• Svar på tråden JULI - 2010 del2
  • rosesarered

    Nja tror inte att min kille hänger här på bröllopstorget. Förutom att vi kollat på planeringspunkterna och lite annat smått och gott.

    Ikväll känner jag mig lite smågrinig. Har varit hos frisören och färgat och slingat håret, jag hade till och med en bild på färgen jag ville ha med mig. Det blev inte alls som på bilden utan mycket mörkare Trivs inte alls i såhär mörkt hår utan hade tänkt mig en varm kopparbrun ton i håret. Nu är det mörkbrunt och jag ser så blek och trött ut i den färgen.
    Känns så surt när man spenderat x antal kronor på det också..

    Hoppas alla får en bra helg!

  • sockersmulan

    Fy vad trist! Men kan du inte be frisören göra om det? Tror de brukar göra omfärgning gratis..


    rosesarered skrev 2009-08-28 16:39:49 följande:
    Nja tror inte att min kille hänger här på bröllopstorget. Förutom att vi kollat på planeringspunkterna och lite annat smått och gott.Ikväll känner jag mig lite smågrinig. Har varit hos frisören och färgat och slingat håret, jag hade till och med en bild på färgen jag ville ha med mig. Det blev inte alls som på bilden utan mycket mörkare Trivs inte alls i såhär mörkt hår utan hade tänkt mig en varm kopparbrun ton i håret. Nu är det mörkbrunt och jag ser så blek och trött ut i den färgen.Känns så surt när man spenderat x antal kronor på det också..Hoppas alla får en bra helg!
  • rosesarered

    Jo alltså när jag satt där i frisörstolen så tyckte jag inte att det såg så illa ut, jag sa till tjejen att jag tyckte att det var lite mörkt.. Sen när jag promenerade hemåt och tittade i skyltfönstren så tyckte jag att det såg alldeles för mörkt ut.
    Jag är så feg också, vågar inte säga sånt till frisören mitt hår är rätt slitet också så en omfärgning känns ju sådär. Vi får se jag kanske nöjer mig men nästa gång går jag till en annan frisör!


    sockersmulan skrev 2009-08-28 16:42:41 följande:
    Fy vad trist! Men kan du inte be frisören göra om det? Tror de brukar göra omfärgning gratis..
  • sockersmulan

    Haha, känner igen det där alltför väl! Är också jättefeg vad gäller att säga till frisörer att jag inte är nöjd..´


    rosesarered skrev 2009-08-28 16:49:30 följande:
    Jo alltså när jag satt där i frisörstolen så tyckte jag inte att det såg så illa ut, jag sa till tjejen att jag tyckte att det var lite mörkt.. Sen när jag promenerade hemåt och tittade i skyltfönstren så tyckte jag att det såg alldeles för mörkt ut. Jag är så feg också, vågar inte säga sånt till frisören mitt hår är rätt slitet också så en omfärgning känns ju sådär. Vi får se jag kanske nöjer mig men nästa gång går jag till en annan frisör!
  • KatjaB

    tycker du ska ringa o säga a´tt nu när du fått smälta det lite känner du att det inte alls var det du ville ha, din bild var ju mycket ljusare. de är oftast inte omöjliga o de vet ju också att missnöja kunder kommer förmodligen tillbaka fler gånger om de är nöjda

  • LyckligTjej

    Håller med dem föregående, kännas det inte bra så ska du ta kontakt med din frisör.

  • KatjaB

    kece: min sambo är inte inne här själv, vad jag vet iallafall.. däremot så har han kollat över axeln och varit rätt nyfiken, plus att jag pratar ju om vad jag läst/skrivit osv.. och bugdetverktygen har vi kollat på ihop.
    Men andra saker som kläder, festsaker o annat, det har vi letar efter och kollat bågge två på nätet.

  • KatjaB

    idag ska vi iväg och titta på bygdegården som vi också har preleminärbokat. Ska bli kul! Den är ju inte inne i stan men väldigt nära där vi ska vigas.
    Har fortfarande inte hunnit iväg och kollat på den tredje lokalen, som var i stan och tokbillig men ska väl hinna med det nästa vecka.
    Fördelen med denna är ju att det är flera rum, en bar, och en scen.

  • Mia 77

    Igår hade vi en helt underbar tjej här från en cateringfirma. Så nu har vi bestämt att vi ska ha dom. Billiga och god mat + att hon troligen kan ordna med en barnflicka

  • LyckligTjej

     


    Mia 77 skrev 2009-08-29 09:05:50 följande:
    Igår hade vi en helt underbar tjej här från en cateringfirma. Så nu har vi bestämt att vi ska ha dom. Billiga och god mat + att hon troligen kan ordna med en barnflicka

    Va härligt att ha middagen klar! Vi har inte kommit nån vart på den biten än men men
    det kommer väl snart
    Vi ska också ha barnvakter, tänkte höra med min svägerskas döttrar om dem vill agera
    barnflickor på festen

Svar på tråden JULI - 2010 del2