag vann en prenumeration av den tidingen.
    det är ju inte varje månad man får den. Men ojjjj nu har jag verkligen något att läsa när vi åker ner till Linköping i helgen.

    JIIIIPPPPPIIIII.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7